Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tinesha

Sh∑ila

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta maszyna nie przetrzyma nawet pingowania z jakiegoś kompa ;d

Byle VPS za 20-30 złoty i macie lagi takie jakby wbiło 5k typa na OX na dobrej maszynie ;d

Ten serwer nie ma przyszłości a na dodatek robicie reklamę innego forum o grach :)

Tam jest forum, mojego serwera i mojego forum nikt Ci nie każe tam wchodzić nie ma takiego czegoś

"kurwa wbijajcie na forum xxx najlepsze forum" itp, tam jest forum o innych grach i mojego serwera. Nie ma linku podanego jest odnośnik.

To nie VPS dla Twojej informacji, jak byś czytał a nie hejtował, to byś wiedział że kupimy lepszą maszynę jak wejdzie luda :)

Procesor: Atom 230/D425

Częstotliwość: 1.6+ GHz

Ram: 2 GB

Dysk: 1 TB

Łącze: 100mb/s|

Co to ku**a ma byc za maszyna wiecej ramu mam w kompie

Jak byś czytał a nie hejtował, to byś wiedział że kupimy lepszą maszynę jak wejdzie luda :)

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tam jest forum, mojego serwera i mojego forum nikt Ci nie każe tam wchodzić nie ma takiego czegoś

"kurwa wbijajcie na forum xxx najlepsze forum" itp, tam jest forum o innych grach i mojego serwera. Nie ma linku podanego jest odnośnik.

To nie VPS dla Twojej informacji, jak byś czytał a nie hejtował, to byś wiedział że kupimy lepszą maszynę jak wejdzie luda :)

ojj no to ja wam radzę już ja kupic i na niej wystartować :)

13735324352268179080.png

Opublikowano

Zmieńcie tą zbroje pomiędzy hwangami na 48 głupio to wygląda i toge też, pasowało by za nią dać jakąś nową zbrojke :)

Opublikowano

Jak byś czytał a nie hejtował, to byś wiedział że kupimy lepszą maszynę jak wejdzie luda :)

to najpierw kup a później startuj bo w twoje "bajeczki" już nikt nie uwierzy przypomnę ci

1 miałem serwer na dedyku sponosra który nie wiedział że na dedyk ustoi serwer i usunął wszystko (dobre hahah)

2 mieliśmy ataki serwer upadł

mam dalej wymieniać ? czy może podać linka do twoich postów z innych zapowiedzi serwerów ?

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

taa aż nazbierałeś PLN na nowy telefon lub części do kompa : *

jak ty to sobie wyobrażasz 2gb ? podzielić na ch1 ch2 ch3 ch4 ? hmm po 500mb ?haha smiech.....

przecież nawet nie będzie trzeba ddosowac bo wejdzie 50-60 osób i ci maszyna padnie cymbale

Easy2 @

VPS za 10zł tylko po to żeby zarobić kase z Is'a jak wiadomo na starcie dużo ludzi wydaje na PD itp żeby być w top to w ciągu 30min 1h zarobi koło 100zł i będzie cieszył morde że wydał 10zł a zarobił 100zł a po 2-3h napisze ze był włam i serwer off tak jak z innymi

Syn Lour'ta

Po 1. Gówno pewnie się znasz i sam pewnie gdybyś miał okazję do postawienia serwera i trzepania z tego ładnego hajsu to sam zrobiłbyś wszystko na odpierdol przy pomocy tutoriali i gotowców, więc po prostu zazdrościsz mu możliwości zarobku, i próbujesz mu wytknąć, że jest łasy na hajsidło, każdy jest w pewnym stopniu.

Po 2. Idź lepiej na tego swojego Parima, sięa.

@Edit, zaraz pewnie zaczniesz mnie wyzywać i bluzgać, powodzenia.

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Maszyna na 100-200 osób max przyczyna procesor Atom 1,2 Ghz

Serwer to Kimsufi za 49zl

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Maszyna na 100-200 osób max przyczyna procesor Atom 1,2 Ghz

Serwer to Kimsufi za 49zl

Zamawiamy dziś nową :)

Opublikowano

Zamawiamy dziś nową :)

Powiem tak dziś na maszynę min 1200zl jak nie to padnie po DDOS

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Na pewno wbiję . Sheila robi stabilne serwery i dopracowane . W sprawie maszyny jak napisał że kupi nową to kupi więc nie hejtować i nie nabijać postów zbędnymi komentarzami .

taa aż nazbierałeś PLN na nowy telefon lub części do kompa : *

jak ty to sobie wyobrażasz 2gb ? podzielić na ch1 ch2 ch3 ch4 ? hmm po 500mb ?haha smiech.....

przecież nawet nie będzie trzeba ddosowac bo wejdzie 50-60 osób i ci maszyna padnie cymbale

