Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kv1 s vs t29

EpicOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak przeczytalem post ze kv 1s ma slabe dzialo to beklem ze smiechu :D a na powaznie to fakt tym czolgiem raczej ciezko zdzialac cos samemu, ale ta gra polega na wspolpracy ;) jednak pancerz wiele wybacza a i moje ukochane dzialo 122mm potrafi narobic halasu i niejednokrotnie sciaga czarne owieczki na 2-3 hity(TDki max na 2) :) co do amerykanow niemam opini bo nimi nie gram ale moim zdaniem sa przereklamowane jak to u amerykanow czesto bywa :]

yyakuza.jpg

Opublikowano

KW1S to jest głupota ! Kto widział VI tier, który rozwala IX i X !? Jego działo jest zdecydowanie za mocne, ale oczywiście go nie osłabią, bo jest z ZSRR...

Opublikowano

Kurwa, dude, sam na sam ten czołg nie ma szans z niczym. Nie ma pancerza, zasięg widzenia nikły, działo niecelne i wolne. Cromwell cię niszczy jak chce, byle jaki Med T5/6 już cię niszczy sam na sam...

Opublikowano

T29 jest najlepszym czołgiem VII tieru.

Osobiście z mojego doświadczenia polecam Ci KW-1S.

Najlepszy? Dobry jest tyle że nie ma najlepszego każdy ma inne cechy i równe szanse w starciu drużynowym. 1 vs 1 najlepszy są francuskie lekkie

T-150 polecam z własnego doświadczenia

mi T-150 jest udręką to działo jest straszne o prędkości i pancerzu nie wspomnę...

Opublikowano

Najlepszy? Dobry jest tyle że nie ma najlepszego każdy ma inne cechy i równe szanse w starciu drużynowym. 1 vs 1 najlepszy są francuskie lekkie

mi T-150 jest udręką to działo jest straszne o prędkości i pancerzu nie wspomnę...

Pozdro, Francuz lekki T7 jest syfem, a T29 jest najlepszym T7- każdy ci to powie...

T-150 z najlepszym silnikiem jest żwawe, i to bardzo jak na KV... Do tego pancerz- najlpeszy na tierze, ale to nie ważne... Ważne jest to, że nie umiem kątować...

Opublikowano

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhahahaaha

Wystarczy..

T-150 i pancerz chyb z tyłu ma najlepszy pancerzyk na dupce jedynie.. a żwawe jest jak spada w dół

T-7 a to co to?

Opublikowano

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhahahaaha

Wystarczy..

T-150 i pancerz chyb z tyłu ma najlepszy pancerzyk na dupce jedynie.. a żwawe jest jak spada w dół

T-7 a to co to?

Kolega napisał, że jest żwawy jak na KW, lol.

T7 to inaczej tier 7

T-150 spośród VI tierów jest najtwardszy. Spróbuj sobie go haubicą z KW-1 ładować.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Kolega napisał, że jest żwawy jak na KW, lol.

T7 to inaczej tier 7

T-150 spośród VI tierów jest najtwardszy. Spróbuj sobie go haubicą z KW-1 ładować.

No bo każdy z trolem. T-150 jest do zniszczenia łatwa a jak na Kw racja żwawa..

T7 nie ogarnąłem myślników :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...