Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sygnatura] fatumboba

fatumboba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@GoblinMordu
Sygnaturka na pewno ładna, napisy też w porządku. Aczkolwiek ma jakieś dziwne paski u góry i na dole. No i znowu obrazek jest typowy. Na poprzedniej stronie, kolega Snazzlie. dał ciekawą sygnaturkę. Z Orkiem właśnie, a taką bym chciał mieć. Tylko jakby ktoś umiał zmienić w niej tło na totalnym mrok lub jakieś zniszczenie.

Opublikowano

Może być bez napisu? Nie miałem odpowiedniej czcionki pod te kontrasty ;D

elderh.png

Jak będziesz tak strasznie chciał napis to poszukam jakiejś czcionki :)

1377774857-U369478.png

Opublikowano

@kubabossok
Tutaj nie chodzi o przyciemnienie, raczej o użycie postaci z tej sygnatury i dodanie innego tła

@Carlos
Sygnatura naprawdę zajebista i chyba warta zachowania, gdyby ktoś chciał coś podobnego. Problem w tym,że jak już pisałem nie chce typowej postaci ze Skyrim (patrz. twoja sygna, czy Goblina)

Patrzcie tutaj: http://pcmedia.gamespy.com/pc/image/article/122/1227345/orcs_020513_610_1360110170.jpg TYLKO TO TŁO WYRZUCIĆ!!!! :D Przyklimacić mrocznie jakoś i byłaby sygna :D

P.S. I tak macie lajki

Opublikowano

@REFRESH, ludziska ja wierzę,że tu dobrzy ludzie są i mają potężne umiejętności ;) Na serio mogę dawać tylko lajki na forum, ale wiedzcie,że postawiłbym dupnego browara za sygnaturke ;)

Opublikowano

ptiyZIU.png

Myślę że może być.

Dobrze wykorzystana postać,ale tło...zbyt modernistyczne :) Musi być coś fantastycznego.

P.S. Rozmiar już jest obojętny może być nawet 500x200 jak sygnatura Carlosa kilka postów wyżej

Opublikowano

38523b82f9b7e.jpg

:rolleyes:

Super to zrobiłaś. Naprawdę fajnie to wygląda, jakby postać przebijała/przechodziła przez dziurę w murze. Super, ale znowu typowa postać dla Skyrim'a :) Może dałabyś radę połączyć jakoś tło swojej sygnatury z postacią,którą wykorzystał kolega wyżej? Byłoby to możliwe? :)

@EDIT Tak jak pisałem nie musi być już w takim małym rozmiarze. Ważne żeby dobrze wyglądała

Opublikowano

5hikwyp.png

Będę próbował ^^

Najlepsza jak na razie! :) Serio mi się spodobała chociaż inne też były dobre. Wezmę ją, ale może dałoby radę dodać jakiś efekt ognia? Daj odpowiedź ;) Poczekam jeszcze trochę i jak co to biorę tą. Jakbyś jeszcze mógł spróbować pokombinować coś żeby ten las płonął lub coś w tym stylu to dam dodatkowe lajki ;)

Opublikowano

Spróbuje coś wykombinować jak mi się uda to wrzuce. Jak skończe mecz w LoL'u to się tym spróbuje zająć

@Edit

S5PrJ5Z.png

Myślę że może być. Tylko tyle udało mi się zrobić.

Opublikowano

Spróbuje coś wykombinować jak mi się uda to wrzuce. Jak skończe mecz w LoL'u to się tym spróbuje zająć

@Edit

S5PrJ5Z.png

Myślę że może być. Tylko tyle udało mi się zrobić.

Biorę !! :) Udało Ci się osiągnąć co chciałem. Dzięki wielkie i dzięki również innym,którzy dostarczali tutaj swoje sygnatury, bo większość była bardzo dobra, tylko nie w moim guście ;) kubabossok nagroda twoja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...