Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kv1 s vs t29

EpicOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To różnica 2 tierów. KW-1 nie ma żadnych szans

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

aha sorki źle porównałem , m6 do kv1 s , bo mam m6 , i nie wiem czy dalej iść w tiery amerykańskie , czy w tiery ruskie bo mam , kv1 i czy opłaca się kv 1 s ,

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Bez dodatków i innego syfu KW-1S ładuje 16 sekund. Można zaparzyć sobie herbatkę.. Aaa!! Co do zapalania, to niezłe z niego ognisko.

signature.png

Opublikowano

Bez dodatków i innego syfu KW-1S ładuje 16 sekund. Można zaparzyć sobie herbatkę.. Aaa!! Co do zapalania, to niezłe z niego ognisko.

KW 1 S też tak ładuje ? jak myślałem że tylko kv 2

Opublikowano

KW 1 S też tak ładuje ? jak myślałem że tylko kv 2

KW-2 z haubicą ładuje chyba ponad 20 sekund

signature.png

Opublikowano

KW-2 z haubicą ładuje chyba ponad 20 sekund

Czyli lipa , fajnie grało się KW 1 , myślałem że sporcik też taki jest

Opublikowano

Sport ma najlepsze działo spośród HT VI tieru. Zostaw sb go. Może ładuje długo ale jak walnie to przeciwnik ma 1/2 zdrowia.

signature.png

Opublikowano

Spoko
Moja S'ka ładuje 12.5 sekundy
A M6 kładę spokojnie

Idzie się w X nie w VI
A co do X, obie linie są zajebiste
Tak samo jak czołgi po drodze
IS, IS-3, IS-7, MNIAM <3

T29, T32, M103, T110E5 <3
WSZYSTKO DOBRE

shoob.png

Opublikowano

Czyli co mam najpierw sobie kupic kv 1s do kanpani, czy w ameryke isc.

Opublikowano

Phi, dlatego że zadaje najwięcej jest najlepsza... Gówno prawda krótko mówiąc. Moim zdaniem w KV-1S jedyną siłą jest mobilność i wieża- działo jest dobre jak się jedzie w kupie, jak jedziesz pojedynczo to do rozwalenia przez M6- 2 strzały po 250 vs 1 po 400... Ogólnie KV-1S jest na kompanie, a M6 jest na randomki. <3 T8 na M6 to nie problem- celne i szybkie działo z przyzwoitą penetrą robi swoje. Ale osobiście jestem masochistą, bo uważam M6 za lepszy czołg od KV-1S. ;)

Opublikowano

KW-1S dla niewiedzących to czołg, którym nie wyjeżdża się "na debila", tylko czołg którym wyjeżdża się oddaje strzał i czeka te 15 sekund... Poza tym jest mobilnym czołgiem. Potrafi szybko przemieszczać się i jest jak IS-3- wszechstronny. Rush, obrona, krycie itp.

signature.png

Opublikowano

Ja bym poszedł w kw-1s na Twojej stronie dosyć mocny pancerz a działo to słabe na mój gust, lecz wchodzi w wiele czołgów.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

idz w amerykanców, są lepsze wg mnie, jak juz masz isc w ruską linie to idz do is-4 bo wg mnie is3 to porazka, is8 to porazka. z tym ze zeby dojsc do is-8 trzeba sie przeczłapać przez tykającą bombę amorakową(is-3)

Opublikowano

T110E jest lepszą X. IS-7 może był kiedyś dobry ale po wprowadzeniu nowych X i gold ammo za kredyty jest jedynie przereklamowanym crapem.

76561198001815076.png
Opublikowano

idz w amerykanców, są lepsze wg mnie, jak juz masz isc w ruską linie to idz do is-4 bo wg mnie is3 to porazka, is8 to porazka. z tym ze zeby dojsc do is-8 trzeba sie przeczłapać przez tykającą bombę amorakową(is-3)

IS-8 to porażka, ale jedynym minusem ISa-3 jest ammorack. IS-3 jest świetny, jeden z najlepszych T8... Ale osobiście uważam że HT USA jest lepsze. ;)

Opublikowano

W ogóle nie ide w rosyjskie czołgi, choć wszyscy mnie na to namawiają. Powoli dąże do zbadania E-100 (jeszcze -dziesiąt tysięcy expa), ale naprawde lepiej mi się gra T29, czy nawet M6 od tego E-75. Dobrze wykorzystani amerykańcy to naprawde groźna broń. Oczywiście, każdy czołg ma swój atut. Trzeba go wykorzystać. IS-7 = jedzie na ciebie 50km/h, naprawde trzeba się postarać żeby się przez niego przebić, ponieważ ciężko trafić w weakspoty, a naprawde sporo odbije. Pozatym ma dobre działo, także spokojnie może wykiwać kogoś 1 na 1. Oczywiście wszystko zależy od umiejętności gracza i od wykorzystania czołgu na określonej mapie, przy określonej taktyce... Nie ma czołgów idealnych oraz najlepszych...

Opublikowano

W ogóle nie ide w rosyjskie czołgi, choć wszyscy mnie na to namawiają. Powoli dąże do zbadania E-100 (jeszcze -dziesiąt tysięcy expa), ale naprawde lepiej mi się gra T29, czy nawet M6 od tego E-75. Dobrze wykorzystani amerykańcy to naprawde groźna broń. Oczywiście, każdy czołg ma swój atut. Trzeba go wykorzystać. IS-7 = jedzie na ciebie 50km/h, naprawde trzeba się postarać żeby się przez niego przebić, ponieważ ciężko trafić w weakspoty, a naprawde sporo odbije. Pozatym ma dobre działo, także spokojnie może wykiwać kogoś 1 na 1. Oczywiście wszystko zależy od umiejętności gracza i od wykorzystania czołgu na określonej mapie, przy określonej taktyce... Nie ma czołgów idealnych oraz najlepszych...

na razie będę odkrywał grilla , zarobie nim kase i zobaczymy co i jak , ale kv 1 sport fajny się wydaje .

Opublikowano

KV-1S ma szanse w starciu z czołgami nawet 8 tieru. Działo miażdży każdy pancerz, Czasami zdarza się że przebija T95 w boczki pod kątem więc działo boli. Rld jest długie ale nadrabia parametrami.

Opublikowano

Raczej będę brał kv 1 s , m6 zostawie na potem :) , jeszcze tylko 25k expa xD:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...