Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Generator Stone

Pushy49

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Jest to Tutorial do zrobienia fabryki stona . Ten generator jest bardzo przydatny na serwery gdzie jest wgrany plugin OtherDrops . Wygląda to tak. Stoimy w 1 miejscu i kopiemy stona,a wtedy nam mogą wypaść diaxy itd . No to może przejdźmy do tego jak to zrobić .

Krok 1. Potrzebne przedmioty:

82892264x.png

Zamiast szkła może być byle jaki budulec, byle nie piasek i gravel.

Krok 2. Podstawy:

budowla1.png

Krok 3. Gdzie i co:

budowla2.png

Krok 4. Postawie to tam:

budowla3.png

Krok 5. Zakończenie:

budowla4.png

Koniec

skcg.png

by kml14

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2x up Wydaje mi się, że wszystko jest zrozumiale napisane . Ten texture pack Jest podobny do default więc nie widzę problemu,a zresztą jest napisane co gdzie i jak .

@1x up Dzięki :D .

@Ref

skcg.png

by kml14

Opublikowano

@2x up Generator Stone od cobla się różni " Mistrzu "

@1x up Nowy w minecrafcie? Jak trochę pograsz to skumasz :D

skcg.png

by kml14

Opublikowano

@2up

Ale to nie był sarkazm tylko naprawdę wyraziłem prawidłową opinię ;) Wiem jak się buduje generator cobelstona.... na pewno nie tak :D

Opublikowano

@1x up, a ok, spoczko, zwracam honor :D . Znam kolesia u którego ciężko jest wyróżnić sarkazm od prawdy i się przyzwyczaiłem :D

@Ref. - F5

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Przydatny poradnik dla osob zaczynajacych przygode z MineCraftem.

Ps. Jaka to tekstura ? Bo podoba mi sie :]

Leci +

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

Jak pisaliście poniżej, to zrobię generator obsydianu, zaraz się za to biorę :D

skcg.png

by kml14

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...