Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Azaron.pl

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1h na pobranie klienta?

Ja osobiście pobiore w 5-10 minut a co inni mają powiedzieć? Ci co mają słaby internet nie pobiorą klienta ;)

Ja proponuję w piątek za tydzień bez bugów ;d

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Ehh to ja podziękuję chciałem się rozluźnić przed jutrzejszym serwerem ;c Miłej gry wbiję może za tydzień jak się troszkę rozwinie.

Opublikowano

1h na pobranie klienta?

Ja osobiście pobiore w 5-10 minut a co inni mają powiedzieć? Ci co mają słaby internet nie pobiorą klienta ;)

Skąd wiesz, że są bugi? :D

tenor.gif

Opublikowano

Po pierwsze nie jestem żadnym 'Proboszcz' czy kimkolwiek innym, jestem po prostu Blagom.

Nismo - nie okradł Tuor'a i żadnego innego serwera. Z Tuor'a został wyrzucony przed startem, więc 'glue the lips'.

Dla tych, którzy mi nie wierzą, że nie jestem 'Proboszcz' zapraszam na Pw, podam kilka stron, na których jestem znaną personą i nie od dziś czy od wczoraj tam jestem.

Dodatkowo mam stałe IP, więc też można sprawdzić czy "Ja to Ja".

Po trzecie, wszędzie gdzie zakładam konto (forum / portal / strony) mam nick Blagom, więc proszę nie puszczać śmiesznych plotek...

Zresztą nie zwracaj uwagi na te dzieciaki .

prokox.png
Zaczynamy!

Czy dasz + czy - leży mi to ;D

Opublikowano

1h na pobranie klienta?

Serwer na nie dłużej niż tydzień a ty chcesz za tydzień .. jebłem xD

Opublikowano

Nie wiem ale na każdym serwerze są, więc jest duże prawdopodobieństwo, że te które były na Tu*r nie zostały poprawione ;x

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Nie będę reklamował, ale powiem ci, że to hard i to dobry :)

Ja ci powiem, że to nie jest hard :>

Nie wiem ale na każdym serwerze są, więc jest duże prawdopodobieństwo, że te które były na Tu*r nie zostały poprawione ;x

Został poprawiony np. drop z berana, drop przepustek, działają eliksiry poszukiwacza czy jakoś tak, owoc życia itp. więc bugi naprawiali

tenor.gif

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...