Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sygnatura] fatumboba

fatumboba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1321130875-U250803.png

Tematyka: The Elder Scrolls V: Skyrim
Wysokosc: Byleby dobrze wyglądało (może być coś w stylu 500x200)
Szerokosc: Byleby dobrze wyglądało (może być coś w stylu 500x200)
Napis/y: Dovahkiin Thrall
Kolorystyka: mroczna,ciemna,ale wyraźna. Najlepiej powiązana z Orkiem ze Skyrim
Dodatkowe informacje od zlecajacego:

Podrzucam screeny mojej postaci może się przydadzą

http://imageshack.us/f/823/screenshot2zjk.jpg/ 

http://imageshack.us/f/17/screenshot3jy.jpg/  

Nagroda za sygnaturkę: 3 LIMITY + pozytywny komentarz w profilu

Opublikowano

Odświeżam- Zapomniałem dodać,że nagrodą za syngaturkę jest 20 lików i jakiś pozytywny komentarzyk w profilu :) Jeśli ktoś zechce podjąć się zadania i będzie miał ewentualne pytania to proszę o pw ;)

Opublikowano

Podoba mi się ten smok z lewej strony. Ta postać jednak zbyt rozmazana,taka rozciągnięta na boki. Napis może czcionką bardziej gotycką. Smok mógłby też ziać ogniem lub mrozem. Leci lajk na razie ;)

Opublikowano

@Edit tak wiem z postacią przesadzilem, nie wiedzialem jak to zrobic lepiej. co do smoka to edytuje go z ogniem. napis postaram sie gotycki zrobic

beznazwy1hud.png

Bo IsoreS jest tylko jeden!

Opublikowano

Sama postać w porządku, tylko kolorystyka inna mogłaby być. Dałbyś radę zrobić coś w takiej jak to kolorystyce? https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSu8t5aSQEBKGPdafQ_C_QHD74ImPhNiwD3g9cOkY5pA12q7qrP Ogólnie tło ciemne,z którego wyłania się postać?

Aha i same wytyczne rozmiary sygnaturki uległy zmianie. 300x200

Opublikowano

Znowu postać super,ale to tło :D Lajk jest, jakby to tło było MROCZNE. Obie ostatnie sygny byłyby prawie idealne, gdyby tło było inaczej zrobione. Niech ta postać wyłania się z otaczających ją ciemności,mroku,ognia. Takiego jakiegoś rozpier**lu ;P

Opublikowano

Może przyciemnić ? Troszeczkę bo raczej koloru tu nie zmienię :D nie umiem :P

Edyt;D

Łap pierwsze Ciemne

hPBdlKg.png

A tu takie niby te same ale o 30% jaśniejsze :D

uOhEe4b.png

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

To może ja zapodam czymś ;) 200x300? Ja zapodam 500x200, dla mnie lepiej wygląda i w ogóle ^_^

20 minut później...

Zero pomysłu :mellow: Udało mi się tylko to:

1365321989-U336505.jpg

Zamiast Dovahkiin Thrall jest twój nick z tego forum ponieważ jeśli ma być napis i jeśli ma to być nick to tylko autora tematu, taką mam zasadę. Bo np mogłeś dla kolegi temat zrobić? Chyba że mnie namówisz na tego "Dovahkiin Thrall" to zmienie... oczywiście jeśli sygnatura się podoba :P Z ciemnym tłem totalnie nie miałem pomysłu, próbowałem lecz lepiej wyszło to co teraz podałem :P

3t6EGVz.png

Opublikowano

Może przyciemnić ? Troszeczkę bo raczej koloru tu nie zmienię :D nie umiem :P

Edyt;D

Łap pierwsze Ciemne

hPBdlKg.png

A tu takie niby te same ale o 30% jaśniejsze :D

uOhEe4b.png

To już oryginał lepiej wyglądał. To dalej nie to. Ale leci lajk za poświęcony czas.

@jakim08

Rozdzielczość musi być 300x200 nie większa, potrzebuję sygnaturkę nie tylko na mpc,ale też na forum Skyrim'a gdzie maksymalna rozdziałka to 300x200. Napis "Dovakiin Thrall musi być, nie ma opcji.

Co do twojej sygny to wyglądowo ładna (za to lajk), ale to nie to. Zbyt jasna i zbyt...pospolita, wiele widziałem takich podobnych (chodzi mi o postać na sygnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...