Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zeta

kierwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak wiem były zakładane tego typu tematy, ale mam pytanie zrobiłem 10 zet i mam 2 havocki[ wpadły one w 2 pierwszych wrotach] teraz 8 zet i chuj..

wiem, że są zajebiście opłacalne, ale 2,2k energii to sporo na śr. 1 zetę. Wolę już w ABC pakować niż w to..

I moje pytanie, czy istnieje jakaś zwiększona szansa na zdobycie havoca? jeśłi tak to proszę o świeżą [ nie interesują mnie, że działała poł roku temu bo BP to naprawia}

daje więcej lajków niż zrobiłem zet;/

Opublikowano

Tak, ale mi wyleciały po ~17 bodajże 11 havoc. Są takie sposoby które podobno zwiększają prawdopodobieństwo, i mi się udało na takim właśnie zrobić full havoc.
Lecisz z zdjętymi dresami na desingu na poważke i ustawiasz sie po nagrode na górnej belce ;)

7yo9.png

Opublikowano

Nie rób wrót ABC ba już prawie nikt ich nie robi. Nie ma sposobu na havoki. Tzn był niby ale mi on nie działał, robiłem nim chyba z 4 zetki i nic :(

Opublikowano

Sam zrobiłem jakieś 20 na full havoc, kwestia farta, a te sposoby cóż ja w to nie wierzę :p

Nie rób wrót ABC ba już prawie nikt ich nie robi. Nie ma sposobu na havoki. Tzn był niby ale mi on nie działał, robiłem nim chyba z 4 zetki i nic :(

Widać że mało o grze wiesz, to są najopłacalniejsze wrota, składasz za uri, robisz, skladasz kolejne za nagrode, i można tak nonstop robić :) Ba, czasami idzie nawet wyjść z uri na + :)

Opublikowano

ABC czyli alfa,beta,gamma? itp? bo xD a co do tematu to ja zrobiłem 10 i mam 2 havocki xdd a sposoby nie wiem podobno działają te z desem na pwoage i górnej belce aczkolwiek nie próbowałem

Opublikowano

Tak wiem były zakładane tego typu tematy, ale mam pytanie zrobiłem 10 zet i mam 2 havocki[ wpadły one w 2 pierwszych wrotach] teraz 8 zet i chuj..

wiem, że są zajebiście opłacalne, ale 2,2k energii to sporo na śr. 1 zetę. Wolę już w ABC pakować niż w to..

I moje pytanie, czy istnieje jakaś zwiększona szansa na zdobycie havoca? jeśłi tak to proszę o świeżą [ nie interesują mnie, że działała poł roku temu bo BP to naprawia}

daje więcej lajków niż zrobiłem zet;/

Był jeden sposób, ale nie wiem czy działa. Polegał on na doleceniu do górnej belki po zabiciu wszystkich alienów w ostatniej fali. Spróbuj, może jeszcze działa.

Opublikowano

Wrota zeta musisz składać w oddzielnej zakładace tak samo jak delte epsilona lambde oraz kappe. Alfe bete oraz gamme bedziesz natomiast skladal rownoczesnie.

Mozesz dokładniej opisac jak je składac bo nie kumam. Pozdro

Opublikowano

Klikasz w GG na zakładke gdzie pokazuje ci się portal zeta i tam dopiero losujesz części. Wtedy będą ci leciały części do zety a nie do wrót ABC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...