Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tinesha

Sh∑ila

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ohohoho. Serwer dla mnie ;) Dla zabawy. Już czekam na start ^^ A tak wgl to kiedy start? :D

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Ohohoho. Serwer dla mnie ;) Dla zabawy. Już czekam na start? A tak wgl to kiedy start? :D

21-22.03.2013 :)

Opublikowano

To jak jutro albo piątek to jeszcze lepiej. A takie małe pytanko ;P. Czemu ostatnia zbroja w systemie ulepszeń to toga? Dostaje się zółtą na start a czerwona jako najlepsza zbroja? Według mnie to trochę dziwnie wygląda xdd. I te zbroje na 54lv między hwangami ;/.

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Procesor: Atom 230/D425

Częstotliwość: 1.6+ GHz

Ram: 2 GB

Dysk: 1 TB

Łącze: 100mb/s

To jest jakas beka 2gb ramu

Opublikowano

Grałem na poprzedniej wersji, polecam. Było parę niedociągnięć, ale już mniejsza o to. Zagram też i na tej.

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Łącze: 100mb/s

To jest jakas beka 2gb ramu

Przeczytaj dalej , wejdzie więcej osób kupujemy lepszą maszynę. Jak będzie tyle ile na pierwszej ponad 250, to kupimy lepszą :)

To jak jutro albo piątek to jeszcze lepiej. A takie małe pytanko ;P. Czemu ostatnia zbroja w systemie ulepszeń to toga? Dostaje się zółtą na start a czerwona jako najlepsza zbroja? Według mnie to trochę dziwnie wygląda xdd. I te zbroje na 54lv między hwangami ;/.

Czerwona toga jest najlepsza, daje 550, defa dla tego że na PVP def jest nie potrzebny. 8 K Pż, 40 szybkość ataku, 30 na magie.

Może zagram jest Ts jakiś?

Nie ma, na razie. :)

Opublikowano

Sheila, załatwić wam Ts? czy będziecie mieli?

Pomyślę, będę szukał kogoś do zabezpieczenia bo postawie 512 na freebsd.

Opublikowano

Przeczytaj dalej , wejdzie więcej osób kupujemy lepszą maszynę. Jak będzie tyle ile na pierwszej ponad 250, to kupimy lepszą :)

Tylko ogarnij to ze bedzie start i DDos i gracze odchodza :)

Opublikowano

o kufa Sheila w teamie znowu serwer padnie na 1 DDoS nie radze wam nawet pobierać clienta bo się posypię prędzej jak go odpalą

haha 2gb kufa wejdzie 100 osób i się łożyska posypią pro maszyna nie ma co pewnie VPS za 10 zł po to żeby zgarnąć kase z IS;a i zamknąć serwer elo

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Tylko ogarnij to ze bedzie start i DDos i gracze odchodza :)

O to się nie bój.

Pytanka ten [HA]The to ten sam co myślę ? :D

A o który myślisz, bo raczej nie ; p

Opublikowano

Noo nareszcie jakis 4Fun , mam nadzieje ze nie padnie po godzinie przed ddosy jak 3/4 serwerow , ktore ostatnio wyszly...No nic poczekamy zobaczymy :D

bez linków wychodzących.

Opublikowano

Moje zdanie jezeli bedziesz mial 300+ graczy serwer padnie po 3 dniach

Jak będzie ponad 200, na drugi dzień będzie lepsza maszyna.

o kufa Sheila w teamie znowu serwer padnie na 1 DDoS nie radze wam nawet pobierać clienta bo się posypię prędzej jak go odpalą

haha 2gb kufa wejdzie 100 osób i się łożyska posypią pro maszyna nie ma co pewnie VPS za 10 zł po to żeby zgarnąć kase z IS;a i zamknąć serwer elo

Hmm, tinesha była też moja i nie padła, tylko została wyłączona po jakimś czasie, bo było kilka bugów w naszyjniku i kolczykach na śr i nie który mieli po 80-100 śr..

