Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - premium za sms

lieroxor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za SMS'a? Albo 2x drożej albo licz na farta i spróbuj kupić od osoby prywatnej jej konto... Pomyśl, jak można sprzedawać coś kilka razy taniej, nie tracić na tym i być uczciwym? Najczęściej takie oferty to klucze kupione z skradzionych kart kredytowych, jeśli Mojang dostanie takie zgłoszenie - blokuje te konta.

apple.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem jak wygląda minecraft za sms

Kupujesz

Czekasz 2 dni nic

Napiszesz do suportu a oni ci odpiszą że "Kurier GiftCodów się spóźnia Prosimy napisać za miesiąc"

Opublikowano

Osobiscie kupilem se premium za 30 zł na allegro - smiga juz przez dobre półtora roku i ani razu nikt mi nie zabrał konta.

Ogólnie jak chcesz kupić za 90 zł to polecam ci minecraft.net - na allegro równie dobrze te za 90 zł może Ci paść jak te za 5 zł. Mi się przyfarciło i mam cały czas te za 3 dychy. Kupiłem kiedyś bratu za 5 zł takie premium też na allegro ( giftcode!!!!) i przyznam że znikło po tygodniu. Ale sprzedawca był o tyle fajny że dał nam nowe i już 2 miesiące cały czas wszystko śmiga.

Opublikowano

Dzieci DZIECI DZIECI !

KTO BY KUPOWAŁ KLUCZ DO MINECRAFT PREMIUM ZA 100ZŁ SPRZEDAJĄC ZA 3ZŁ SMSEM KOMUŚ ?

Pewnie nikt .. Hah , 100% fake

" Rozmowa "

Witam . Chcę kupić te premium do minecrafta za 3zł

- Witam . Dobrze , Proszę wysłać smsa o treści : BLA BLA BLA.BLABLABLA na numer 123456789

" 5 min . później "

- Kupiłem , 4 minuty wcześniej dziękuje za premium

- Dziękuje za kupno pozdrawiam

" Koniec rozmowy "

A tu się okazuję ,że premium kod nie dziala

Dość tego za 30 dni wracam na moje stare konto zbanowe za " ref link ". Proszę mnie nie banować , to moje konto zastępcze gdy bym chciał coś poszukać posprawdzać , pościągać różne programy , pomóc innym .

Opublikowano

WIELKA ŚCIEMA !!!

Nikomu by się opłaciła sprzedaż gry za takie pieniądze. Dodatkowo usługodawca (dotpay etc.) bierze min. 50 % prowizji + podatek jeśli płaci.

Opublikowano

FAKE I TYLE! kolega rok temu kupował za 20 zł SMSem i do dzisiaj nie dostał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...