Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DharpLauncher - Darmowy launcher/gra! Premium/Non Premium, dodatki oraz sk:code!

Skr.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1364765700-U881582.png

Witam! Oto SharpLauncher ULTIMATE w wersji 2.2 by Sk:Code!

Minecraft 1.5.x, wersja 1.6 niebawem!

Co potrafię?

-odpalać Minecrafta z premium

-odpalać Minecrafta bez premium

-przydzielać pamięć RAM

-instalować Javę

-konwertować tekstury

-tworzyć kopie zapasowe

-tworzyć serwer gry

-aktualizować się

-zapamiętać dane logowania

-renderować mapy z programem Chunky

-edytować mapy

-Xray

-edytować terrain.png

-obliczać różne rzeczy

-edytować skiny

-tworzyć pixelarty

-kontrolować czas w grze

-patchować

to aż 20MB akcesoriów!

Co więcej, nie pracuję w folderze .minecraft tylko sharp_launcher! Jestem w pełni bezpiecznym, alternatywnym rozwiązaniem! Abym mógł urzędować na twoim PC musisz zainstalować .NET FRAMEWORK 4.0 możesz go nabyć tutaj: Microsoft Download Center.

Download:

Mediafire:

http://www.mediafire.com/?nwgpv4x0ecw5g8c

Wszelkie prawa zastrzeżone. Zakaz dekompilowania programu (oraz udostępniania src).

Skan:

Mediafire ma wbudowany skan od Bitdefender. Rozmiar jest zbyt duży aby wrzucić go na Virustotal.

Zdjęcia:

1364766221-U881582.png

1364766235-U881582.png

1364766254-U881582.png

apple.png

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możesz dokładniej opisać o co chodzi z opcją -tworzyć serwer gry

Posiada wbudowany Wrapper, tak zrozumialej, przyjemy spolonizowany programik który pomaga w zarządzaniu serwerem gry, sam go instaluje itp.

apple.png

Opublikowano

Uważajcie, bo koleś może mieć wgranego tam keyloggera i może wam pokraść hasła do kont (nawet i bankowych)

pozdrawiam ;)

Opublikowano

Uważajcie, bo koleś może mieć wgranego tam keyloggera i może wam pokraść hasła do kont (nawet i bankowych)

pozdrawiam ;)

Jesteś żałosny... Sprostowanie dla wszystkich - jaki cel ma robienie keyloggerów? Zwłaszcza w tak rozbudowanym programie. Gdybym planował kraść (pfu pfu) konta nie starał bym się tak. Od mnie dostajesz 1 gwiazdkę w profilu, tWÓJ post nic nie wniósł do tematu i w dodatku oczerniasz mnie.. <_< Nara lamusie, lepiej już tutaj nie dodawaj postów bo skończy się kłótnią 8S Ale pamiętam jak Geo dodał launcher - też takie ścierwa pluły na to :( I gdyby dalej ktoś miał wątpliwości, hasło jest zapisywane w Settings.settings, rozjaśnienie -> http://bit.ly/XTp1d2

apple.png

Opublikowano

Jesteś żałosny... Sprostowanie dla wszystkich - jaki cel ma robienie keyloggerów? Zwłaszcza w tak rozbudowanym programie. Gdybym planował kraść (pfu pfu) konta nie starał bym się tak. Od mnie dostajesz 1 gwiazdkę w profilu, tWÓJ post nic nie wniósł do tematu i w dodatku oczerniasz mnie.. <_< Nara lamusie, lepiej już tutaj nie dodawaj postów bo skończy się kłótnią 8S Ale pamiętam jak Geo dodał launcher - też takie ścierwa pluły na to :( I gdyby dalej ktoś miał wątpliwości, hasło jest zapisywane w Settings.settings, rozjaśnienie -> http://bit.ly/XTp1d2

życzę udanej kradzieży ;)

takie rozmowy to sobie możesz...

P.S

takie wyzywki pokazują kim naprawde jesteś. I że nie jesteś w stanie rozmawiać kulturalnie z innymi.

I takich ludzi jak ja napewno będzie więcej. Więc uważaj na siebie. Szczególnie że jesteś tu nowy :angry:

Opublikowano

życzę udanej kradzieży ;)

takie rozmowy to sobie możesz...

