Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]ImperiumMt2

Son2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zalosne kilka godzin przed startem a chcialem sobie zagrac no ale coz mam neta z limitem wiec czekam na rozruch innego serwera

3014487977.png

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zalosne kilka godzin przed startem a chcialem sobie zagrac no ale coz mam neta z limitem wiec czekam na rozruch innego serwera

Dajemy tez lancher 60 mb i pacher / Więc nie będziesz miał problemu .

E9mwj60.png

Opublikowano

Czy będzie jakiś event teraz na czas świąt ?

Tak będzie event wielkanocny którego częściowy przebieg jest opisany na naszym forum oraz z okazji startu jakieś raty w granicach 25%-100% .

E9mwj60.png

Opublikowano

mam nadzieje ze exp jest cos w stylu gladora to zostane na duzej

Dajemy tez lancher 60 mb i pacher / Więc nie będziesz miał problemu .

lepiej daj lunchera z plikami root locale i icon a nie 60mb chyba ze dasz klienta 31.03.2013 to bedzie wiecej ludu gralo na oryginale a wiesz dla czego bo ja np mam neta z limitem i mam darmowe noce do godziny 9.00 wiec spokojnie bym sciagnal

3014487977.png

Opublikowano

mam nadzieje ze exp jest cos w stylu gladora to zostane na duzej

lepiej daj lunchera z plikami root locale i icon a nie 60mb chyba ze dasz klienta 31.03.2013 to bedzie wiecej ludu gralo na oryginale a wiesz dla czego bo ja np mam neta z limitem i mam darmowe noce do godziny 9.00 wiec spokojnie bym sciagnal

Dlatego wszystkie pliki dodamy dzień przed startem .

E9mwj60.png

Opublikowano

Uwaga !

Oficjalny start gry : 30-03-2013 godzina 18:00

, Jest to dana zmieniona bo miało być 01.03.2013 , jednak pod wpływem pewnych środowisk graczy zmieniamy datę startu , Pozdrawiam .

E9mwj60.png

Opublikowano

nie zagram ponieważ 6/7 na klasy . :)

Są one troszkę mniejsze niż na tym ss i idzie je nadrobić bonami takimi jak 250 atak czy 3000 pz więc ktoś kto umie grac nie będzie miał żadnych problemów .

E9mwj60.png

Opublikowano

mam nadzieje że w głównej prezentacji będzie wszystko ładnie opisane bo jednak prezentacja mpc to 80% graczy reszta to poboczne fora/yt ;) a wiadomo że im ładniejsza prezentacja tym więcej graczy.

Opublikowano

mam nadzieje że w głównej prezentacji będzie wszystko ładnie opisane bo jednak prezentacja mpc to 80% graczy reszta to poboczne fora/yt ;) a wiadomo że im ładniejsza prezentacja tym więcej graczy.

To tylko zapowiedź nie ma tu wiele , to zaledwie 25% naszego serwa .

E9mwj60.png

Opublikowano

O to fajnie że start w sobotę , kiedy podacie klienta / lanchera ?

Klient będzie dostępny do pobrania w sobotę w godzinach porannych .

E9mwj60.png

Opublikowano

Macie jakieś doświadczenie z ddos ? Umiecie się przed nimi uchronić ? Bo jak pewnie wiecie każdy popularniejszy server ma z nimi problem a wasz może być ciekawy ;)

Opublikowano

Macie jakieś doświadczenie z ddos ? Umiecie się przed nimi uchronić ? Bo jak pewnie wiecie każdy popularniejszy server ma z nimi problem a wasz może być ciekawy ;)

Jak może i wiesz serwer ImperiumMt2 juz kiedyś stał , i powiem ci że był nie raz atakowany i nie mieliśmy żadnych problemów . Teraz mamy jeszcze lepsze zabezpieczenia niż ostatnio więc nie ma obaw . Pozdrawiam i zapraszam na serwer .

E9mwj60.png

Opublikowano

Na serverze będę jakieś nowe dungeony ?

Na pewno Dt - specjalne ( 3 piętrowe tylko )

Katakumby

I myślimy nad lochem pająków v3

E9mwj60.png

Opublikowano

Co do klienta możliwe że będzie troszkę później ale spokojnie pobierzecie wszystko na czas .

spoko luzik jak bedzie jakas potrzeba w uploadem to ja moge gdzies zauploadowac jezeli bedzie taka potrzeba

i mam pytanie zalozylem konto na waszej stronie i niemoge sie zalogowac :P ;/ psize ze konto nie istnieje albo cos podobnego jak daje przypomnij haslo..login /... pisze ze niema takiego konta w bazie i z emailem tak samo ... potem sprubowalem zalozyc konto to pisze mi "ten nick jest juz zajety "

2610057735.png

Opublikowano

spoko luzik jak bedzie jakas potrzeba w uploadem to ja moge gdzies zauploadowac jezeli bedzie taka potrzeba

i mam pytanie zalozylem konto na waszej stronie i niemoge sie zalogowac :P ;/ psize ze konto nie istnieje albo cos podobnego jak daje przypomnij haslo..login /... pisze ze niema takiego konta w bazie i z emailem tak samo ... potem sprubowalem zalozyc konto to pisze mi "ten nick jest juz zajety "

Musisz w takim razie zrobić nowe konto .

E9mwj60.png

Opublikowano

Na samym początku jest fail -.- 360 stopni to nic nie zmienicie ;/ ....

360 stopni = całkowita zmiana wy wszystko widzicie w negatywnych barwach .

E9mwj60.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...