Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - premium za sms

lieroxor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam! Chciałbym się spytać gdzie mogę kupić gift code SMS-em? Kiedyś ktoś na serverze mi mówił że kupił za ~6zł SMS-em.

Opublikowano

Nie opłaca się kupowac bo popierwsze dostaniesz login i hasło a nie gift-coda i potem w koncie zmienia ci passy.Wiec uważaj rub jak Chcesz.

Opublikowano

Nigdy nie spotkałem się ze stroną która sprzedaje gift cody za sms (Działającą na 100%). Widziałem te strony, ale to były strony typu jeden wielki FAKE !

1363948220-U883267.jpg

Opublikowano

Jak wyżej- nie da się kupić gift-coda za sms, a jak da to 2x drożej.

Choć podobno są aukcje na allegro co kupujesz konto za sms, ale ze 300 innych graczy będzie z niego korzystało :D

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."~Albert Einstein

Poprawna instalacja Minecraft Forge na pirckim kliencie:

http://www.mpcforum.pl/topic/893062-tut-poprawnia-instalacja-minecraft-forge-na-pirackim-kliencie/#entry6716179

15507676.jpg

Opublikowano

Naiwny jesteś jeśli myślisz że za 3zł kupisz premium (dla siebie), 3zł ponieważ ok. 50% kwoty dostaje sprzedawca z SMS'ów. Nawet jeśli kupisz to takie na którym nie zmienisz hasła ani skina i jednocześnie będzie na nim grało kilkadziesiąt osób :)

apple.png

Opublikowano

No tak. Jedno z typów kont sprzedawanych na allegro. Jest sprzedawany za 10-15 zł. Zawsze przy nim jest dopiska, że nie można zmieniać ani skina ani hasła. Po zakupie nie można wybrać nicku tylko ma się ode razu jakiegoś. Kilka osób naraz z niego korzysta a jak, któreś jest zalogowane to wejść i pograć już nie można (a wejść jest szczególnie ciężko bo jak na jednym nicku jest 10 osób...). W dodatku na nieszczęście nieświadomego jak ktoś zmieni hasło to konto tracisz na forever. Więc jak ktoś chce mieć konto z tej strony to kupuje i ode razu zmienia hasło. Tak jest najlepiej. Aha i co do autora. Są niższe ceny na allegro.

Sam tak handlowałem i to nie tak działa :) Na koncie (nie wiem jak teraz) można było grać w kilka osób jednocześnie, przed zmianami haseł na początku bronił mnie bot na VPS'ie kóry cyklicznie przypominał hasło na emaila i ustawiał nowe (to które dostawali klienci), potem ten problem rozwiązały 3 pytania bezpieczeństwa, konto się blokuje z wcześniej ustalonym hasłem i bez odpowiedzi nie można nic zrobić :) Jeśli Ci nie zależy - możesz spróbować, kilka złotych a grać się na prawdę da. Problemem mogą być jedynie znane polskie serwery, bo jak ktoś już na niego wejdzie i się tam zarejestruje - jesteś w dupie xD

apple.png

Opublikowano

Za sms to zwykła ściema dają ci konto z pirackiego gift coda który wygasa po miesiącu -.- albo dają login i hasło 1 na 50 osób i jak jedna spróbuje zmienić SKIN lub HASŁO to od razu 49 innych traci pieniądze za dostęp do konta !!!

Opublikowano

Nawet jakby takie cos bylo to sms by kosztowal z jakies 150 zl... widzialem kiedys taka stronke i moj kumpel dal sie na to nabrac..

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hmm powiedzialbym ze taki gift code SMSem kosztowalbym 250 zl wiec powodzenia:) Oczywiscie z minecraft.net.Za SMS mozesz kupic na allegro za jakies 50zl ale 80% tego to oszustwa.Po prostu wylacza ci premium,ale kiedy nie wiadomo.

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...