Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2Bob czy yang na allegro?

GreenDay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do dyspozycji 25 zł na allegro i zastanawiam się czy wydać to na botka, czy kupić yang od razu. Za 25 zł miałbym na solarze około 40kk yang. Czy z bota udałoby się przez te 20 dni (kilka godzin dziennie) wycisnąc więcej niż 40kk? Postacie tworzyłbym od nowa i zostawiał w m2 na jakimś 25-30 lvlu (kawałki klejnotu, poli, oswajanie itd, rzeczy z bonami). Potem może jakiś fishbocik lub rudy. Co do ilości botów to myślę, że 3, gdyż jak mi się zdaję, kiedy próbuję uruchomić czwartego metina, wyskakuje jakiś błąd 3d graphic. A może i ktoś ma na to sposób by powiększyć ilość postaci do 6? Czy ma to związek z wydajnością komputera? Proszę powiedzieć, co o tym myślicie. Za odpowiedzi będą lajki.

Win, lose or tie, Arsenal till I die

Opublikowano

Yang jak masz chęc do expa.

Bot jak chcesz fastem expić, ale być troszkę opóźnionym względem eq.

Czy wy potraficie czytać..? :D Pytam, czy lepiej kupić 40kk od razu czy nastawiać botów? Chcę zarobić na główną postać (a nie nią expić) i nie wiem czy z botów da się wycisnąć więcej niż 40kk. Jeśli byłem zbyt niejasny w tym co napisałem, to serdecznie przepraszam :)

Opublikowano

Moim zdaniem jak kupisz bota na 40 dni to wiecej zarobisz ... Stawisz kilka fb na noc i masz pelno hajsu :D

Opublikowano

Czy wy potraficie czytać..? :D Pytam, czy lepiej kupić 40kk od razu czy nastawiać botów? Chcę zarobić na główną postać (a nie nią expić) i nie wiem czy z botów da się wycisnąć więcej niż 40kk. Jeśli byłem zbyt niejasny w tym co napisałem, to serdecznie przepraszam :)

zależy od serwera. 40kk to nie wiele na tych starych.

Na nowych jak najbardziej można za to kupić jako takie eq.

Opublikowano

Moim zdaniem jak kupisz bota na 40 dni to wiecej zarobisz ... Stawisz kilka fb na noc i masz pelno hajsu :D

Mam do wydania tylko 25 zł, więc bot na 20 dni. Czy lepiej 40kk? Ludzie czytajcie coś..

zależy od serwera. 40kk to nie wiele na tych starych.

Na nowych jak najbardziej można za to kupić jako takie eq.

Server Solar.

Opublikowano

bot, stawiasz kilka i masz wiekszy zarobek niz te marne 40kk

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Ustawisz bota, bot będzie ci zbierał yangi i zbierał itemki za które też dostaniesz yangi i masz bonus (expisz).

Kupuj bota.

Opublikowano

Mówisz ,że 3 metki kilka godzin dziennie,oczywiście lepiej kup m2boba będzie znaznie większyk zaroby w postaci KK niż te marne 40kk.Przy farcie zarobisz dużo więcej bo np wyleci nasior 2k pż i już masz 15kk

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Opublikowano

Większość userów tego forum jest debilami... (wnioskuję po odpowiedziach w tym temacie)

@TOP. Bierz ziomek bota, exp nowe postacie, bardziej wartościowy drop oczywiście na rynek. Itemki takie jak Ebo możesz spokojnie próbować ulepszać do +7 i już fajnie zarabiać ( EBO dropią wszędzie, KK - 1 bocik w m2, Ezo przewodniki - 1 bocik w dolinie dodatkowo dropisz RIBy, oczy pająka - bocik na pustyni a ości z Fish botów ;) i jesteś samowystarczalny, czysty zysk ). Postacie które wyekspisz np do 35 możesz sobie odpuszczać i zostawiać je na Fishboty ;)

Ja z pewnością brałbym bota bo jak masz łeb na karku zrobisz na nim większą kasę niż te 40 kk w pierwszym tygodniu ;)

Opublikowano

zgadzam, sie z kolegami lepiej wydac na allegro niz na boty dzieki ktorym mala szansa leczjest szansa ze po ip zbanują

Opublikowano

@up. Za kupowanie yang z allegro też jest ban :)

@top. Nadal sądzę, że lepiej kupić bota na dodatek po 20 dniach będziesz miał bota za free bez niektórych opcji. (tak było kiedyś teraz nie wiem czy nadal jest free)

Opublikowano

Mam do wydania tylko 25 zł, więc bot na 20 dni. Czy lepiej 40kk? Ludzie czytajcie coś..

Server Solar.

W takim razie polecam kupić Yangi.

Za to kupisz dużo fajnych itemów z hp etc.

Opublikowano

Z bota więcej wyciśniesz yang a to dzięki komputerowi takie errory widujesz i nie urochomisz najwidoczniej więcej na tym komputerze

Opublikowano

Moim zdaniem również lepiej jest kupić yang, a za nie jakieś EQ +9, FMS :)

O wiele łatwiej będzie Ci się potem zarabiać, jak i expić, bo będziesz miał na poty i inne rzeczy.

Opublikowano

Ok, dziękuję wszystkim za zainteresowanie. Postanowiłem, że postawię na bota i będę liczył na jakąś biżuterię z maks pż, bo tylko tego brakuje mi do skompletowania eq. Lecą lajki, proszę o zamknięcie tematu.

Opublikowano

Ja bym wolal kupic yang, yangi masz w przeciagu paru minut

Na bocie jest wieksza szansa na bana, za te 40kk kupisz eq i mozesz leciec dropkiem na metki co zapewne lepiej by wyszlo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...