Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PS3

Nihilistic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm, na twoim miejscu wybrał bym z większym, ponieważ zawsze masz tą pewność , że gra Ci nioe bd tak ścinała, i możesz kupywac bez obaw dobre gierki ;P/

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

12 gb wystarczy na kilkanaście indyków i na 2 gry AAA, ale nie musisz ich przecież instalować :).

Ja od 5 lat mam xboxa arcade 60 gb i dalej mam 47 gb wolnej pamieci.

Opublikowano

Mówisz o grach czy pojemności?

Gry - zależy ile ważą. Pojemnośc, możesz kupić nawet 320 gb albo 10 i dołączyć własny dysk. Tu ograniczeniem jest tylko hajs

Opublikowano

bo jest tak ze 12 gb u mnie w kraju w sklepie jest wlasnie w promocji

mozna wiedziec co to jest psn poniewaz kupuje po raz pierwszy psp bo nigdy nie byla mi przydatne

Opublikowano

To zależy czy korzystasz z PSN czy kupujesz płyty. Jeśli kupujesz płyty to 12gb powinno wystarczyć na dane instalacyjne ok 10 gier, potem można je usuwać i wymieniać :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Jeżeli będziesz miał PS+ i będziesz chciał ściągnąć gry to 12 GB starczy Ci na jedną grę...

Lepiej mieć zapas niż ma brakować

Gry które są na płycie często tez potrzebują Instalacji na dysku żeby potem szybciej grafika się wczytywała

Opublikowano

12GB to strasznie mało

zobaczysz, że na 4-5 grach się nie skończy bo inaczej jaki jest sens kupowania konsoli ;)

jeśli cena faktycznie jest kusząca to kupuj, dysk zawsze można dokupić w przyszłości

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Ja osobiście mam ps3 z dyskiem 320 i powiem wam, pare gier dosłownie pare. Kilka filmów 1080p i dysk jest cały, gdyby nie fakt iż mam jeszcze 1tb dysk przenośny do tego to by naprawdę było biednie z tym ...

Same gry z PS+ lepsze tytuły jak ostatnio crisis czy unfamous ważą bardzo dużo, dlatego 12GB jak chcesz zabrać musisz doliczać dysk przenośny ok. 500 GB ...

Pozdrawiam

xGerdinus™

Opublikowano

Ja osobiście mam ps3 z dyskiem 320 i powiem wam, pare gier dosłownie pare. Kilka filmów 1080p i dysk jest cały, gdyby nie fakt iż mam jeszcze 1tb dysk przenośny do tego to by naprawdę było biednie z tym ...

Same gry z PS+ lepsze tytuły jak ostatnio crisis czy unfamous ważą bardzo dużo, dlatego 12GB jak chcesz zabrać musisz doliczać dysk przenośny ok. 500 GB ...

Pozdrawiam

xGerdinus™

Żaden dysk przenośny... takie dyski to się wykorzystuje do filmów/muzyki/zdjęć a nie gier!

Na dysku przenośnym nie da się zainstalować gry a tym bardziej nie da się jej odpalić bez przerobionej konsoli...

Opublikowano

i teraz nie wiem czy kupic ten 12 gb na kilka gier czy nie ;p

to już zależy jakie gry będziesz instalował, każda gra potrzebuje trochę miejsca na dysku

dam Ci przykład kilku gier

Fifa 13 - 42 MB

AC:Revelations - 4,2 GB

F1 2012 - 2,2 GB

UFC 3 - 3,5 GB

uwierz mi, że 12 GB to mało... do marca zeszłego roku męczyłem się z dyskiem 80 GB, co chwila brakowało miejsca na nowe gry

oczywiście dane gry można kasować aby pograć sobie w inną grę jak zabraknie miejsca, ale gdy będziesz chciał znowu wrócić do gry "xxxxxx" to po raz kolejny będziesz musiał ją zainstalować albo wykasować dane z aktualnej gry w którą grasz i tak w kółko :/

lepiej kupić Slima 320 GB albo tego Super Slima 500 GB

jestem tego pewien, że zagrasz w więcej niż kilka gier :)

Opublikowano

Różnica w cenie 12 GB ,a 500 GB nie jest duża.Więcej wyniesie Cie jak dokupisz dysk osobno.

Z tego co pamiętam to GT5 chyba z 8 GB zajmował.

Opublikowano

Kup 320gb/500gb bo Nikt o tym nie wspomniał, ale jest coś takiego jak ps+ (poczytaj) i wtedy mi brakuje na 160 gb konsoli:/

Opublikowano

A takie pytanko, ja mam slimke 250 GB, czy to starczy na dużo gier? i wogóle czy jest dobra?

Dobra konsola, starczy na dużo gier.

Opublikowano

A takie pytanko, ja mam slimke 250 GB, czy to starczy na dużo gier? i wogóle czy jest dobra?

co rozumiesz przez pytanie czy w ogóle jest dobra? każda wydana konsola PS3 niczym się nie różni od pozostałych modeli

wersje 20GB-500GB nie różnią się niczym prócz wielkością dysku i wyglądem konsoli

oczywiście starsze modele miały emulator gier PS2 czy też więcej portów USB, najnowszy model czyli Super Slim niczym się nie różni od starszych prócz tym, że dodali pamięć flash

to wciąż jest ta sama konsola co pierwszy model

Opublikowano

Ja kupiłem PS3 super slim 12GB, myślałem że to mi wystarczy (tak pisali na wszystkich forach) i <cenzura> prawda. Do zestawu dostałem LBP 2 i Sports Champions 2, zainstalowałem je, a później mogłem sobie pozwolić tylko na demówkę, która zajmowała ok. max 1GB ;/ Dokupiłem sobie dysk 500GB i teraz to mi dopiero wystarcza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...