Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podacie nazwe hacka do haseł?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coraz bardziej żałosne tematy czytam, pisze jakiś knypek nie wiadomo co by chciał.

Opisałeś to tak, podam przykład.

Odpalam Google mape w telefonie i klikam Teleportuj i tam jestem (w prawdziwym życiu).

...

koleś chce hacka co wpisze za niego co on sobie zażyczy.

Nie no weź ogarnij, najpierw może zhakuj sapera/pasjansa/pinballa potem oblukaj łamanie hashy, md5 i tym podobne a nie tutaj prosisz jakbyś był nie wiadomo kim.

Przeważnie takie rzeczy piszą tu ludzie w wieku 10-15, w dodatku nieogarnięci.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Zamiast bawić się w złodziei uczcie się gamehacking'u......po to chyba jest te forum nie ???

A temat powinien już być dawno usunięty. Bo wątpię, aby te forum popierało kradzież itp...

GrottyCracker22.png
Opublikowano

Zamiast bawić się w złodziei uczcie się gamehacking'u......po to chyba jest te forum nie ???

A temat powinien już być dawno usunięty. Bo wątpię, aby te forum popierało kradzież itp...

Ja piernicze, to niedługo na tym forum dostanie się bana za używanie hacków w grach lub ich udostępnianie...

Weźcie ludzie nie przesadzajcie...

51dd70965ae71.png

World of Metin2

Opublikowano

Nie radzę kraść bo może się skończyć tak jak ostatnio..Ktoś ukradł "statki kosmiczne" warte w realu około 40 tyś zł (tak pisali) i teraz szukają złodziei.

P.s.

Nie pamiętacie ja typa skazali na 3 lata za skradzioną Nimfę +9 w metinie, czy tam buty :P....

To, że coś jest wirtualne, albo służy rozrywce, nie oznacza, że jesteś bezkarny.

Beka, kto ci powiedział że za jakąś kradzież w metinie kogokolwiek skazano? Fake.

Opublikowano

Beka, kto ci powiedział że za jakąś kradzież w metinie kogokolwiek skazano? Fake.

Nie fake. Nawet w tvn o tym był reportaż :)

Aczkolwiek skazano go na odszkodowanie a nie 3 lata

Opublikowano

Łamanie MD5 metodą bruteforce <3

Człowieku, TO JEST HAKERSTWO, A NIE GAMEHACKING... a to ZNACZNA różnica...

Jest różnica pomiędzy hakerem, a krakerem...

Opublikowano

Najpierw się doinformuj a następnie nabijaj sobie posty....nie oglądasz wiadomości ?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Haker, cracker to terminy, które interpretuje każdy po swojemu, więc wytykanie błędu w tej sprawie jest nieodpowiednie.

Dla mnie haker to osoba od sieci itp...

A cracker łamie zabezpieczenia softu i zna się na systemach operacyjnych.

GrottyCracker22.png
Opublikowano

Dobra wy się tak nie wymądrzajcie bo pewnie gówno potraficie, i co że znacie tak dobrze teorie a z praktyką się chowacie, napisałem u góry bzdurę/pomyłkę może ale jak mam coś zrobić to problemów nigdy nie mam i się jak jakieś pojeb*** dziecko neo nie chwalę.

Co trudnego w nauce jeżeli tak to można nazwać haseł, odpalenie programu i wklejenie tekściku?

Jak zawsze pewnie jakiś pedałek w okularkach zacznie mnie cisnąć że gadam głupoty ale na prawdę ludzie weźcie opanujcie i skończcie z tym temat jeżeli nie potraficie krótko i w jednym poście rozwiązać sprawy bo zawsze te tematy się ciągną, że im więcej postów, tym bardziej żałosne w nim stwierdzenia.

Ode mnie na tyle, nie obchodzą mnie wasze opinie o mnie, a dla pseudo-hackerów - [walcie się].

51dd70965ae71.png

World of Metin2

Opublikowano

Skonczie temat kolesiowi chodzi o hacka ktory mu wyciagne haslo z sql i je rozkoduje poczym sie zaloguje ( takie cos nie istnieje jak nie masz dostepu do sql )

"Ona go nie kocha, porąbało go po tym,

Od kiedy mu nie daje dupy pierdoli głupoty"

h7y6SL9.png

Opublikowano

A jakiś sposób jest? Nie chcę się włamywać, lecz wiedzieć czy coś takiego wgl istnieje (koledze ukradli konto, a passów nikomu nie podawał...)

Jedyną metodą jest BruteForce czyli inaczej pisząc program, który wpisuje przykładowe ciągi liter i cyfr.

Gdy zaloguje się, zapisuje hasło w takim pliku.

Takim programem może być np. Brutus

Lecz takie łamanie jest trudne i mało efektowne.

Ten ów program posiada także metodę łamania haseł metodą "słownikową"

Lecz do tego potrzebne są dziesiątki tysięcy adresów email oraz różne kombinacje haseł zapisane w pliku.

Krótko mówiąc, najlepszą metodą jest wysłanie kayloggera innej możliwości nie widzę.

Ale i z tym nie raz są problemy.

