Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Minecraft - Darmowy launcher/gra! [NOWOŚĆ OD SK:CODE]

Skr.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1363782237-U881582.png

"Oto nowy wymiar odpalania Minecraft'a" xD

~Skr 2013

NOWA MEGA WERSJA (REKOMENDOWANA):

http://www.mpcforum.pl/topic/903644-sharplauncher-darmowy-launchergra-premium-nonpremium-dodatki-skcode/

Witam was ponownie, wcześniejsza wersja launchera kulała, była brzydka i tak dalej Tak więc oto prezentuję całkiem nowe wydanie, napisane od zera! Dzięki nowemu wydaje mi się - ładnemu interfejsowi i nowymi opcjami - odpalanie Minecrafta to czysta przyjemność. Usunięto logowanie premium, wiele osób raz że boi się o swoje konta (niepotrzebnie) dwa - można używać oryginalnego.
Zapraszam również do mnie na PW, piszę launchery do serwerów (nie klienty z modami, takie wrzucam do launchera). Dostępny szereg szat graficznych, możliwość stworzenia rejestracji, webbrowserów, statusów i tak dalej :) PW!
Na chwilę obecna Minecraft Launcher PRO oferuje:
-granie bez premium
-przydział pamięci RAM
-tworzenie serwera bukkit*
-pobieranie pluginów*
-crafting*
-instalacja Java*
i bonusy
(*-nowe)
w kolejnych wersjach:
-Version Changer
-Instalator modów
-Cheaty (będą! )
-Wasze propozycje
Jak już wspomniałem, program został zaprojektowany od nowa, do poprawnego działania wymaga .NET Framework 4. Jeśli podoba Ci się moja praca pozostaw lajka lub 5 gwiazdek :P
Download:
Wersja: 1.2 BETA

Notka dla moderatorów:
Zanim to usuniecie (a nie ma podstaw by to zrobić) - napiszcie :)Regulamin mówi że nie wolno udostępniać *pirackich* wersji Minecraft'a, to dlaczego administrator sam udostępnia go TUTAJ? Po drugie opcja OFFLINEMODE jest dostępna również w launcherze z minecraft.net :)

apple.png

Opublikowano

Gratuluje ja bede uzwal i dziekuje leca like :)=

Podany plik został usunięty

Nasz serwis wykrył że Twój adres IP nie pochodzi z Polski.
W takim wypadku, aby mieć dostęp do jakichkolwiek plików zakup konto PREMIUM

Jeśli żadna z metod płatności Ci nie odpowiada napisz do nas

Mozesz na speedysahre wrzucic prosze? :) albo gdzies indziej

Opublikowano

jak od zera to robiłeś to wielki szacun

Totalnie od zera :)

ja nie moge wlaczyc strona mi sie wladuje skr i nic

Dokładniej?

Trochę do dopracowania, to jest wstępna wersja ;)

apple.png

Opublikowano

Zapraszam również do mnie na PW, piszę launchery do serwerów (nie klienty z modami, takie wrzucam do launchera). Dostępny szereg szat graficznych, możliwość stworzenia rejestracji, webbrowserów, statusów i tak dalej :) PW!

apple.png

Opublikowano

Good job!

Przejrzysty launcher, posiadający bardzo dużo praktycznych opcji :)

Zachęcam do wysyłania propozycji na nowe :)

apple.png

Opublikowano

SUPER! Jeśli zrobisz jeszcze listę modów (może nawet automatyczne instalowanie, jeśli tak jesteś wielki) i Auto Aktualizacje to będzie zajeee

Opublikowano

SUPER! Jeśli zrobisz jeszcze listę modów (może nawet automatyczne instalowanie, jeśli tak jesteś wielki) i Auto Aktualizacje to będzie zajeee

Do zrobienia :)

apple.png

Opublikowano

Świetne! Może dodał byś opcje Force Update ? :)

Będzie, ten projekt zostanie chyba połączony z tym: SharpLauncher, więc niedługo ten temat pewnie przestanie być aktualizowany :)

apple.png

Opublikowano

Świetny launcher, jednak nie mogę z niego korzystać. Dlaczego - raz korzystam z wersji 1.4.6, a raz z 1.5, co powoduje, że przy Twoim muszę zmieniać nazwę pliku. Zaś ja piszę swój launcher, który umożliwia mi tę funkcję. Być może to zmienisz - nie wiem. Ogółem polecam! Ładne GUI, fajne funkcje. Dla autora plus!

Totalnie od zera :)

To mi się nie podoba - edytora skinów nie pisałeś sam - http://www.planetminecraft.com/mod/mcskin3d/
Opublikowano

Świetny launcher, jednak nie mogę z niego korzystać. Dlaczego - raz korzystam z wersji 1.4.6, a raz z 1.5, co powoduje, że przy Twoim muszę zmieniać nazwę pliku. Zaś ja piszę swój launcher, który umożliwia mi tę funkcję. Być może to zmienisz - nie wiem. Ogółem polecam! Ładne GUI, fajne funkcje. Dla autora plus!

To mi się nie podoba - edytora skinów nie pisałeś sam - http://www.planetminecraft.com/mod/mcskin3d/

Na pewno gdzieś wspomniałem o narzędziach "trzecich" z których niebawem zrezygnuję :) Dziękuję za słowa uznania, to są jedne z moich pierwszych prac ;) Gdybyś był zainteresowany napisaniem jednego wspólnego DUŻEGO launchera w wieloma opcjami - zapraszam na PW :)

apple.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...