Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Yi wyccaruje każda gre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś nie chce mi się wierzyć w te rp i pz bo masz mało subów i wyświetleń i nie widzę filmików z lola. A zresztą master yi jest pro pod ad wystarczy 2 itemy i tylko "Jest legendą, jest niedopowstyrzymania, jest boski" szczególnie jak są warzywa w enemy.

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Coś nie chce mi się wierzyć w te rp i pz bo masz mało subów i wyświetleń i nie widzę filmików z lola. A zresztą master yi jest pro pod ad wystarczy 2 itemy i tylko "Jest legendą, jest niedopowstyrzymania, jest boski" szczególnie jak są warzywa w enemy.

400k to mało ?

Opublikowano

Boshe ziom daj swój prawdziwy..

ziom zalosny jestes :) to że ty nie masz duzo widzów to nie znaczy ze ktos inny nie ma :)

zal ci dupe sciska co ? zara film upne na ten kanal =]

Opublikowano

Kto cię robił człowieku? Pękło czy jak? Jak ja wchodzę to nie widzę tych 400k i jakoś sławny człowiek nie wszedłby na mpcforum i nie chwaliłby się statami Yi na normalach.

''Boshe ziom daj swój prawdziwy''

Czy tutaj jest zaszyfrowane '' Jestem youtuberem i mam wchuj widzów błehehe''

Z twojego komentarza to wynika.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Masz fajny kanał i zajebiste filmiki ,ale to że okłamałeś ludzi czytających temat no to odechciewa mi się oglądać

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Ziom temat nie jest kurwa od dowierzania mi ile mam widzow itd. tylko od pokazania jak mozna fajnie gre wycerować wiec skończcie pierdolenie .

Że tak się wpierdolę. Na tym forum nikogo nie obchodzi że wycarrowałeś grę poniżej 30 lvl/na normalu, więc w ogóle zakładanie tego tematu było zbędne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...