Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowy Mordor [1.5] ---->ZAPRASZAMY<----

karox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa: kaczuszka

Ile grasz już w minecraft: więcej niż 1,5 roku

Dlaczego nasz serwer: Ponieważ zaczęły mnie taki serwery kręcić

Coś o sobie: Mam na imie Rafał i mam 12 lat. Interesuję się sportem i troche informatyką. Na serwerze nie będę kraść, rozwalać komuś domków itp.

Opublikowano

Ps to za mnie tanto za kolege^:

Nazwa:Magic21

Ile grasz już w minecraft:od Alphy 1.3_01 cos takiego

Dlaczego nasz serwer:Poniewarz gra tu mój kumpel i jest ogarnięty server

Coś o sobie:Mam na imię Darek.Mam 15lat.Interesuje sie Komputerami

mca.png

Opublikowano

Nazwa: MrLoL (Premium). ;d

Ile grasz już w minecraft:Uhohohuhahohuaho. - Alpha do teraz.

Dlaczego nasz serwer: No logiczne, serwery tego typu sa najlepsze, oferuja duza ROZRYWKI oraz zainteresowania... Chcialbym milo spedzic czas, w gronie PRZYJACIÓŁ.

Coś o sobie: My name is Sebastian My Age its 14. Interesuje sie informatyka, Komputerami, oraz Grami, szczególnie takimi tytułami jak Battlefield 3 , Call of duty MW3 , Far Cry 3 , WarZ, Minecraft, itd itp ;P Pozdrawiam!

Opublikowano

Nazwa: Domi2533

Ile grasz już w minecraft: 1,5 roku

Dlaczego nasz serwer: Szukałem przez długi czas takiego serwa (Dokładnie to przez 1 minute xD)

Coś o sobie: Jestem ogarnięty i te inne :P

Opublikowano

Nazwa:SerusssMc

Ile grasz już w minecraft:od alphy

Dlaczego nasz serwer:Kwadratowa :) to cos dla mnie

Coś o sobie:Lubie grać w minecrafta moje głowne zainteresowanie to piłka nożna i informatyka

Jestem miłą osobą

Opublikowano

Nazwa: HevyNation

Ile grasz już w minecraft: 2 lata

Dlaczego ten serwer: Znam cię, Exus1. SkorpiowidZ podał mi temat serwera, chcę zobaczyć jaka panuje tu atmosfera, spokojnie sobie pograć, poczuć się jak zwykły gracz, pokazać swoje umiejętności w budowaniu, udowodnić wszystkim, że wyglądam w tle moich zdolności zupełnie inaczej, po prostu żyć w zgodzie i pokoju i co więcej? Mogę napisać więcej lecz zajęło by to całą stronę ;P

Coś o sobie: Jestem Hevy, HevyNation, na imię mam Andrzej. Mam swój serwer o tym samym typie lecz chcę się poczuć jak zwykły gracz (co napisałem wyżej). Chcę zasmakować tego normalnego życia. Rozmawiałeś ze mną przez Mumble, widać że jesteś spoko gościem i chcę zobaczyć twój serwer.

Pozdrawiam,

HevyNation.

Opublikowano

Nazwa: W0LFM3N

Ile grasz już w minecraft: 1,5 roku

Dlaczego nasz serwer: Skoro potrzebujecie graczy, to ja chciałbym nim zostać ;)

Coś o sobie: Za dużo nie ma co mówić. Lubię gry FPS/MMORPG. Sport i trochę poszperać w komputerach :D

Opublikowano

Nazwa:RastaStyle

Ile grasz już w minecraft:1 rok.. coś takiego

Dlaczego nasz serwer:Dlatego że lubie takie serwery jak np. Masakra...

Coś o sobie:Nazywam się Tomek mam 15 lat...Jestem Ogarnięty moge nagrywać :)

Opublikowano

Nazwa: conrado09

Ile grasz już w minecraft: od 1.9 BETA

Dlaczego nasz serwer: Lubie grac na takich serwerach, dobrze buduje, na innych serwerach często mapy zmieniają, mam nadzieję, że tu tak nie ma

Coś o sobie:Mam Skype/TS3, nie niszczę innych domków, nie kradnę

Opublikowano

Nazwa:termak5

Ile grasz już w minecraft:2,5 lata

Dlaczego nasz serwer:Poni eważ myśle że jest to ogarniety serwer.

Coś o sobie:Mam 15 lat i dobrze ogarniam MC.A także nie zabijam,Greefuje itd.

Opublikowano

Nazwa:Remik68

Ile grasz już w minecraft: 3,5 lat

Dlaczego nasz serwer: Chciałbym poczuć się w gronie Kwadratowej Maskary :) A poza tym takich serwerów jest bardzo mało

Coś o sobie: Mam na imię Szymon , Lubię piłkę nożną , jak na wiek jestem ogarnięty :)

Nie grifuję , pomagam :)

mca.png
Opublikowano

Nazwa: Patrykx77

Ile grasz już w Minecraft: około 3 lat :)

Dlaczego nasz serwer: Ponieważ lubię serwery tego typu , ale na każdym byli grieferzy.

Coś o sobie: Mam na imię Patryk , mam 14 lat i lubię grać w minecraft'a ;P

Hangamoon_eune_24_3_logo.png

Opublikowano

Kochani ludożercy. Nie zakładajcie serwerów po to żeby je zamykać po miesiącu. Serwery typu Kwadratowa Masakra są fajne, lecz tylko na początku. Pograsz 3-4 dni i do widzenia, masz (prawie) wszystkie itemy i nie masz co robić, na serwerze wtedy jest coraz mniej osób, aż w końcu serwer ten upada. Zwykły Minecraft nie nadaje się do gry jeśli nie ma żadnych dodatków. Jeśli chcecie popularny serwer, zróbcie serwer na modach. Pozdrawiam i dziękuję za uwagę.

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...