Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1000 SLOTÓW] Majkrafci - 5 serwerów || -PVP- || -SURVIVAL I- || -SURVIVAL II- || -SKYBLOCK- || -WG/SG/TF2- ||

mcf owner

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o jednak udało gra na dobrym poziomie u nas jest zapewniona bardzo dobrze skonfigurowany Anty-Cheat, aby gracze nie mogli korzystać z dodatków na naszym serwerze.

Dobra Administracja zawsze reaguje na wasze zgłoszenia błedów, cheaterów.

Skoro jest tak dobrze zrobiony ten Anty-Cheat to po co ma ktoś ich zgłaszać? ;P

Opublikowano

Siemka. Mój nick to :NowyMaly. Wszedłem na Wasz serwer i mam problem z założeniem konta. A konkretnie pisze mi że już jestem zarejestrowany. Jestem pewny że nie wchodziłem na ten serwer nigdy wcześniej. Jest jakaś możliwość zresetowania hasła na nim? Posiadam konto premium więc jeśli ktoś gra na moim nicku to po prostu się podszywa co mi się nie podoba:/

Opublikowano

Zagrałem na serwie i oczywiście nie ma żadnej ochrony nowych graczy, wbiłem na survival i dostałem itemy, po czym jak tylko oddaliłem sie parenaście klocków od spawnu jakiś miły kolega z potem na niewidzialność załatwił mnie od tyłu.

Opublikowano

Gram na tym serwerze i bardzo mi się podoba. Jest ogarnięty, Grają na nim mili gracze. ;) Polecam!

Opublikowano

cześć mam taki problem chce grać u was na serwerze, ale ktoś zarajestrował się pod moim nickiem lub ja nie pamietam hasła
Mój nick to maras1402 jak możecie to zmieńcie hasło bądź wyrejestrujcie mnie

Siemka. Mój nick to :NowyMaly. Wszedłem na Wasz serwer i mam problem z założeniem konta. A konkretnie pisze mi że już jestem zarejestrowany. Jestem pewny że nie wchodziłem na ten serwer nigdy wcześniej. Jest jakaś możliwość zresetowania hasła na nim? Posiadam konto premium więc jeśli ktoś gra na moim nicku to po prostu się podszywa co mi się nie podoba:/

mam tak samo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...