Opublikowano

Ja czekam ! :D

grałem na 1szej odsłonie , fajnie się expiło , tyle że było ogromne lagi , mam nadzieję że to sie nie potwórzy !

zbroje trochę odstraszają , ta toga ... ,ech ... No i za dużo biżu do robienia ;D

kiedy klijent ? :)

Strona ?

13735324352268179080.png

Opublikowano

Jak będzie ponad 200, na drugi dzień będzie lepsza maszyna.

Hmm, tinesha była też moja i nie padła, tylko została wyłączona po jakimś czasie, bo było kilka bugów w naszyjniku i kolczykach na śr i nie który mieli po 80-100 śr..

taa aż nazbierałeś PLN na nowy telefon lub części do kompa : *

jak ty to sobie wyobrażasz 2gb ? podzielić na ch1 ch2 ch3 ch4 ? hmm po 500mb ?haha smiech.....

przecież nawet nie będzie trzeba ddosowac bo wejdzie 50-60 osób i ci maszyna padnie cymbale

Easy2 @

VPS za 10zł tylko po to żeby zarobić kase z Is'a jak wiadomo na starcie dużo ludzi wydaje na PD itp żeby być w top to w ciągu 30min 1h zarobi koło 100zł i będzie cieszył morde że wydał 10zł a zarobił 100zł a po 2-3h napisze ze był włam i serwer off tak jak z innymi

Syn Lour'ta

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Łącze: 100mb/s|

Co to ku**a ma byc za maszyna wiecej ramu mam w kompie

Opublikowano

Zbroje 48 ? wtf ?

Weźcie dajcie tam inną, bo to trochę nie logiczne :D np. Biały hw lub krwisty hw

I czemu są 2 takie same wachlarze? -.-"

SagariS ty te 162 posty chyba zdobyłeś spamiąc o TS'a..

tenor.gif

Opublikowano

taa aż nazbierałeś PLN na nowy telefon lub części do kompa : *

jak ty to sobie wyobrażasz 2gbr ? podzielić na ch1 ch2 ch3 ch4 ? hmm po 500mb ?haha smiech.....

Od hmm 1,5 roku mam tego samego kompa i nic nie wymieniałem. Telefon nowy mam od roku nie wymieniałem. Na drugi dzień będzie lepsza jak wejdzie osób :)

Ja czekam ! :D

grałem na 1szej odsłonie , fajnie się expiło , tyle że było ogromne lagi , mam nadzieję że to sie nie potwórzy !

zbroje trochę odstraszają , ta toga ... ,ech ... No i za dużo biżu do robienia ;D

kiedy klijent ? :)

Strona ?

Klient dzień przed startem czyli jutro / dziś.

Strona jutro :)

Zbroje 48 ? wtf ?

Weźcie dajcie tam inną, bo to trochę nie logiczne :D np. Biały hw lub krwisty hw

I czemu są 2 takie same wachlarze? -.-"

SagariS ty te 162 posty chyba zdobyłeś spamiąc o TS'a..

48, ona jest na wyższy lvl, nawet ładna to ją wykorzystałem.

Dwa takie same bo mi już zabrakło, jeden inaczej się nazywa drugi inaczej inne DMG inny Lvl inne świecenie :)

Opublikowano

no na pewno zawitam , mam pytanko czy te roski na inta nie dadzą za dużo dla Smoka , BMa ? :)

Wszystkie postacie były testowane, pvp jest wyrównane nie ma że kto pierwszy ten lepszy na skilla.

Opublikowano

Ta maszyna nie przetrzyma nawet pingowania z jakiegoś kompa ;d

Byle VPS za 20-30 złoty i macie lagi takie jakby wbiło 5k typa na OX na dobrej maszynie ;d

Ten serwer nie ma przyszłości a na dodatek robicie reklamę innego forum o grach :)

kiritoc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...