Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Tak 900 elo gra... Dam radę kiedyś wbić silver?

TheVolime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od niedawna zacząłem znów rankedy, ponieważ chciałem sie w normalach troche podszkolić no to wbijam rankeda a tu co widzę. btw Powiedzcie czy jak wbije silver jeżeli dam rade tam bedzie tak samo? 2 afk, adc 112 farmy...

Nie żebym płakał, że to przegrałem, ale kurwicy można dostać przez takich 'pro' graczy sam najlepszy nie jestem, ale bez przesady to bronz IV..

ss - 07055892789772647530.png

Opublikowano

Dlatego na twoim elo nie gra sie solo, znajdz gościa w silver chociaz i razem wyjdziesz :)

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Dlatego na twoim elo nie gra sie solo, znajdz gościa w silver chociaz i razem wyjdziesz :)

Właśnie.. Grałem z tą ashe na duoQ ona ma Silver IV bodajżę, a staty 2/17.

Opublikowano

skoro ma taka farme to co sie dziwisz ogólnie to jest chujowa to spadnie niżej, patrz na lolkingu zanim z kimś grasz na itemy, fame itp i czy elo spada/rośnie. powiem Ci tyle że na goldzie i tak szału nie ma bynajmniej od 4-3

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

skoro ma taka farme to co sie dziwisz ogólnie to jest chujowa to spadnie niżej, patrz na lolkingu zanim z kimś grasz na itemy, fame itp i czy elo spada/rośnie. powiem Ci tyle że na goldzie i tak szału nie ma bynajmniej od 4-3

Grałem z nim, bo to kolega z reala ;p a kumpla z, którym wygrywam prawie zawsze nie było a znam go też z reala on w Bronz 3 siedzi, bo pod koniec promo są same afki xD

Opublikowano

Polecam nie robic infinity na zedzie i liczyc na farta w doborze teamow

Dzięki sprawdzam bulidy na zeda, bo to był chyba 5 mecz, który nim gram.

Opublikowano

Masz dziwny build na Zeda ja polecam ci taki: tabki/merki zależnie od sytuacji, czarny tasak, lodowy mlot, paszcza marmotiusa, krwiopijec/ostrze nieskonczonosci, Anioł stróż/Plemienna

Polecam ci taki trik wchodzisz do gry jak jesteś w wyborze championów to wyjdz z gry i poczekaj te 15 min i znowu wejdz i masz 50-60% szansy, że trafisz do prosów jak tak robie i żadko mam porażki.

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Ifninity Zed - muszę mówić więcej ?

Testowałem bulid, w sezonie 2 chyba każdy to na Zeda składał nie wiem nie grałem nawet w S2...

Masz dziwny build na Zeda ja polecam ci taki: tabki/merki zależnie od sytuacji, czarny tasak, lodowy mlot, paszcza marmotiusa, krwiopijec/ostrze nieskonczonosci, Anioł stróż/Plemienna

Polecam ci taki trik wchodzisz do gry jak jesteś w wyborze championów to wyjdz z gry i poczekaj te 15 min i znowu wejdz i masz 50-60% szansy, że trafisz do prosów jak tak robie i żadko mam porażki.

Za wyjście z rankeda jest chyba 30min ban

Opublikowano

Build trochę dziwny, ale za to farma dobra.

Ale 2 afków, ADC 2/17, mid 90 farmy w prawie 40 min, masakra jakaś.

Dasz rade jakoś z tego wyjść. 3mam kciuki.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Graj czymś czym wycarrujesz nawet sam, jeśli team lami - bądź lepszy. Dziś bodajże była przecena na Darka, ew. możesz też kupić Akali. Takie cuś i wygrasz gre totally alone.

Opublikowano

Chłopie... najpierw złóż runy potem sie baw w rankedy!

Sprawdzałem twojego lolkinga... jakie runy taka dywizja :F

Spk, jakoś bez run też sobie rade daję pierw musze sobie uzbierać ip na te runy.., ale chciałem bardzo zeda, więc kupiłem zeda teraz na runy składam...

Graj czymś czym wycarrujesz nawet sam, jeśli team lami - bądź lepszy. Dziś bodajże była przecena na Darka, ew. możesz też kupić Akali. Takie cuś i wygrasz gre totally alone.

Mam akali była picknięta, więc nie mogłem jej wziąć :) na dariusa miałem ochote zamierzałem go kupić za te 487 RP, ale jeszcze pomyślę. Nie wiem czy sie da wycarrować 3v5 przy moim skillu aż taki dobry nie jestem :X

Opublikowano

Mam tak samo na goldzie,moj bot konczac gre ma 1/13 a ja 5/5.

