Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balantia

Jimmson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie się gralo do czasu gdy kolega 2 posty wyzej nie rozdawal eq:)

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie się gralo do czasu gdy kolega 2 posty wyzej nie rozdawal eq:)

Kolega wyżej nie rozdał ani jednej rzeczy, szkoda, że prawdy nie znasz, a oczerniasz tak ludzi.

Opublikowano

Kolega wyżej nie rozdał ani jednej rzeczy, szkoda, że prawdy nie znasz, a oczerniasz tak ludzi.

Czemu tak piszesz?

Dostałeś eq pewnie do expa i jesteś w topce

pozdrów kija tak na drugi raz.

prawda prawdą jak nie wiesz co się działo to mas zasłonięte oczy klapkami od butów...

Albo naprawdę dostajesz eq

Opublikowano

Czemu tak piszesz?

prawda prawdą jak nie wiesz co się działo to mas zasłonięte oczy klapkami od butów...

Muszę Cię zmartwić, bo nie dostaje żadnego eq ani nie dostałem, Twoje przekonania po zobaczeniu jednego filmu na yt, gdzieś ktoś pisze że dał mu to Wojtek są bez sensu. Nie jestem również w Topce, ale dobrze się znam z nimi i znam całą historię od początku aż do końca pewnie Ty nawet ani razu nie gadałeś z Sensualem ani Hikarim.

Opublikowano

Czemu tak piszesz?

Zmartwie Cię , On nie gra na balanti . A co do serwera polecam go teraz gdy Hikari go promuje ciagle sa eventy itp ;)

@up shejk haha mamy takie samy mysli :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer był ciekawy na początku, teraz jest nudny, czekam na s2, bo mam sentyment do Teamu :)

yLrWtP3.png

Opublikowano

Eq z navi, nie polecam.. od hikariego dostalem 2 tys perel, trute +9 sr 48 12 int 12 sila 20 diably cale eq ktorego nie chce mi sie opisywac za 150 zl ;)

Takze nie polecam, za zlotowki mozesz miec wszystko :)

Opublikowano

Eq z navi, nie polecam.. od hikariego dostalem 2 tys perel, trute +9 sr 48 12 int 12 sila 20 diably cale eq ktorego nie chce mi sie opisywac za 150 zl ;)

No tak, tak... oczywiście!

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Opublikowano

Kiedy się obudziłeś ? Może jakieś dowody? Ja dostałem wczoraj potkę na IQ może Ci sprzedam, bo widzę bardziej potrzebna niż mi. Na serwerze nie ma navi, admini nie rozdają niczego !

Opublikowano

Sh4ke brakło Ci "nie" w ostatnim zdaniu.

Co do servera..
Gralem na jego starcie, mialem cos kolo 70 i skonczylem gre.
Server dosc ciekawy jednak akcje z hikarim, ta akcja w ktorej znajac ID konta moglismy sie komus wbic na konto mnie osobiscie odstraszyly.
Juz napewno na server nie wroce i nie polecam.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Kiedy się obudziłeś ? Może jakieś dowody? Ja dostałem wczoraj potkę na IQ może Ci sprzedam, bo widzę bardziej potrzebna niż mi. Na serwerze nie ma navi, admini nie rozdają niczego !

Mogłeś oglądać filmiki a potka na IQ ci nie pomoże sprzedawczyku zyebałeś sb YT tyle ci powiem dobry wkręt był z Algorią ;)

07519388326783314691.gif

Opublikowano

Mogłeś oglądać filmiki a potka na IQ ci nie pomoże sprzedawczyku zyebałeś sb YT tyle ci powiem dobry wkręt był z Algorią ;)

Nie mam słów do osób Twojego pokroju, chcesz pogadać zapraszam na speak3.pl, a Algoria jako projekt dalej jest realizowana, więc nie wiem o co chodzi, poza tym jak pisałem nie dostałem zł, a Ty jesteś typem takiej osoby, która jak widzi, że inny zarabia to ma 2 opcje : Zjechać tą osobę jak prawdziwy jp gimbus lub próbować robić to co ona, ale przeważnie się większość ogranicza to 1 kroku, bo nie ma sensu się wysilać.

Opublikowano

Śmiechłem.

BTW: Na serwerze są codziennie eventy ZUO/OX, raz na tydzień event specjalny. Już jutro Piraci Tanaka. Aktualnie trwa rekrutacja na GameMastera - tak więc zapraszam :). Graczy codziennie przybywa. Aha, no i V3 Pająków jest na wykończeniu.

Ale co smiechles nie dojebie?

Widzisz Ciebie zatkało i tylko tyle mozesz powiedzieć,bo ja dobrze wiem co proponowales welnesowi,sprzedawanie yangow na allegro :*

PatrzGleba wiedzial wszystko :). Moze powiesz ze 5k osob gra,jak 10 sklepow stoi w jinno ludzi nie ma ,a ty mowisz ze 800 gra xD

Opublikowano

Ale co smiechles nie dojebie?

Widzisz Ciebie zatkało i tylko tyle mozesz powiedzieć,bo ja dobrze wiem co proponowales welnesowi,sprzedawanie yangow na allegro :*

PatrzGleba wiedzial wszystko :). Moze powiesz ze 5k osob gra,jak 10 sklepow stoi w jinno ludzi nie ma ,a ty mowisz ze 800 gra xD

Uwierz mi ,ze teraz gra nawet o 16 ponad 1000 osób

http://scr.hu/0wio/bhyzi

SS z poniedzialku o 16:)

sygna1.png

Opublikowano

Polecam serwer powoli zaczyna wracać wszystko do normy i gracze coraz chętniej przychodzą na serwer. Nie jest na początku trudno o konia za same misje można kupić bengala czy później dzika.

Opublikowano

hmm, serwer wydaje się być ciekawy i chętnie zagram po waszych opiniach ;)

mam tylko pytanie jak się zarabia na serwerze?

Opublikowano

CZy serwer padł?

Nie, nadal działa i dobrze funkcjonuje.

Wejdź na balantia.pl i się przekonaj :P

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...