Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tinesha

Sh∑ila

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwer na starcie nie będzie sie dało wejść czemu ? 2gb ramu o koleś ty chyba nie na tym świecie żyjesz...

max 100ludzi + ogromne lagi + DDosy + padnie logowanie fajnie by to wyglądało ;x

Opublikowano

Na serwer na starcie nie będzie sie dało wejść czemu ? 2gb ramu o koleś ty chyba nie na tym świecie żyjesz...

max 100ludzi + ogromne lagi + DDosy + padnie logowanie fajnie by to wyglądało ;x

Maszyna będzie zamówiona dziś między godziną 22-23 do tego 1 godzina czekania na maszynę do 1 w nocy będzie gotowa 16 GB ramu.

Opublikowano

A

Maszyna będzie zamówiona dziś między godziną 22-23 do tego 1 godzina czekania na maszynę do 1 w nocy będzie gotowa 16 GB ramu.

No właśnie :) odrazu trzeba lepszą maszynę kupić żeby ludzi nie odstraszyć lagami + to 4fun to będzie multum Ludzi + mało jest obecnie 4fun licz się z tym że będzie naprawdę sporo osob

Opublikowano

mam nadzieje ze te 16 GB wystarczy i lagow nie bedzie :))

Sheila prosze o odpisanie PW :)

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Tam jest forum, mojego serwera i mojego forum nikt Ci nie każe tam wchodzić nie ma takiego czegoś

"kurwa wbijajcie na forum xxx najlepsze forum" itp, tam jest forum o innych grach i mojego serwera. Nie ma linku podanego jest odnośnik.

To nie VPS dla Twojej informacji, jak byś czytał a nie hejtował, to byś wiedział że kupimy lepszą maszynę jak wejdzie luda :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jak byś czytał a nie hejtował, to byś wiedział że kupimy lepszą maszynę jak wejdzie luda :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

napisalas ze jak wejdzie 200+ osob jak na 2gb ramu wejdzie max ale to max 100 osob i co lagi w h*j pierwszy lepszy DDos i serwer padnie :] Ps Jak stawiaisz serwer to przynajmniej 16-32 gb ram :D na hamachi widzialem lepsze maszyny a procesor to mialem lepszy w kompie z komuni z 10 lat temu o.O

Opublikowano

Na poprzednim wydaniu tego serwera był lag za lagiem tak więc radzę od razu kupić lepszą maszynę bo potem będą obiecanki cacanki i w piz**u serwer zostaje wstrzymany na czas x i dupa... ddos i padacie i te powiadomienia to będzie gracz xxx awansował na poziom 2/3/4/5/6/199 itd? ? ? ?

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Dobrze tam piszecie, dobry ddos poleci i serwer zamkną. Tak jak na poprzednich odsłonach. + wszystko na gotowcach leci

Gotowcach faceplam, po 7 godzin dziennie przy serwerze przez kilka naście dni i gotowce. Nie zamkniemy po dosie, więc jak nie wiesz to nic nie pisz.

Opublikowano

Zagram zobaczę co i jak i tak nie mam gdzie grać , ale niepotrzebne jest to że w ojowym można sr zmieniac :/ wejdzie mi 50 sr i luda nie wejdie to sie mozna zabic :D

GLELTm4.jpg

Opublikowano

[H@]The ile % na ulepszenie epików(np z hwanga na togę)?

@edit czy będzie ta potka co daje full hp od razu?(ta co jest na yt pod 1 "Metin2 Tinesha #01 - Kd ...")

Opublikowano

mam nadzieję że start w piatek :)

klijenta dajcie jutro , i po sprawie :D

rozpatrzcie ew. propozycje , bo zakładam że na forum jest ich troszke , nie wiem nie sprawdzałem :D

13735324352268179080.png

Opublikowano

Nie ma to jak serwer bez domeny, domena .xn.pl no żarty to są jakieś czy jak?

Druga sprawa ten dedyk, będzie 200 osób to lepszy ogarniecie? Bez sens

Trzecia, ten procesor padnie po wejściu 30 osób na serwer.

Dodając do tego Sheile który jest po prostu debilem(sory taka jest prawda, nie ma co się oszukiwać) i reklamuje swoje forum w zapowiedzi.

Reasumując, nie polecam.

@Down, Ty jest klaunem naprawdę, przecież kto myślący daje kogoś do teamu z rekrutacji? -,-

Opublikowano

Dedyk dziś zostanie kupiony 16 GB

[H@]The ile % na ulepszenie epików(np z hwanga na togę)?

@edit czy będzie ta potka co daje full hp od razu?(ta co jest na yt pod 1 "Metin2 Tinesha #01 - Kd ...")

60% na każdego epicka

Do teamu dostali się

Core , Petrova :)

Opublikowano

Sam nie edytowałeś tych linków do forum to ja edytowałem.Innej możliwości edycji nie miałem bo grafika złe rozszerzenie miała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...