Wczesniej staty tez mialem dobre nasusem,win top 2/0 pod koniec 4/4 a moj team 0/8 3/9 1/7 0/4

sstwc.jpg

Opublikowano

Zmień build na Zeda, zacznij grać swoimi najlepszymi postaciami i dasz radę.

Ja z bronze III wyszedłem do Silver I, właśnie mam serie do golda. Na tyle rankedów co grałem, to może z 5 razy grałem z kimś premade, więc to nie prawda, że trzeba kogoś sobie znaleźć.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Ja z bronz V uciekłem grając tylko kha'zixem (na midzie) i akali :D.

Wbiłem się tak do silver IV bez żadnych przegranych, lecz potem chciałem wypróbować irelia no i Silver V :D. Ale spokojnie już wgrywam...

Więc to nie prawda ,że tylko duo można wyjść... Poprostu potrzebujesz mieć postac którą radzisz sobie dobrze i która jest tankowana oraz potrafi szybko doskoczyć i zabić przeciwnych carry... I dobić reszte przy tym nie zginąć... Bo jak zgniesz to dupa , bo twój team często wtedy zabiera się za barona gdy może skończyć już gre.

Opublikowano

ok. Wiem czemu siedzisz na takim elo.

1. IE na zeda.

2. 1 Item na obronę

3. Ostrze zniszczonego króla... to jest item na adc, a nie na offtanka. Zed nie potrzebuje attack speeda, tylko dmg.

4. Joanki są dobre tylko na kha'zix'a i może jakiegoś ap castera który ma m.pen w runach. Merce to core. Tabi tylko na adc 1x/x/x

5. Build powinien wyglądać tak: MoM, Trinity, Merce, Ga albo warmong+atma, i jak kupiłeś ga to bt + omen / można też zamiast omena kupić taki item dający m.r, cd i hp.

graphic.png

Opublikowano

Spk, jakoś bez run też sobie rade daję pierw musze sobie uzbierać ip na te runy.., ale chciałem bardzo zeda, więc kupiłem zeda teraz na runy składam...

Czas na to był między 20-30 lvlem. Widzę w porę się pan obudził

heh

Opublikowano

ok. Wiem czemu siedzisz na takim elo.

1. IE na zeda.

2. 1 Item na obronę

3. Ostrze zniszczonego króla... to jest item na adc, a nie na offtanka. Zed nie potrzebuje attack speeda, tylko dmg.

4. Joanki są dobre tylko na kha'zix'a i może jakiegoś ap castera który ma m.pen w runach. Merce to core. Tabi tylko na adc 1x/x/x

5. Build powinien wyglądać tak: MoM, Trinity, Merce, Ga albo warmong+atma, i jak kupiłeś ga to bt + omen / można też zamiast omena kupić taki item dający m.r, cd i hp.

1. Ile razy mam pisać, że kurwa testuje bulidy i w s2 widziałem na yt, że prawie każdy to składał?

2. wtf? 1 item na obrone? to był dorans blade jeżeli chodzi ci o guardiana to go zbudowałem w 30 minucie, ale go chyba przestawiłem nie wiem dlaczego >__>

3. Składali to na Iem, więc też złożyłem + przyjemny item daje hp + przeciwnikowi damage.

4.PATRZ 1

5. Sprawdzę ten bulid dzięki :), lecz wycarrować sie nie da full itemami pod offtanka..

Czas na to był między 20-30 lvlem. Widzę w porę się pan obudził

Stary run pod AD nie miałem najgorszy, ale teraz już mam full AD Skończone biore sie teraz za AP, a na 3 stron run nie wiem na kogo zrobić runki podpowie ktoś? może pod supporta w końcu wtedy na rankedach free boost

Opublikowano

Dasz radę wyjść, ja dałem to i ty dałeś. Miałem 800 elo, sam grałem to maksymalnie wybijałem się do 900. Kiedy był jeszcze inny system "Elo" Teraz jest zupełnie inaczej, ale zazwyczaj gdy mam zacząć grać rankeda, biorę jakiegoś znajomego z kim najlepiej mi się dogaduje. Dobrze by było,gdyby to był ktoś z twojego otoczenia ( Mając na myśli,kogoś z kim widujesz się codziennie w realnym świecie) Wtedy dogadacie się i wykierujecie razem grę. To jest najlepsza taktyka, jak będziesz sam grać, oczywiście. Masz szanse, ale te szansę nie są tak wielkie, jak grasz z jakimś znajomym-przyjacielem. Taka moja sugestia. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Mam tak samo na goldzie,moj bot konczac gre ma 1/13 a ja 5/5.

Wczesniej staty tez mialem dobre nasusem,win top 2/0 pod koniec 4/4 a moj team 0/8 3/9 1/7 0/4

Tak juz , niestety jest i będzie ; / Chcę moje stare elo ... Spadlem z bronze 1 do 5 gg well play ... Pierd***: noobow .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...