Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Tak 900 elo gra... Dam radę kiedyś wbić silver?

TheVolime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro siedzisz na bronze IV to jesteś chujowo chujowy, Ja chujowo grałem to do V sliv spadłem, a teraz cały czas popierdalam jak koreaniec i niedługo wyjdę w gore. Uwiez mi, niedługo wyjdziesz jak się podszkolisz.ps mogę ci pomoc wyjść wyżej jak co pw. Chociaż nie spodziewaj się chellengera :D

D

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Skoro siedzisz na bronze IV to jesteś chujowo chujowy, Ja chujowo grałem to do V sliv spadłem, a teraz cały czas popierdalam jak koreaniec i niedługo wyjdę w gore. Uwiez mi, niedługo wyjdziesz jak się podszkolisz.ps mogę ci pomoc wyjść wyżej jak co pw. Chociaż nie spodziewaj się chellengera :D

D

Jestem chujowo chujowy?, bo zagrałem tylko 30 rankedów? po 200 sie okazuje gdzie sie naprawde powinno być ps miałbym silver gdybym nie spadł na starym ELO gdy to 1 miesiac gralem w lola i nie znalalem nawet wszystkich postacji.

Spk, napisze na pw ;p

Opublikowano

Haha, gówno prawda... To, czy sie zasługuje na elo czy nie objawia się wtedy, gdy zaczniesz wychodzić z tej dywizjii... A więc nie pierdol głupot

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Haha, gówno prawda... To, czy sie zasługuje na elo czy nie objawia się wtedy, gdy zaczniesz wychodzić z tej dywizjii... A więc nie pierdol głupot

Tak mojego skilla będzie pokazywało 2 afków, ja pierdolę.

Opublikowano

Nagraj swoją grę jakąkolwiek postacią i po czym ją sobie obejrzyj i przeanalizuj (możesz porównać np jak streamerzy się zachowują grając tą postacią). Inną ważną rzeczą jest to by nie patrzeć na to co składają inni (nawet pro elo wymiatacze) tylko samemu próbować składać itemy po przeanalizowaniu ich statystyk czyli np. ostrze zniszczonego króla nie powinno się składać na zedzie bo ono głównie działa na auto-attackerów a nie bursterów. Po za tym wiadomo unikać sporów, wyzwisk (lepiej pokrzyczeć sobie w pomieszczeniu niż na chacie). Powinieneś zauważyć po takich analizach znaczną poprawę swojej gry, jednak by zdobyć lepsze osiągnięcia tj. dywizja, kolorek itp. potrzeba dużo czasu, ponieważ na niższym poziomie (gold, silver, bronze) ludzie często grają jedną grę dobrze następną tragicznie. Wiem o tym z własnego doświadczenia :). Ważne by pamiętać: trening -> skill -> elo.

Opublikowano

ok. Wiem czemu siedzisz na takim elo.

1. IE na zeda.

2. 1 Item na obronę

3. Ostrze zniszczonego króla... to jest item na adc, a nie na offtanka. Zed nie potrzebuje attack speeda, tylko dmg.

4. Joanki są dobre tylko na kha'zix'a i może jakiegoś ap castera który ma m.pen w runach. Merce to core. Tabi tylko na adc 1x/x/x

5. Build powinien wyglądać tak: MoM, Trinity, Merce, Ga albo warmong+atma, i jak kupiłeś ga to bt + omen / można też zamiast omena kupić taki item dający m.r, cd i hp.

Ahaahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahah jeblem po przeczytaniu tego HAAHHAHAHAHHAAH

1. sluszna uwaga

2. ahahahahhahaha

3. TYLKO NA ADC LOL

4. Ionanki sa glownie na ad casterow typu riven, kha, zed ale tylko jesli wiesz ze mozesz z nimi spokojnie latac

5. triinity zed, ga, atmoa holy shit ahahahahhaa

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...