Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowa Masakra [2,3GB ramu][Ciekawa mapa][Wspaniała zabawa]

Gość Szaki22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up Nie padnie -.- ehh nie bedę dyskutował bo szkoda czasu.

McFace Dodany ;D START JUTRO o 19;00

Opublikowano

Nick:Esavaner

Griefujesz?(Za to jest ban odrazu):Nie

Umiesz się zachowywać normalnie?:No oczywiscie

Powiem tak serwer moze i przetrwa ale to ty musisz sie wysilici najlepiej jak byc kazdego np sprawdzal na ts czy skype bo to denerwujace jak dzieci po 10-13 latek wbiaja i ci mowia zespoko nie bede nic grifowal a za 1 dzien nie ma pol mapy i nie wmowisz mi ze tak nie ma bo moge sie zalozyc ze i na tym serwerze beda dzieci co zaraz poniszcza domki innym czy cos to jest bankowe.

Wiec moim zdaniem powinienes robic dokładniejszą selekcję na graczy jak chcesz zeby ten serwer pochodzil normalnie.

Ja jestem tylko tego zdania bo chciałbym nagrac jakas serie z takiego serwa ale co mi z 1 odcinka jak na 2 nie ma co nagrywac.

Zrob napewno plugin nie pamietam jak on sie anzywa ale tenco kilofem sie sprawdza kto postawil klocek lub zniszczyl, tak zeby kazdy tak mogł patrzec i duzy rygor dla graczy.

Opublikowano

Moje Podanie

Nick: PLHugo68

Griefujesz?(Za to jest ban odrazu): Nie

Umiesz się zachowywać normalnie?: Tak

Podanie Brata

Nick: PLTytus181

Griefujesz?(Za to jest ban odrazu): Nie

Umiesz się zachowywać normalnie?: Tak

Opublikowano

Podaj ip, 1h.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Nick: Neostr

Griefujesz? (Za to jest ban od razu): Oczywiście że nie!

Umiesz się zachowywać normalnie?: Tak, nie jestem jak większość osób na Kwadratowych Masakrach że jeśli mnie ktoś nie chcący walnie to ja go zabije.

Ile grasz w MC: około 2,5 roku.

Dlaczego ja?: Ponieważ jestem ogarnięty, znam zasady ortografii, nie cheatuje, nie griefuje, nie dokuczam, mam dużo cierpliwości i bardzo lubię serwery tego typu.

(PS: Mam nadzieje że będzie plugin LogBlock i OtherDrops a nie będzie LWC. :D)

Opublikowano

tam wcześniej panowie pisali ze serwer może paść po jakimś czasie hmm.. Ten serwer ma dobrego właściciela który robi co może aby serwer nadal działał ja grałem na tym serwie i nadal chce grac i wiem ile ten serwer trzymał i tak sobie sam dobre właściciel dobrze radzi nie chce od nikogo kasy sam sobie radzi jest miły .Czyli serwer zajebi... jak mi nie wierzysz to wejdź na serwer i pograj :D

Opublikowano

Podaj ip, 1h.

Napisałem przecież że otwarcie jutro o 19:00 Ip podam o 19:00 ;P

// Mój błąd. Lord Hades. :)

Opublikowano

Nick:Kathy12102

Griefujesz?(Za to jest ban odrazu):Nie

Umiesz się zachowywać normalnie?:Tak

i jestem na kacie brata:P

sygna7.png

Aktualnie nic nie robię

Jeśli ktoś jest chętny na projekty typu spolszczenia Gier chętnie pomogę ;)

Opublikowano

Nick:skajterpl

Griefujesz?(Za to jest ban odrazu):Are u fucking kidding me?

Umiesz się zachowywać normalnie?:Oczywiscie!

Nie Dodany

Powód: Dobrze ci znany.

Reszta dodana

Nick: Neostr

Griefujesz? (Za to jest ban od razu): Oczywiście że nie!

Umiesz się zachowywać normalnie?: Tak, nie jestem jak większość osób na Kwadratowych Masakrach że jeśli mnie ktoś nie chcący walnie to ja go zabije.

Ile grasz w MC: około 2,5 roku.

Dlaczego ja?: Ponieważ jestem ogarnięty, znam zasady ortografii, nie cheatuje, nie griefuje, nie dokuczam, mam dużo cierpliwości i bardzo lubię serwery tego typu.

(PS: Mam nadzieje że będzie plugin LogBlock i OtherDrops a nie będzie LWC. :D)

Ehh :( Niestety LogBlocka nie będzie ponieważ serwer nie posiada Mysql Więc jedynym rozwiązaniem jest LWC.Co to otherdrops'a Nie jestem przekonany ponieważ wtedy to już nie będzie masakra :(

Start Prawdopodobnie o 19:00

Opublikowano

Hmmm.... możesz użyć CoreProtect to jest zamiennik LogBlocka i nie porzebuje bazy Mysql. A OtherDrops to jest anty xray (wszystko dropi ze stone'a) nie musi być ale było by miło :)

(PS: Mógłbyś mi podać swojego skype'a?)

Opublikowano

;D Pomyśle ;D Postanowiłem otworzyć teraz serwer

Łapcie ip s1.pixelteam.net:25785

Opublikowano

Nick: pucza

Griefujesz?(Za to jest ban odrazu): Nie.

Umiesz się zachowywać normalnie?: Tia.

Pozdro pucza

Opublikowano

Nick: MCKrowa i Arnold ( we dwóch bo tamten 2 nie ma konta na mpc i nei chce zakładać )

Griefujesz?(Za to jest ban odrazu): oczywiście że nie griefujemy , to jest bez sensu pytanie :)

Umiesz się zachowywać normalnie?: Umiemy zachowywać się normalnie - nie niszczymy , nie wyzywamy - po prostu gramy :)

Bez reklam fb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...