Easy2 @

VPS za 10zł tylko po to żeby zarobić kase z Is'a jak wiadomo na starcie dużo ludzi wydaje na PD itp żeby być w top to w ciągu 30min 1h zarobi koło 100zł i będzie cieszył morde że wydał 10zł a zarobił 100zł a po 2-3h napisze ze był włam i serwer off tak jak z innymi

Syn Lour'ta

Ogarnij się hejterze , żeby zrobić serwer dedykowany to pierw skądś trzeba ogarnąć hajs . Zajmij się sobą a nie zbędnymi komentarzami ; )

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nwm czy było już takie pytanie. Co ze skillami ? Dostaje się je od razu na P? Oraz czy jest ten zwój żeby można było zmienić profesję?:)

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

jprdl.. jak zwykle cos musicie zjeb** czmu w bojowym sr i um ??? jak bojowy to powinno sie robic zwykle bony, a nie SERWER PROO ALE TE BRONIE ....

Opublikowano

Jak wejdzie więcej luda to kupicie lepszą maszynę? No ale, jak wam na starcie poleci DDOS to nawet IS nie zdążycie odpalić i padniecie.

Podobnie było/jest z innym serwerem 4fun, który wystartował kilka dni temu.

Fajnie by było gdyby ostatnia zbroja, czyli szlafrok, został zamieniony na coś innego, bo niby mamy wizualnie to samo na starcie, także mi to trochę nie pasuje :)

Prawdopodobnie wbiję, bo lubię tego typu serwery ;P

58815786.jpg

Opublikowano

Kolejny serwer Sheily, co stoi 1, max 2 dni?

Po raz kolejny chcesz robić serwer, jest w ogóle jakiś sens w tym? Jak dla mnie to bezsens, robić ciągle takie same serwery, które i tak padają po 2 dniach..

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Dokładnie tak jak kolega 3 x UP, same problemy potem ...

PS - jakie tutaj są ulepszacze i gdzie je można zdobyć ? ( dokładnie z czego )

34842.png

32469.png

zawsze gram jako: MacGyver / Vanirre / GearsOfWar / Hrabia / Hrabina / Chicarito / Shepard / Garrus.

Opublikowano

Nwm

czy było już takie pytanie. Co ze skillami ? Dostaje się je od razu na

P? Oraz czy jest ten zwój żeby można było zmienić profesję? :)

Kamień Duchowy od razu na P

Sheila odpisz PW.

Nie spamuj

jprdl..

jak zwykle cos musicie zjeb** czmu w bojowym sr i um ??? jak bojowy to

powinno sie robic zwykle bony, a nie SERWER PROO ALE TE BRONIE ....

Później

się nie da zrobić Śr/Um więc jest dobrze. Z Broni na 75 będzie się

robiło do exp tzn. Broń na 80, 90, 110, 120, 140 daje na potwory i na

ludzi broń na 160 daje już na kryta i ludzi.

Serwer wystartuję dzisiaj ? Czy może jutro ?

21-22.03.2013

Kolejny serwer Sheily, co stoi 1, max 2 dni?

Po raz kolejny chcesz robić serwer, jest w ogóle jakiś sens w tym? Jak dla mnie to bezsens, robić ciągle takie same serwery, które i tak padają po 2 dniach..

Nie, to nie kolejny tylko reaktywacja mojego pierwszego serwera bicz :)

Skasuj odnośniki do Forum

Hmm, to jak się dowiedzą o forum, co i jak i gdzie na serwerze. W regulaminie nie ma o odnośnikach więc mogę :)

Opublikowano

Kamień Duchowy od razu na P

Nie spamuj

Później

się nie da zrobić Śr/Um więc jest dobrze. Z Broni na 75 będzie się

robiło do exp tzn. Broń na 80, 90, 110, 120, 140 daje na potwory i na

ludzi broń na 160 daje już na kryta i ludzi.

21-22.03.2013

Nie, to nie kolejny tylko reaktywacja mojego pierwszego serwera bicz :)

Hmm, to jak się dowiedzą o forum, co i jak i gdzie na serwerze. W regulaminie nie ma o odnośnikach więc mogę :)

17. Zakaz umieszczania żadnych linków wychodzących poza Mpc Forum inaczej temat będzie wyrzucany do kosza.

W dodatku te twoje forum nie jest serverowe .Sam bym Ci usunął ,ale nie chce wywalać całej zapowiedzi rób jak chcesz.

Masz godzinę na poprawę

Opublikowano

Przestancie ludzie spinac , bedzie kasa bedzie lepsza maszyna , serwer godny polecenia i pogrania.

Kiedy sie dowiemy dokladnej daty startu?

Czy mozecie usunac z 6-7 penetracje i krytyka? Mozna miec 80% w samych 6-7..

Opublikowano

Gramy gramy gramy, czekam na start panowie, mam nadzieje ze server nie bedize pod IS :)

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...