Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podacie nazwe hacka do haseł?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podpinam się do tematu.

Ja bym chciał, prostego w obsłudze, który by zapisywał hasła np. w notatniku. Jestem zielony w tych sprawach, dlatego coś prostego :). Loginy znamy, bo login=nick w grze. Tylko hasła nam nieznane i emaile :)

Opublikowano

Podpinam się do tematu.

Ja bym chciał, prostego w obsłudze, który by zapisywał hasła np. w notatniku. Jestem zielony w tych sprawach, dlatego coś prostego :). Loginy znamy, bo login=nick w grze. Tylko hasła nam nieznane i emaile :)

Morzesz bardziej opisac tego Hacka ?

no chodzi mi o coś takigo że podaje nick a hack podaje mi hasło nie w -----> ******* tylko litery np. mam kogoś nick a nie znam hasła i wpisuje nick a hasło samo wyskakuje ogarniacie ??? :D

Dzień dobry

to jest to ???

Co ma robić z tymi hasłami?

no że ja pisze nick np. niedzwiedz13 a hasło samo wyskakuje ogarniasz?

Morzesz bardziej opisac tego Hacka ?

Mam kolesia nick np. niedzwiedz13 nie znam hasła wpisuje nick a hasło samo mi sie wpisuje tylko że nie w --->******(gwiazdkach) tylko litery

Chciałbym hacka takiego że mam nick gościa niedzwiedz13 potrzebuje jego hasło i sie loguje na tym hack'u wpisuje login niedzwiedz13 a haslo automatycznie powinno sie pokazać.Chodzi mi o takiego hack'a jeśeli wie ktoś jak sie nazywa niech poda link download. Konkretnie trzeba mi tego hack'a do gry shakes & fidget.

Opublikowano

Niemozliwe jest zrobienie takiego hacka bo ten hack musialby sie wkrasc do bazy danych i do tego jeszcze wypisac haslo w przegladarce.A wiadomo ze wkradanie sie do bazy danych jest karalne....

nostaleh.png
Opublikowano

A jakiś sposób jest? Nie chcę się włamywać, lecz wiedzieć czy coś takiego wgl istnieje (koledze ukradli konto, a passów nikomu nie podawał...)

Opublikowano

Niewidzisz ze on napisal " Chciałbym hacka takiego że mam nick gościa niedzwiedz13 potrzebuje jego hasło i sie loguje na tym hack'u wpisuje login niedzwiedz13 a haslo automatycznie powinno sie pokazać" Nie ma takiego czegos i nigdy nie bedzie.

nostaleh.png
Opublikowano

Mu CHYBA chodzi o to żeby tylko hasła wpisane z jego pc się zapisywały u niego w notatniku :P

A takie coś jest ?? (%UP)

giphy.gif

Opublikowano

Nie radzę kraść bo może się skończyć tak jak ostatnio..Ktoś ukradł "statki kosmiczne" warte w realu około 40 tyś zł (tak pisali) i teraz szukają złodziei.

P.s.

Nie pamiętacie ja typa skazali na 3 lata za skradzioną Nimfę +9 w metinie, czy tam buty :P....

To, że coś jest wirtualne, albo służy rozrywce, nie oznacza, że jesteś bezkarny.

GrottyCracker22.png
Opublikowano

Jest program do zapisywania danych wpisanych na klawiaturze lecz dla mnie to jest monotoniczne i dziwne czytać kogoś wiadomości do innego użytkownika w poszukiwaniu hasła. Żeby to miało sens trzeba by było połączyć go ze skryptem seedującym na twój email czy komunikator plik. Program zapisujący stuki w twojej klawiaturze najsłabszy antywirus może postrzec jako keyloger . Ponieważ wolę nie sprawdzać keyów na kompie moge Ci podać tylko nazwy programów . Czemu? bo mysle ze ludzie produkujący takie świnstwo zawsze coś tam włożą.

Napisanie programu zapisujące dane i wysyłające je na email nie jest takie trudne- tak mnie się zdaje , wiec zamiast pobierać w ciemno poproś jakiegoś znanego przez Ciebie informatyka czy mógłby Ci coś takiego opracować nawet nie zdradzając mu swoich intecji.

Programy:

-007 Stealth Activity Recoder and Reporter (w skrocie 007STARR)

-stukach

-HomeKeyLogger[Jeżeli zależy Ci na spr kogoś danych logującego się z twojego komputera]

-Ardamax

Nazwy programów wzięte z neta z for :)

Opublikowano

@up

Większej głupoty nie słyszałem. Stworzenie takiego hacka jest karalne? jp

@top

Nikt Ci nie da gotowca. Naucz się programować w c++ i napisz sobie. Jeżeli chodzi to co zapisuje hasła w notatniku jest to KeyLogger.

svh03y.jpg

Opublikowano

wez tego buraka i zapros do domu. wczesniej zainstaluj sobie program, ktory zapisuje wcisniete klawisze, takie do ochrony dzieci np, zainstalowales to powiedz burakowi aby sie zalogowal i pokazal ci itemy, cokolwiek, a ty w tym czasie idziesz siku/zjesc/zwalic konia. frajer sie zaloguje, a jak sobie pojdzie masz haslo jak na dloni, elo.

4ieVbpu.png
Odkrywca
Opublikowano

BruteForce. Chociaż, nie jestem pewnie o co Ci chodzi.

Ta, zanim by znalazł wordlista i zanim by przeleciał (zapewne nie znając loginu/maila) to by zajęło to dwa lata, okazałoby się, że hasłem byłoby ImięRok_urodzenia
Opublikowano

sciagnij sobie kellogera i po sprawie :P bedzie ci na poczte wysylac wszsytko co wpiszesz na kompie :D

Tak napewno jak ściągnie sobie keyloggera to to co ON będzie wypisywał na kompie to będzie wysyłać do tego kolesia (Logic)

nostaleh.png
Opublikowano

Chodzi mi o hacka że mam gościa login np.: niedzwiedz 13 w tym hacku wpisuje jego login,świat i hasło mi wyszukuje 1 literke w iles tam minut.Chodzi mi o hacka do gry shakes & fidget.Pisze ostatni raz jeżeli ktoś pomoże pisać. Wiem że coś takiego istnieje bo kumpel to ma ale nie chce mi powiedzieć ;///

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...