Pozdrawiam :)

Dobra wy się tak nie wymądrzajcie bo pewnie gówno potraficie, i co że znacie tak dobrze teorie a z praktyką się chowacie, napisałem u góry bzdurę/pomyłkę może ale jak mam coś zrobić to problemów nigdy nie mam i się jak jakieś pojeb*** dziecko neo nie chwalę.

Co trudnego w nauce jeżeli tak to można nazwać haseł, odpalenie programu i wklejenie tekściku?

Jak zawsze pewnie jakiś pedałek w okularkach zacznie mnie cisnąć że gadam głupoty ale na prawdę ludzie weźcie opanujcie i skończcie z tym temat jeżeli nie potraficie krótko i w jednym poście rozwiązać sprawy bo zawsze te tematy się ciągną, że im więcej postów, tym bardziej żałosne w nim stwierdzenia.

Ode mnie na tyle, nie obchodzą mnie wasze opinie o mnie, a dla pseudo-hackerów - [walcie się].

ahh ta anonimowość internetowa ;)

Powiedz tak kolegom w gimnazjum zamiast się produkować na forum ze swoimi dziwnymi wywodami rodem z filmów science fiction.

Jeśli nie znasz odpowiedzi na zadane pytanie to nie udzielaj się w żaden sposób a nie oczerniasz wszystkich dookoła żeby tylko nabić sobie posta.

Pozdrawiam ;)

img_ref1525_01-800x200.jpg

Opublikowano

Jedyną metodą jest BruteForce czyli inaczej pisząc program, który wpisuje przykładowe ciągi liter i cyfr.

Gdy zaloguje się, zapisuje hasło w takim pliku.

Takim programem może być np. Brutus

Lecz takie łamanie jest trudne i mało efektowne.

Ten ów program posiada także metodę łamania haseł metodą "słownikową"

Lecz do tego potrzebne są dziesiątki tysięcy adresów email oraz różne kombinacje haseł zapisane w pliku.

Krótko mówiąc, najlepszą metodą jest wysłanie kayloggera innej możliwości nie widzę.

Ale i z tym nie raz są problemy.

Pozdrawiam :)

ahh ta anonimowość internetowa ;)

Powiedz tak kolegom w gimnazjum zamiast się produkować na forum ze swoimi dziwnymi wywodami rodem z filmów science fiction.

Jeśli nie znasz odpowiedzi na zadane pytanie to nie udzielaj się w żaden sposób a nie oczerniasz wszystkich dookoła żeby tylko nabić sobie posta.

Pozdrawiam ;)

Ja pierdolę chłopie, sam głupoty piszesz...

No to spróbuj wysyłać miliardy haseł za pomocą logowania, zobaczymy czy Ci się uda.

Jakiś hash na kompie, owszem ale w jakiej prędkości będziesz filtrował jeżeli dobrze piszę miliardy haseł do bazy danej gry ;o.

Bez przesady.

51dd70965ae71.png

World of Metin2

Opublikowano

moze to nie odpowiednie miejsce ale chcialbym sie o was spytac czy istnieje taki program ktory wysyla polecenia no np zaprogramowany jest tak ze np w edytorze tekstowym wpisze sie pewny czas i komende ktora ma wykonac naprzyklad np. użyj spacji o pewwnym czasie sekunde pozniej inny klawisz i tak sam wykonuje polecenia przypisane przez nas wczesniej ..

wiem ze troche namieszalem piszac tu ale jeslic ktos zrozumie o co mi chodzilo i wie czy takie cos juz jest oddawna mozliwe lub mozna takie cos przygotowac prosze o odpowiedz

kontakt gg 7838773

mail [email protected]

Opublikowano

moze to nie odpowiednie miejsce ale chcialbym sie o was spytac czy istnieje taki program ktory wysyla polecenia no np zaprogramowany jest tak ze np w edytorze tekstowym wpisze sie pewny czas i komende ktora ma wykonac naprzyklad np. użyj spacji o pewwnym czasie sekunde pozniej inny klawisz i tak sam wykonuje polecenia przypisane przez nas wczesniej ..

wiem ze troche namieszalem piszac tu ale jeslic ktos zrozumie o co mi chodzilo i wie czy takie cos juz jest oddawna mozliwe lub mozna takie cos przygotowac prosze o odpowiedz

kontakt gg 7838773

mail [email protected]

poczytaj o autoit

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

BruteForce. Chociaż, nie jestem pewnie o co Ci chodzi.

Ta, zanim by znalazł wordlista i zanim by przeleciał (zapewne nie znając loginu/maila) to by zajęło to dwa lata, okazałoby się, że hasłem byłoby ImięRok_urodzenia

A od kiedy to bruteforce idzie z wordlista?
Opublikowano

Stary jesli chcesz KeyLogger'a, odrazu Ci powiem ze gotowca nie dostaniesz^^, tzn dostaniesz ale od tego momentu bedzie on pracowal raczej na Twoja niekorzysc^^

001ec5cb680b285a.png?1425487560063

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie ma takiego czegos i nie wiem czy bedzie a może kiedyś wszytsko jest mozliwe :P jak oni sie wlamuja do bakow i kradną kilka miliardow ...

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...