Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VenturePHP

Gość tolvat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cooltext971474139.png

VenturePHP - w 100% polski skrypt bloga internetowego.

Dzięki VenturePHP, możesz założyć swój własny blog, opisywać co robiłeś(aś), gdzie byłeś(aś), co zwiedzałaś, wszystko - po prostu wszystko co tylko chcesz :)

VenturePHP co najważniejsze nie jest skryptem rosyjskim, angielskim - to w 100% polski skrypt.

Demo Online:

http://venturedemo.jabster.info/news.php
login: demo
hasło: demo

Wszystkie znalezione błędy zgłaszajcie w tym temacie.

Wiem że nie jest to nic nadzwyczajnego, wygląd jest.. prosty, w ACP nie ma jeszcze wielu ustawień - ale wszystko w swoim czasie, chciałbym abyście znaleźli błąd w aktualnym skrypcie, dzięki czemu po wydaniu oficjalnej wersji będę miał mniej do naprawiania :)

Twitter założony! :)

https://twitter.com/venturephp

-----

Komentarze typu "co to za gówno", itp. będą zgłaszane, nie chcę spamu.

@EDIT

Przepraszam za double, jeśli się pojawił.

Opublikowano

Foxbond:

Nie wiem za bardzo co by odpisać, szybki jesteś.

No, w miare szybki support, na MPC siedzę codziennie więc każde PW zobaczę.

Jeśli masz jakiś błąd, coś nie działa - piszesz i otrzymujesz szybką pomoc i wszyscy happy.

Nie wiem czego oczekujesz, skrypt jest ciągle rozwijany, wielu funkcji jeszcze nie ma.

@EDIT

Na dzisiaj koniec, lece :3 Jeśli macie jakieś pytania, to jutro na nie odpowiem.

Opublikowano

Hmm. Zastanawia mnie tylko jedno, dlaczego nie filtrujesz $_GET'ów i $_POST'ów do których ma dostęp tylko administrator?

Opublikowano

DL będzie? :)

Będzie oczywiście ;)

Hmm. Zastanawia mnie tylko jedno, dlaczego nie filtrujesz $_GET'ów i $_POST'ów do których ma dostęp tylko administrator?

o.O Zaraz się tym zajmę.

@UPDATE:

- Zabezpieczono ACP, przed możliwością zalogowania się nie będąc administratorem.

- Nie ma (już) możliwości wpisania w polu rejestracji, skryptu JS (np. <script>alert('costam')</script>)

- Zabezpieczenie postów, przed skryptami JS itp.

@TWITTER

https://twitter.com/venturephp

Testujcie dalej :)

Opublikowano

Przenieś z tej domeny ten skrypt, chociażby na zwykłe cba.pl, ten tak się tnie, że nie można normalnie używać.

Opublikowano

Przepraszam, za to że strona czasem nie działa, nie jest to moja wina!

@Casper

FTP od CBA.pl mi nie działa, pokazuje że złe hasło - próbowałem wszystkiego żeby mi zadziałało.

FWL.pl także próbowałem - ich serwer nie utrzymuje tego skryptu.

@EDIT

Cba.pl nie utrzymuje skryptu, strona nie jest w ogóle widoczna.

STRONA DZIAŁA!

http://venturedemo.jabster.info/news.php
Opublikowano

Narazie nie ma niczego poza PA i newsami, wzbogać tą stronę o jakieś menu, kolorowanie, bbcode i inne tego typu sprawy.

+'ik

Opublikowano

@Kaś

FWL.pl nie działa, wywala błąd "Service Temporialy Unavailable" (tak, wiem że źle napisałem to drugie ;d)

Stopka będzie, po bokach też coś wstawię, będą jeszcze kategorie, BBCode, zastanawiam się nad zmianą edytora na jakiś typu TinyMCE itp. :)

@brauszu

Wiem, troszkę mało, ale powoli będę wszystko dodawał :)

Dzięki za like'a.

P.S. Fajne macie avatary xD

Opublikowano

@UPDATE - Aktualizacja skryptu do wersji 1.2, zmiany:

- Dodano BBCode, emotikony,

- Zmieniono zwykłą "textareę" na TinyMCE,

- Dodano boxy po bokach (informacje nt. bloga)

- Możliwość zmiany loga poprzez panel administratora,

- Możliwość edycji informacji nt. bloga w panelu administratora

- Ulepszone wyszukiwanie użytkowników poprzez ACP

Macie jeszcze jakieś propozycje?

Demo Online:

http://www.venturedemo.jabster.info/news.php
Opublikowano
Warning: mysql_pconnect() [function.mysql-pconnect]: Can't connect to MySQL server on 'server7.main-hosting.com' (4) in /home/redir/public_html/error404.php on line 32Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/redir/public_html/error404.php on line 33Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /home/redir/public_html/error404.php on line 33

Mało tam do paczenia ale i tak fajny skrypcik

• 4 lata później...
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna, autor nie ma konta.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...