Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Yi wyccaruje każda gre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dostales juz moze jakies propozycje od znanych teamow? taki talent nie moze sie zmarnowac

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

dostales juz moze jakies propozycje od znanych teamow? taki talent nie moze sie zmarnowac

Tak 1 , od szlachetnych czortów

wow pbe się podnieca.

Eune kolego..

jezeli chodzi o ip - rp to reffersy jestem youtubersem.

Opublikowano

To tylko normale na 20 lvl ,ale bardziej interesują mnie te pz i rp. Paint czy jakieś refy?

Pewnie używał buga lub To jest PBE . Ale to tylko moje przypuszczenie : D lub to ten bambus od Metina.
Opublikowano

Pewnie używał buga lub To jest PBE . Ale to tylko moje przypuszczenie : D lub to ten bambus od Metina.

pbe ? naprawde ślepi jesteśćie co wam u góry pisze ? " League of Legends 3.04.13_03_15_16_41 "

Buga zadnego nei ma dziennie robia mi 500-600 reffersów ;f

Opublikowano

pbe ? naprawde ślepi jesteśćie co wam u góry pisze ? " League of Legends 3.04.13_03_15_16_41 "

Buga zadnego nei ma dziennie robia mi 500-600 reffersów ;f

Szczesciarz : D Referale nie reffersy ; )
Opublikowano

Podaj link do kanału na PW ;)

A co do tematu, to racja, Masterem idzie wycarrować gry, aczkolwiek szkoda że to normale.

Według mnie pod AD lepiej się spisuje, gdyż pod AP bazujemy głównie na Q, a na AD wystarczy Q+E+R i gościu pada na 3 szczały (z odpowiednim feedem).

Mógłbyś również napisać jaki build najczęściej tutaj stosowałeś?

Game Over

Opublikowano

Podaj link do kanału na PW ;)

A co do tematu, to racja, Masterem idzie wycarrować gry, aczkolwiek szkoda że to normale.

Według mnie pod AD lepiej się spisuje, gdyż pod AP bazujemy głównie na Q, a na AD wystarczy Q+E+R i gościu pada na 3 szczały (z odpowiednim feedem).

Mógłbyś również napisać jaki build najczęściej tutaj stosowałeś?

Tak tu masz build z ostatniej wali :

neft.jpg

Moje kanały na youtube

Nowy kanal (Na którym bd nagrywał nowa serie od kwietnia 2013r.) [KLICK] Lub nick :Rivolt1992

Stary kanał (czasami nagrywam, ale już nie bd od nowego miesiąca) Nick : MrVartez

Ps następna wycarowana gra :

ztcr.jpg

Opublikowano

Tak tu masz build z ostatniej wali :

neft.jpg

Moje kanały na youtube

Nowy kanal (Na którym bd nagrywał nowa serie od kwietnia 2013r.) [KLICK] Lub nick :Rivolt1992

Stary kanał (czasami nagrywam, ale już nie bd od nowego miesiąca) Nick : MrVartez

Gdzie jest LoL ? : D
Opublikowano

MrVartez o stary!! 0 widzów 0 filmów, propsy ziom.

Rivolt1992 - kopiowanie cudzych filmów i mega osiągnięcie 500 widzów!!

wbijaj szybko 30 lvl bo mam teraz serie do Diamentu II i chcialbym zebys mi pomogl, proszę?

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

wbijaj szybko 30 lvl bo mam teraz serie do Diamentu II i chcialbym zebys mi pomogl, proszę?

Kasha weź Już przestan z tym diamentem.: D Prosze?
Opublikowano

Kasha weź Już przestan z tym diamentem.: D Prosze?

Musialem sie pochwalic lol.. niech wszyscy wiedza!

@down tak a ja jestem MacFra84

Opublikowano

co ty pierdolisz stary ?

224 083subskrypcje
32 398 622wyświetlenia filmów

Ps następna wycarowana gra :

ztcr.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...