Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Metin2 Jak zacząć?

_Shank_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, grałem raz na globalu zagralem do 35lvl ale nie wiedzialem jak rozdawać statystyki itp.

I Zamierzam do niego wrócić tylko nie wiem jaką postacią grać ;/ Lubie postacie 50/50 czyli do expa dobre i do pvp. Możecie mi jeszcze podać jakiegoś tuta do tej klasy jaka mi wybierzecie albo napiszecie jak wystartować dobrze

Zamierzam Grać na Świecie : Solar

qpos1x.png
Sygnatura wykonana przeze mnie.

Opublikowano

Najlepiej grać surką jeśli już tak bardzo chcesz 50/50 . I musi być BM . I statystyki w Inteligencje i w życie. Moim zdaniem najlepiej sie tym gra .

Sura BM do expa? mi sie nie wydaje ma tylko Tarcze a jego skille do expa nie pomagaja

qpos1x.png
Sygnatura wykonana przeze mnie.

Opublikowano

Nie SuraBM bardzo ciężko się expi Polecam woja Body do expa i pvp. Ninja dager też może byc oraz sura wp ale u niego pvp na wyższych lvl

Opublikowano

Ja polecam zacząć Surą WP.

Rozdawaj staty 2wi:1Int

Skille maxuj następująco : czarowane ostrze > strach > smoczy wir > palec > rozpro > zbr

Opublikowano

Zacznij bić w psy ;D

Nie no nie przesadzajmy. Na twoim miejscu wybrałbym wojownika body, gdyż jest dość specyficzną postacią i bardzo dobrze się nią walczy, jak i expi.

Na początku po osiągnięciu 30 lv musisz zdobyć jakiegoś dobrego FMS/Riba który dropi z bestów w dolinie orków.

Następnie do 36 lv ostro expić i następnie zakup/zdobądź zbroję śmiertelkę i do tego jakąś lepszą biżuterię i idziesz na czarne orki (BO).

Taki dobry początek moim zdaniem.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...