Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy denerwują was "SLU"?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

U mnie w gimbazie wgl tego nie ma, za to jest dużo pedalskich skejcików, w koszuleczkach w kartkę, trampeczkach i rurkach słuchających Pezeta itd. myślących jak to dużo oni wiedzą zwłaszcza o miłości.To mnie denerwuje właśnie.Co do dresów to nic większego do nich nie mam po za tym, że są agresywni.

Opublikowano

Ja osobiście SLU odbieram nie tyle jako szacunek ludzi, którzy żyją na ulicy, ale raczej coś w stylu przenośni... zależy kto jest z jakiego domu. Ale niekiedy to nie rodzice, a właśnie ulica staje się domem dla dzieciaków. Okej, może one nie wyrastają na porządnych obywateli, ale jak to było w jednym, mądrym tekście: 'Z zachowania dwóje, lecz charakter wzorowy.'

Dobrze tutaj to sformułowałaś, na pewno SLU też ma takie znaczenie bo sam autor tego hasła- Peja wychował się na ulicy. Rysiek, czy Sokół to są ci którzy mieli bardzo trudno w życiu, ale radzili sobie lepiej czy gorzej i z ubogich dzieciaków dali radę założyć wytwórnie, które są bardzo znaczące w PL rapie (szczególnie Prosto które ma największe promo i jest najlepsze na rynku).

Opublikowano

U mnie w gimbazie wgl tego nie ma, za to jest dużo pedalskich skejcików, w koszuleczkach w kartkę, trampeczkach i rurkach słuchających Pezeta itd. myślących jak to dużo oni wiedzą zwłaszcza o miłości.To mnie denerwuje właśnie.Co do dresów to nic większego do nich nie mam po za tym, że są agresywni.

haha, chyba chodzisz ze mną do szkoły bo u mnie to samo jest. Jak można chodzić w jajogniotach, chyba trzeba nieposiadać jaj xD

Opublikowano

Mam wrażenie, że niektórzy nie wiedzą co to znaczy wrzucając do jednego wora wszystkie kojarzące się z rapem skróty JP, SLU, RPK... itp.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...