Udanej kradzieży ... jesteś tak śmieszny a zarazem tak żałosny.. :) Niewiele osób tak potrafi, ale to zwykły przywilej bycia debilem :) Skończ mi psuć temat, jest skan? Jest... Wykryto jakieś potencjalne zagrożenie? Nie wykryto... O co Ci człowieku chodzi? <_< Widzę ocenę Twojego profilu, średnia - 2 gwazdki.... Nara :angry: I nie pisz już tutaj bo zaraz się skończy na warnach...

apple.png

Opublikowano

Ehhh jejku, podobna sytuacja jak u mnie: PO CO KOMU WASZE KONTA ?

Co do tematu to wielki szacunek dla autora, naprawdę przydatne narzędzie, wygląd niczego sobie, szuję epickość, ale i tak zostaję przy moim SKMC launcher bo mam w nim wybór wielkości okna minecrafta oraz mogę podać ścieżkę javy. Ale i tak wieeeelki WOW.

Opublikowano

Udanej kradzieży ... jesteś tak śmieszny a zarazem tak żałosny.. :) Niewiele osób tak potrafi, ale to zwykły przywilej bycia debilem :) Skończ mi psuć temat, jest skan? Jest... Wykryto jakieś potencjalne zagrożenie? Nie wykryto... O co Ci człowieku chodzi? <_< Widzę ocenę Twojego profilu, średnia - 2 gwazdki.... Nara :angry: I nie pisz już tutaj bo zaraz się skończy na warnach...

zobacz sobie na ilość lajków...

u mnie jest na odwrót :)

ja tylko ostrzegam innych ludzi. Nie zabraniam im korzystania z twojego launchera ;)

w dodatku zobacz sobie na ilość swoich postów. Musisz sie tu wiele jeszcze nauczyć ;)

@edit

Jupiiiiiii dzięki temu postowi mam range postwriter xD

Opublikowano

Nic w tym launcherze nie ma , sprawdzałem! Jest w 100000% czysty! Boże ludzie, zazdrościcie mu, bo potrafi zrobić coś, czego wy nie potraficie? Żałosne... ale przecież, jesteście jeszcze DZIEĆMI!

Opublikowano

Nic w tym launcherze nie ma , sprawdzałem! Jest w 100000% czysty! Boże ludzie, zazdrościcie mu, bo potrafi zrobić coś, czego wy nie potraficie? Żałosne... ale przecież, jesteście jeszcze DZIEĆMI!

oooo. wypraszam sobie mam 15 lat. Fakt. Może nie umiem takich rzeczy robić ale już zaczynam sie uczyć tego ;)

A z tym keyloggerem to poprostu dowiedziałem sie od kolegi i teraz uważam,jak pobieram launchera.

Opublikowano

oooo. wypraszam sobie mam 15 lat. Fakt. Może nie umiem takich rzeczy robić ale już zaczynam sie uczyć tego ;)

A z tym keyloggerem to poprostu dowiedziałem sie od kolegi i teraz uważam,jak pobieram launchera.

A idź że gimbusie o.O Kolega też 15l? ... Jak się nie znasz to lepiej się nie wypowiadaj na forum publicznym, zwłaszcza jeśli kogoś oczerniasz..

apple.png

Opublikowano

Jaki do jasnej cholery keylogger? Tam nic nie ma, Boże człowieku, nie ufaj dla wszystkich -,- Twój kolega może okazać się po prostu kłamcą... Pomyśl troszeczkę, chyba masz swój rozum, prawda? Jeżeli tak, to nie ufaj dla wszystkich..

Opublikowano

W wersji 2.5 planuję:

-dodać możliwość wyboru minecraft.jar

-przesortować narzędzia

-poprawić instalator modyfikacji gdyż obecnie pracuje dalej w folderze .minecraft

apple.png

Opublikowano

A idź że gimbusie o.O Kolega też 15l? ... Jak się nie znasz to lepiej się nie wypowiadaj na forum publicznym, zwłaszcza jeśli kogoś oczerniasz..

dobra koniec kłótni. Zaszła drobna pomyłka.

ze swojej strony przepraszam.

Opublikowano

Ten launcher w zupełności wystarczy , solidna praca oraz pomysłowość , Możesz go aktualizować i dawać poprawki ^^ . No lubię to !

Opublikowano

Odpalasz plik sharplauncher - jak masz błąd to instaluj net.framework 4

dla użytkowników windows 8 !

klik prawym przyciskiem myszy --> właściwości --> zgodność ---> uruchom ten program ze zgodnością windows 7 lub starszej wersji systemu :) tez pomaga

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...