Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ps3 cheat

Ukinar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, są jakieś cheaty do mw2 na ps3? Chciałem coś w stylu aima albo WH : ) Będą lajki, najlepiej aby było z instrukcją to będzie więcej lajków :D

Opublikowano

Uprzejmie proszę

Pozdrawiam

xGerdinus.

Ten link to fake, nie pobieraj tego.

Do tego dodawanie komentarzy do filmu jest wyłączone..

Opublikowano

Wiesz, szczerze wątpie, że są jakieś cheaty na konsole. Jak by było to możliwe, zaraz by poleciały baniki :)

Opublikowano

@ Arcidi Dziecko,nabijasz sobie posty czy poprostu lubisz denerwować ludzi? Po co się tu udzielasz jak kompletnie nic nie wnosisz do tematu leszczu?

Są cheaty na konsole i są cheaty do mw2,sam grałem rok czasu na aimie i wszystkim kumplom cheatowałem prestiże niestety,komp mi padł i wszystko poszło w niepamięć. Poszukaj na amerykańskich forach i przetłumaczaj sobie wszystko,tam znajdziesz. Nie radzę Ci szukać na mpc,bo nikt tutaj Ci nie pomoże,ludzie piszą że nie ma chetów na nieprzerobioną konsolę albo piszą że nie ma chetów. Nabijają sobie posty tylko,ścierwa. Cheaty są,tak jak wcześniej mówiłem poszukaj trochę w necie,nie na polskich forach. Pozdro;)

DAJ - BEJBE

sygnahu.jpg

[-]

Opublikowano

@up

dostajesz pierwsze i ostanie słowne ostrzeżenie za wyzwiska w kierunku użytkowników

dodatkowo sam nic nie wniosłeś do tematu... serwery MW2 z PS3 nie mają nic wspólnego z serwerami MW2 na komputery więc nie wypisuj tutaj bzdur, że level'owałeś kolegów z poziomu komputera bo jest to niemożliwe!

819531478353821175209.gif

Opublikowano

@up Jest coś takiego jak podwójne usb,podłączasz kompa do ps'a i przez program US cordinate łączysz id ps3 i kompa w jedno i możesz grzebać przez kompa w ps3,nie znasz się to następnym razem nie odpowiadaj w tym temacie. I jeszcze jedno,wniosłem do tematu,bo napisałem mu że istnieje takie coś jak cheaty na konsole i radzę Ci nie kozaczyć bo możesz bardzo szybko stracić stołek kid moda;). Żegnam

DAJ - BEJBE

sygnahu.jpg

[-]

Opublikowano

Jemu chodziło chyba, że nie ma już cheatów bo Mu komp padł a na nim były :D

btw. groźby są karalne kamiiluss wiesz?

Opublikowano

@ up

Dokładnie o to mi chodziło,lecz ten gość myślał że ja mówie o pc.. Na początek zainwestuj 10zł w podwójne usb,potem znajdź coś ;). Ja szukałem z 2dni,bo miałem problem z językiem i nie kumałem o co chodzi :D. Podaj na priv nick z psn,jak coś znajdę to się odezwe;)

// ja mu nie groziłem,tylko tak na przyszłość powiedziałem;). Nie jestem żadnym laikiem na tym forum,a on się jeszcze może ździwić;)

DAJ - BEJBE

sygnahu.jpg

[-]

Opublikowano

wniosłeś tyle, że napisałeś o ich istnieniu nie podając jakiejkolwiek strony z potwierdzeniem owej informacji, napisałeś aby sobie sam poszukał, rzeczywiście ogromna pomoc...

sorry ale Twoje "a on się jeszcze może ździwić" kompletnie mnie nie rusza, jeśli myślisz, że mi na tym zależy to jesteś w ogromnym błędzie

btw, tak myślałem o komputerze i nie trudno się domyśleć dlaczego, gdybyś wspomniał o kablach i tej możliwości nie odezwał bym się słowem w tym temacie

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...