Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]ImperiumMt2

Son2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer ImperiumMt2 wraca po przerwie , po gruntownej zmianie o 360stopni.

Czyli będzie taki jaki był ?

Dobre pytanie .

A co do odp. są całkiem inne pliki zrobione od 0 , troszkę wieje klimatem starego imperium ale to taki lekki wietrzyk . Ta odsłona będzie już jak w zapowiedzi pisało całkiem odbugowana , dodane nowe rzeczy dobrze ustawione i co ważne dla was nie będzie już resetu takiego jak ostatnio , ten serwer jest na długie lata , i mam nadzieję że pomożecie nam go wynieść na szczyt , pozdrawiam ;] .

E9mwj60.png

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pozdro 6/7 klasowki jak na poprzednej odslonie xD

Co to 6/7 bon jeszcze nad nim pracujemy więc mogą wystąpić zmiany ich wartości .

E9mwj60.png

Opublikowano

Bogaty client.

Klient będzie ważył 1GB ( dokładnie 1022mb ) ale ktoś kto ma słabszego neta lub ma ograniczenia zrobiliśmy dla tych osób Pacher i Lancher ( Lancher waży 60+mb ale i w nim też będzie trzeba zrobić pach ) Klienta mamy już uszykowanego i wgranego na ponad 5 hostingów więc myślę że nikt z pobraniem nie będzie miał problemu . Wszystkie linki do pobrania zostaną podane wkrótce . Pozdrawiam .

E9mwj60.png

Opublikowano

Jeśli komuś nie chodzi to ip na ts : ImperiumMT2.teamspeak.pl:5100 to może wpisać to ip : 79.133.216.225:5100

E9mwj60.png

Opublikowano

Up w sobotę trochę jest przygotowań przed świętami, może nie być tłumów na serwerze, ale jak uważasz :D

Opublikowano

Na naszym forum jest ankieta do głosowania , tam możecie zagłosować i wypowiedzieć się na ten temat .

E9mwj60.png

Opublikowano

Jak są 6\7 b na klasę to ja nie zagram. Już się spotkałem z tym na 1 serwerze. Lepsze by były bonki tylko pod expa np: siła, wita, zrecznosc, inta, kryt itp. Takie jak się spotyka na większości serwerów!

Opublikowano

Wlasnie najlepiej zrobcie ankiete dotyczaca bonow klasowych w 6/7. Sporo osob nie zagra przez te klasowki ja osobiscie tez :D

bez linków wychodzących.

Opublikowano

Wlasnie najlepiej zrobcie ankiete dotyczaca bonow klasowych w 6/7. Sporo osob nie zagra przez te klasowki ja osobiscie tez :D

Możliwe że zrobimy ankietę pod bony

E9mwj60.png

Opublikowano

jak to ma być kurwa 4fun/easy to ja jestem Dr.Dre pracujący w fabryce Wedela - przy takich ratach to jest raczej medium/hard

Mój Komputer:

Procesor: Intel Core i5-7600k, COOLER: NOCTUA NH-U12S, Płyta Główna: ASUS PRIME Z270-A, Karta Graficzna: MSI NVIDIA GEFORCE GTX 1070 GAMING X, RAM : 2X8GB CORSAIR VENGEANCE 3000MHZ DDR4, ZASILACZ: EVGA SUPERNOVA 650W G3 FULLY MODULAR, OBUDOWA: COOLERMASTER MASTERBOX LITE 5, DYSKI: SSD 120GB, HDD 2TB

Opublikowano

Możliwe że zrobimy ankietę pod bony

Bony 1-5 są super , wchodzą max i dobre wartości są , usuńcie tylko klasowe bony w 6/7 i wszystko jest GIT i na pewno zawita dużo więcej osób :D

bez linków wychodzących.

Opublikowano

jak to ma być kurwa 4fun/easy to ja jestem Dr.Dre pracujący w fabryce Wedela - przy takich ratach to jest raczej medium/hard

Powie tyle że 80 lv wbiłem w 2h + zrobiłem eq , potem troszkę gorzej leci ale też fajnie , jeszcze jak raty są + pd to na 220 lv z 3 mobów leci 1% to według ciebie mało bo dla mnie nie .

E9mwj60.png

Opublikowano

Kiedy startuje?

Serwer startuje 01.04.2013 , jednak jest szansa że wystartujemy wcześniej w sobotę .

E9mwj60.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...