Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Projekt Plemiona.] Od pomysłu do serwera.

robotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ogarnę po świętach drobne, chętnie się przyłącze, coś z tego wyjdzie! czuje to w kościach :D
no i mogę trochę html,a podać :D z css-em

Nieregulaminowa sygnatura.

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciałbym widzieć w tym projekcie też takie twarze jak :

Kujonek, Ronaldo, Gromero i innych starych wyjadaczy plemion.. Chętnie ich zapraszam do współpracy jeżeli jeszcze siedzą na tym forum. Jak ktoś ma kontakt z nimi to pisać im że będzie mega serwer.

Opublikowano

Dobra starczy. Do kujonka już napisałem. Ktoś jeszcze działał na początku działu ? Kogoś pominąłem?
Gromero i tak najlepszym koderem nie był ale ogarniał.

Opublikowano

Jeżeli się zgodzą to możemy razem współpracować. Chce stworzyć potężny serwer z wieloma światami. I na jeden świat będzie potrzebny jeden admin. Kto chętny pisać.

Opublikowano

Jeżeli naprawdę myślisz o stworzeniu czegoś naprawdę dużego to chętnie dołączę się do ekipy jakoś sponsor.

2863366318.png

Opublikowano

Hmm, ja dobry w php jestem więc mógł bym forum styl zrobić itd. Jestem zainteresowany jeśli ty też to napisz na gg: 46327755 :) Pokaże ci co do tej pory zrobiłem (tutaj linka nie podam ponieważ zakaz linków na fora :D)

Opublikowano

Oczywiście projekt będzie potężnym serwerem. Chce stworzyć największy serwer w Polsce. Potrzebni są technicy.

Planuje na start serwer za 40 lub 80 zł. Widzę że jest zainteresowanie więc może nawet za 120zł żeby nie było lagów na 100%. Docelowo za 250/350 zł. Ale to w przyszłości.

Tak myślę że zaczęły się święta to można już coś zacząć działać. Sponosorzy pisać na PW na facebooku.
https://www.facebook.com/kuba.rybakowski Lub GG 4071618
Podam dane do przelewu i kupię maszynę już dzisiaj jak uzbieramy kwotę.
Ja już biorę sie za tworzenie silnika.

I proponujcie nazwę serwera. :)

Opublikowano

Admini (moderatorzy) Światów będą wybierani Poprzez rekrutacje.
I nie piszcie że chcecie być adminem swiata xx bo nie wiadomo jakie wgl będę.

Opublikowano

Doczekamy się doczekamy.

Projekt startuje na dniach serwer BETA też na dniach. Wersja końcowa w ciągu miesiąca dwóch.

Opublikowano

START BETY V1.

Silnik nie edytowany przystosowany tylko pod system linux. Zapraszam do testów. Mogą występować przeryw techniczne. Oraz błędy silnika. Będę na bieżąco wprowadzał poprawki i nowe modyfikacje.

Opublikowano

Fatal error: Smarty error: [in uczestnictwo.tpl line 26]: syntax error: unidentified token 'łacu' (E:\DSLAN\lan\htdocs\PHPCoder\files\lib\smarty\eac365.tmp, line 1396) in /opt/twlan/htdocs/pl1/lib/smarty/smarty.class.php on line 1095

Nieregulaminowa sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...