Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Azaron.pl

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podpinam się do pytania kolegi 2 Up # - Kiedy będą dostępne łatki do starego Tuor'a?

To co podałem wyżej to jest łatka ;)

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a tak wgl to macie zamiar wprowadzic autopoty do handlary ?? ulatwi to exp i fizyczna energie

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

A może , tak jutro wystartujecie ? bo dziś wątpię że ktoś będzie grał , o 20 : 30 jest miecz Polska - Ukraina , więc ;d

Co ma mecz do startu serwera, sam lubię nożną oglądać, ale mecze Polski to nawet nie włączam TV. Serwer będzie startował dzisiaj bez sensu zmieniać datę startu z powodu jakiegoś tam meczu. Link do Patchera macie wyżej.

Opublikowano

Rozumiem jakby to był jakiś normalny mecz. Każdy zna poziom reprezentacji Polski. Już lepiej niech prąd idzie do kompa niż do TV bo to zwykła strata.

A btw po wklejeniu patchera brakuje pliku bin(sry nie znam się na plikach)

Opublikowano

No ja jestem nacjonalistą i mam podzielność uwagi, więc nie widzę kłopotu. Okej, co do clienta nie mam zastrzeżeń, wrzucam pliki autopatchera.

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Kiedy wrzucicie tego clienta ?

pobiera wam już z autopatchera [możecie włączyć clienta ? ]

Minusiki

<3

Opublikowano

Najlepiej dajcie root i locale w paczce i tyle...

@Top

Na server wejde i zobacze jak to bedzie z administracja;) ;) i oczywiscie czekam na root'y :P:D

@Down

Tak jak wspomnialem paczka z plikami to najlepsze rozwiazanie ;_

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Aaaa już chyba wiem o co biega. Autopatcher nam ściąga do clienta tuora jakiś plik metin2clientbin w rarku i nie da się w niego wejść jakiś błąd wyskakuje, może dlatego nie działać ;p Jakiś nie właściwy format lub uszkodzony tak pisze.

Opublikowano

Trzeba poczekać , przecież mówili , że na razie patcher nie będzie pobierać plików

Opublikowano

NISMO i ProBoszcz okradli Tuor/a z 4000zł po czym zmusili 360 do zamknięcia serwer

ten serwer należy do ProBoszcza i NISMO

dlatego odradzam gry

złodziej goni złodzieja

Po pierwsze nie jestem żadnym 'Proboszcz' czy kimkolwiek innym, jestem po prostu Blagom.

Nismo - nie okradł Tuor'a i żadnego innego serwera. Z Tuor'a został wyrzucony przed startem, więc 'glue the lips'.

Dla tych, którzy mi nie wierzą, że nie jestem 'Proboszcz' zapraszam na Pw, podam kilka stron, na których jestem znaną personą i nie od dziś czy od wczoraj tam jestem.

Dodatkowo mam stałe IP, więc też można sprawdzić czy "Ja to Ja".

Po trzecie, wszędzie gdzie zakładam konto (forum / portal / strony) mam nick Blagom, więc proszę nie puszczać śmiesznych plotek...

Opublikowano

Oficjalnie przesuwamy start serwera na godzinę 21:00 klient zostanie dodany do downloadu w ciągu 10 kolejnych minut. Dajemy wam czas aby każdy mógł sobie pobrać klienta.. i w między czasie my wprowadzamy poprawki..

Przypominam.. prosimy o nie wysłanie smsów w celu zakupu monet.. Skrypt jest przez nas w dalszym ciągu modyfikowany i wprowadzane są dodatkowe opcje.. także nie ma możliwości doładowania monet w tym momencie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...