Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat do dyskusji o aktualizacjach botów

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejne aktualki Ibota = dłuższa aktualizacja kbota, no cóż konta niech stoją sobie dalej ;)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak chcecie kbota? Weźmy różaniec pomódlmy się z wiarą i wierzmy, że szybko wyjdzie działający kbot, bez szybkich aktualizacji BP

Opublikowano

:) spokojnie ta aktualizacja IBOT'a wgl prawie nie wpłynęła na aktualizacje kbot'a :)

Swoją drogą to mógłby już wyjść ...

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

nie, nie bylo w ibocie, ja czekam tylko na kbota,

P.S. Kiedy ma wyjsć pbdo?

Tylko twórcy botów wiedzą tak naprawdę kiedy wyjdą nowe wersje botów więc zadawanie tych pytań nie ma sensu a napewno nie przyspieszą aktualizacji

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

właśnie do niego na fb i skype pisałem i nic

No to może ma inne zajęcia niż odpisywanie, takich wiadomości co ty mu wysłałeś to on ma na pęczki.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

I co drodzy użytkownicy Przypomnijcie sobie moje słowa - Mają nas daleko w.... Nachapali się i basta:)Za chwile pojawią się wpisy- co byś chciał za 100zł na zawsze-no wlaśnie chcialbym na zawsze puszczac bota dopóki DO istnieje:)hehehehe Gdzie jest aktualizacja kbota?W D...:)

Opublikowano

Drogi użytkowniku "Aluminiowy " Kupując Kbot'a zaakceptowałeś regulamin w którym było wyraźnie napisane "aktualizacje mogą trwać nawet rok"
Więc nie rozumiem dlaczego tu się nam żalisz . Każdy o tym wie że kbot'a chwilowo nie ma więc ...
Pamiętaj że ty też się przyczyniłeś do "nachapania" twórców bota .
Czyli powinieneś być wkurzony na samego siebie ;))

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

@TRP : Ivan ma wszystko pod kontrolą więc proszę nie spamować . Wie co robi , no chyba że ktoś chce mu pomóc w "aktualizacji"

Drogi Kamilq_1 Mój post był odpowiedzą do postu użytkownika "Aluminiowy" napisałem tak by zrozumiał . :)

Zwróć uwagę także że wyraz "nachapali" dałem w cudzysłów .

I co drodzy użytkownicy Przypomnijcie sobie moje słowa - Mają nas daleko w.... Nachapali się i basta:)Za chwile pojawią się wpisy- co byś chciał za 100zł na zawsze-no wlaśnie chcialbym na zawsze puszczac bota dopóki DO istnieje:)hehehehe Gdzie jest aktualizacja kbota?W D... :)

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Kontakt do Ivana masz na stronie

www.kbotik.com

Jeżeli przejdziesz "testy" Ivana to pewnie da ci namiary na PSB

Chodź w to wątpię że chcesz im pomóc , wydaje mi się że bardziej chcesz wiedzieć "na jakim etapie jest kbot''

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Witam, jestem tu nowy, przejrzałem trochę te forum i chciałbym się dowiedzieć paru rzeczy których tu nie znalazłem i nie znajdę, bo podobno są sprzeczne z regulaminem forum, tak więc czy ktoś mógłby mi pomóc? Mój email [email protected]

Opublikowano

Witam, jestem tu nowy, przejrzałem trochę te forum i chciałbym się dowiedzieć paru rzeczy których tu nie znalazłem i nie znajdę, bo podobno są sprzeczne z regulaminem forum, tak więc czy ktoś mógłby mi pomóc? Mój email [email protected]

Zapewne chodzi Ci o cracki lub inny nielegalny sposób ominięcia servera licencji, niestety takiej opcji nie ma musisz bota kupić

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Nie ma żadnych cracków ?

Czytanie ze zrozumieniem się kłania, NIE NIE MA ŻADNYCH CRACKÓW

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem się kłania, NIE NIE MA ŻADNYCH CRACKÓW

Troche to hipokryzja, bo Kbot jest crackiem, i gdy wyjdzie Qbot - też będzie crackiem. Tyle że płatnym.

Mogłeś napisać że nie ma darmowych cracków, ale kto wie, na e..p były różne ciekawe rzeczy, nawet moje omijanie licki pbdo tam wyciekło (dostałem wtedy 48..)

Jakiś czas temu był też sposób na omijanie licencji I oraz Kbota, lecz obecnie nie działa.

Także nie ma żadnych darmowych oficjalnych cracków ;)

7yo9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...