Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiosenne porządki na MPC! cz.2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratulacje czarq. :).

Wredna kawał dobrej roboty z tym skinem !

Co do Codersów jakiegoś szału z tym nie ma, ale w końcu coś zrobiliście, jack zaczyna działać i to dobrze ;).

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki stanął mi

Pierwsze doświadczenie związane z dojrzewaniem. Gratuluje.

Gratulacje czarq. :).

Wredna kawał dobrej roboty z tym skinem !

Co do Codersów jakiegoś szału z tym nie ma, ale w końcu coś zrobiliście, jack zaczyna działać i to dobrze ;).

Nie ja stworzyłam skin, tylko i wyłącznie logo ;-)

Opublikowano

Ta.... ludzie serio nie czytają to co jest napisane tylko :

.............. Czarq........

.....Wredna................

MPC coders.....................

............

Serio kodują tylko nicki xD

Jeszcze raz gratulację, ja aktualnie czekam aż będę mógł sprawdzić skin bo jak na razie nie mam takiej możliwości:/

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Podoba mi się ten nowy styl, pewnie przez kilkanaście dni na nim posiedzę, ale i tak wrócę do podstawowego.

Opublikowano

Mam ten sam styl u siebie na forum, jest on darmowy tylko logo inne o.O Stylu nie używam iż jest bez sensowny mam taki jak wy za 60 złoty :).. No ale komu co się podoba, fajna zmiana.

Infinite jest darmowy? Człowieku, jak już kradniesz, to rób to subtelnie i się tym nie chwal. Zarówno Infinite jak i Deflection, to szaty autorstwa Ehrena z ipbforumskins.com

Dla dwóch panów, którzy napisali "Gratulację dla Wrednej za skin" wręczam złoty klopo-przepychacz za umiejętność czytania ze zrozumieniem.

Co do tematu - gratuluję szczególnie "codersom", a co do samego skinu, to mam stosunek obojętny. Jest on lepszy od Deflection'a, bo ten już się przejadł wisząc kilka lat na MPC i będąc ozdobą każdego śmieciowatego forum, których linki są spamowane na mpc. Uważam, że Ehren ma kilka fajniejszych szat, może coś jasnego na zamianę?

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Infinite jest darmowy? Człowieku, jak już kradniesz, to rób to subtelnie i się tym nie chwal. Zarówno Infinite jak i Deflection, to szaty autorstwa Ehrena z ipbforumskins.com

Dla dwóch panów, którzy napisali "Gratulację dla Wrednej za skin" wręczam złoty klopo-przepychacz za umiejętność czytania ze zrozumieniem.

Co do tematu - gratuluję szczególnie "codersom", a co do samego skinu, to mam stosunek obojętny. Jest on lepszy od Deflection'a, bo ten już się przejadł wisząc kilka lat na MPC i będąc ozdobą każdego śmieciowatego forum, których linki są spamowane na mpc. Uważam, że Ehren ma kilka fajniejszych szat, może coś jasnego na zamianę?

Będzie, będzie coś ciekawszego ale zostawię to w tajemnicy słodkiej ;)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...