Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balantia

Jimmson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobieram , zagra ktoś ze mną / lub ktoś mnie przyjmnie do gry? :) Mam ts3/skypa i gg :) pisac gg: 20114530

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

dobra 1000 osób tak? chyba postaci ;)

odejmnij od tego sklepiki i osoby które grają bufką i swoją główną postacią wyjdzie 600 osób :) o ile licznik nie jest podkręcony

rmoiyq.png

Opublikowano

widze ze panowie wyzej maja bardzo slabe info -.-

Hikari razem z Sensualem pracuja nad mediumem ktory wystartuje w polowie lipca..

Opublikowano

widze ze panowie wyzej maja bardzo slabe info -.-

Hikari razem z Sensualem pracuja nad mediumem ktory wystartuje w polowie lipca..

No nareszcie medium :D już sram tymi hardami

Opublikowano

Troche śmieszne to dla mnie - Hikari odchodzi z team'u, nagle potem Balantia zamykana i powstaje nowy serwer z praktycznie tym samym team'em.

I teraz tak : Hikari powiedział, że odchodzi, ponieważ nie mógł nagrywać z innych serwerów... Czyli jak założy kolejny serwer to nagle będzie mógł nagrywać ? Troche nie rozumiem, czym różni sie posiadanie harda, a mediuma do nagrywania na YouTube ? No chyba niczym, także dlaczego raptem tydzień po odejściu z team'u jednego serwera idzie robić kolejny ? Bezsens...

To jego odejście założe sie, że było planowane, tak samo to wyłączenie Balantii jak on jeszcze był w teamie.

Jeszcze Sensual jako technik... Już widze wprowadzanie nowości na ten serwer... Zmianianie 100000 razy dropu i hitów, bo jednej osobie nie pasuje.

Powodzenia...

Opublikowano

Troche śmieszne to dla mnie - Hikari odchodzi z team'u, nagle potem Balantia zamykana i powstaje nowy serwer z praktycznie tym samym team'em.

I teraz tak : Hikari powiedział, że odchodzi, ponieważ nie mógł nagrywać z innych serwerów... Czyli jak założy kolejny serwer to nagle będzie mógł nagrywać ? Troche nie rozumiem, czym różni sie posiadanie harda, a mediuma do nagrywania na YouTube ? No chyba niczym, także dlaczego raptem tydzień po odejściu z team'u jednego serwera idzie robić kolejny ? Bezsens...

To jego odejście założe sie, że było planowane, tak samo to wyłączenie Balantii jak on jeszcze był w teamie.

Jeszcze Sensual jako technik... Już widze wprowadzanie nowości na ten serwer... Zmianianie 100000 razy dropu i hitów, bo jednej osobie nie pasuje.

Powodzenia...

Dokładnie, byłem w Teamie to wiem o co chodzi. Ucieczka Hikariego z Balantii - padającego serwera - nie jest niczym niezwykłym, jest on po prostu zwykłym dzieciakiem jeżeli tak się zachowuje, bo od razu poleciał na Algorię, gdzie jak UP wspomniał powinien nie mieć możliwości nagrywania.

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Opublikowano

Balantia to i tak syf co wy tak przezywacie ? z 15 włamów w ciągu tygodnia bo prostych luk nie umieją zabezpieczyć ... przez niektóre wchodzili im parę razy bo nawet acceslogów im się sprawdzać nie chciało...

Hikari to dzieciak który nic nie osiągnął w życiu i szuka schronienia w necie ale jako iż jest debilem to nawet w necie sobie przyjaciół nie umie znaleźć i każdy na niego sra.

Sensual następny dzieciak który żyje przekrętami .. Pamiętam jak miałem dostęp do konta Hikariego Gma , i jak wbiłem to mi pisał na PW o tym komu dziś dał itemy z navi bo myślał że pisze do Hikariego.

No i na końcu Welnes aka Badar - Największe gówno z nich wszystkich nie dość że ma się nie wiadomo za kogo to na dodatek nic nie umie i okrada ludzi .. Nie polecam kupować od niego stron bo jak mu dacie zaliczkę to strony nie zobaczycie. + Ma jakieś słabe bottnetery i ddosuje ludzi z Ts-a Balanti bo chce zobaczyć jak szybko wywali im neta < haha > Śmiech na sali nie serwer..

PS. Sprzedam pliki + stronę + bazę ( bez loginów i haseł jakie tam były )

oLqzgYC.png

Opublikowano

@ Muner

A ty jesteś w teamie algorii?

BTW.

Trochę szkoda serwera, mimo wszystko fajnie się na nim grało. Co do serwera to wszyscy w ekipie byli super, no poza hikarim, który nie nadawał się do teamu. Sensual razem z Bambuskiem to chyba największe szpece co do serwerów :)

Algoria to ma być medium? To super, może jakiś porządny medium i stabilny w końcu powstanie ....

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

@ Muner

A ty jesteś w teamie algorii?

BTW.

Trochę szkoda serwera, mimo wszystko fajnie się na nim grało. Co do serwera to wszyscy w ekipie byli super, no poza hikarim, który nie nadawał się do teamu. Sensual razem z Bambuskiem to chyba największe szpece co do serwerów :)

Algoria to ma być medium? To super, może jakiś porządny medium i stabilny w końcu powstanie ....

Stabilny? Jeśli ma paść po takim czasie jak balantia to ja dziękuje i mogę sobie wsadzić w dupe ten serwer. Zagram może jak ten ten kid hikari nie będzie w teamie bo to jakas masakra ;x

Opublikowano

Stabilny? Jeśli ma paść po takim czasie jak balantia to ja dziękuje i mogę sobie wsadzić w dupe ten serwer. Zagram może jak ten ten kid hikari nie będzie w teamie bo to jakas masakra ;x

90% serwerow, które ostatnio startują stoją max 2 miesiące, a balantia ile? Jakieś 8-9 więc jest to dobry wynik ;)

tenor.gif

Opublikowano

Balantia padła . Temat chyba do zamknięcia .

Co do Algorii to nie zagram przez system bonowanych kostiumów . Nie potrzebny i zbędny bajer (stroje z bonami będzie można chyba kupić tylko w IS - Serwer pod IS) . Wolę Ravie ;)

giphy.gif ­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...