Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2Bob czy yang na allegro?

GreenDay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja polecam żebyś kupił yangi u jakiegoś porządnego allegrowicza z dużą ilościa pozytywów niż m2boba bo przez używanie hacków nawet tak dobrego jak m2bob jest szansa dostania bana .

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

zakupiłem kilka dni ten Kod do m2bob własnie na allegro i jestem bardzo zadowolony w jedej dzien podciągłem 3 postacie do 30lvl zaczynalem od 1 już 15 bodzi i po 9 zmianek/dodań doszłem nimi do gildi i ustawiłem w m2 na metki na noc po około 7h jak wszedł dokladnie miałem 6 Aur 4 Silne 2 Czarowne jedno kd +4 potwora i speed :D 7 Ku pomoc i 3 błogo do tego 9 m.poli 11 kawałków klej. i prawie 4kk ze sprzedaży itemków mam do na screnie :D z 1 dnia zostało mi jeszcze nie całe 9 dni a mam już eq +9 zbrojke dla surki od 42 fms +9 pod expa z kd +3 i 34% Kozaczki +5 2k pż branze 2k pż kolczyki 1,5k pż tarcze od 21 +9 i chełm +9 całe ekwipunki Ku wirujące silne pomoc blogo i różnego rodzaju KD 73kk na sklepiku

Więc nie ma co się zastanawiać tylko wydać 24zł na kod :D co kupisz za 40kk fms ? a tak możesz wyjść 40kk dzienie jak będziesz miał farta :D średnie zarabiam 20kk tylko ciągu nocy nie ma kiedy sklepiku otwierać bo szkoda czasu bota :D pewne jest jedno jak się skończy biorę następnego jak masz mocniejszego neta to możesz załączyć 6 naraz to dalo by ci 80kk dzienie :D 40kk minimum

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja ci Polecam tego bota ponieważ będziesz dropił 3 postacie dziennie i nabijesz nimi 30 lv i wtedy na fb to zarobisz co najmniej 50% więcej niż na Yangach :)

sygna_player.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...