Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SharpLauncher ULTIMATE [NOWA WERSJA] [PREMIUM/NONPREMIUM] [DODATKI] [SK:CODE 2013]

Skr.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1363982210-U881582.png

Oto SharpLauncher! Odpalaj Minecrafta jak mistrz!

Witam was ponownie :) Oto SharpLauncher ULTIMATE, nowa, lepsza wersja!

Funkcje:

-logowanie i gra premium

-gra bez konta premium

-przydział pamięci RAM

-panel gracza a w nim wiele niespodzianek :D

-część funkcji została ukryta

Napisany w 100% przez mnie!

Download:

BETA

Jeśli doceniasz moją pracę użyj tego linku i pozostaw lajka:

reflink

reflink

jeśli jednak masz to gdzieś, trzymaj bezpośredni, co tam Ci zależy....:

http://catshare.net/eZ1jDLDLPXPQe2CK

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/6efd8b7a033339722eafe11f874f867d7b8327ffbebb04268bb3899d403d620f/analysis/1363982376/

Zdjęcia:

1363982395-U881582.png

1363982573-U881582.png

1363982588-U881582.png

1363982602-U881582.png

1363982616-U881582.png

Kontakt:

GG: 9823303

PW na forum!

Email: [email protected]

Osoba kontaktowa: Skr / Hubert

BETA

apple.png

Opublikowano

Lolz, launcher wygląda naprawdę świetnie.

Chyba najlepszy jaki do tej pory widziałem. ;-)
Z niecierpliwością czekam na DL.

5465845486.png

Opublikowano

Będzie się w nim dało instalować mody poprzez właśnie ten Launcher?

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

Będzie się w nim dało instalować mody poprzez właśnie ten Launcher?

Właśnie nad tym myślę...

apple.png

Opublikowano

Launcher był już w podobie udostępniony ale teamt był zamknięty ponieważ mpc nie wspomaga piractwa -.-.

1. Nie ogarniam o.O

2. To czemu launcher Premium&Nonpremium globalnego moderatora jest dostępny (i nawet podpięty?) :) Opcja offline mode jest dostępna również w tym z minecraft.net, tak więc to co ja prezentuje tutaj nie jest żadnym piractwem <_<

apple.png

Opublikowano

hmm wreszcie możliwość przydzielenia ramu do no premium będę szczęśliwy jeżeli sie uda ci to dokończyć

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

hmm wreszcie możliwość przydzielenia ramu do no premium będę szczęśliwy jeżeli sie uda ci to dokończyć

To już jest dawno gotowe :) Teraz pracuję nad dodatkowymi funkcjami.

Mam już:

-instalator modów (automat)

-kopie zapasowe

-serwer (wrapper)

jakieś sugestie ludzie? :)

apple.png

Opublikowano

Udało by Ci się wyczarować możliwość ustawienia skina który by był widoczny tylko u siebie ale ine steavy pozostałyby steavami?

Opublikowano

Udało by Ci się wyczarować możliwość ustawienia skina który by był widoczny tylko u siebie ale ine steavy pozostałyby steavami?

Awfff, no nie wiem ;c Raczej normalna podmiana pliku nie pomoże :unsure:

apple.png

Opublikowano

Nie uda się.

Ma propozycja to by dodać listę modów tak z 5 podstawowych oraz instalator i zaznaczasz funke by np wrzucić do /mods , do minecraft.jar czy usunąć meta-inf .. Oraz dowolne backupy z możliwością podpięcia pod dropbox, box, dysk google ..

Wysłane z mojego GT-I5800 za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Nie uda się.

Ma propozycja to by dodać listę modów tak z 5 podstawowych oraz instalator i zaznaczasz funke by np wrzucić do /mods , do minecraft.jar czy usunąć meta-inf .. Oraz dowolne backupy z możliwością podpięcia pod dropbox, box, dysk google ..

Szaleństwo :) Jest rozbudowany instalator modów, menedżer kopii zapasowych z datami i tak dalej xD Do dropboxa itp.? Nie przesadzajmy xD

apple.png

Opublikowano

Daj download bo nie mogę się doczekać :)

No już nie długo, tworzę teraz forceupdate :mellow:

apple.png

Opublikowano
Nie uda się.

Szaleństwo :) Jest rozbudowany instalator modów, menedżer kopii zapasowych z datami i tak dalej xD Do dropboxa itp.? Nie przesadzajmy xD

Możesz choć dać wykrywacz wersji Minkrafta. Oraz jakieś proste paczki optifine + rei ..

Opublikowano

Ludzie ogar - jak chcecie wykryć wersję Minecraft? Bez dekomplikacji minecrafta lub uruchomienia go i przeczytaniu tekstu z ekranu nie da się...

Opublikowano

To ma być launcher z kilkoma dodatkami a nie profesjonalne narzędzie do rozkładania gry na części pierwsze :)

apple.png

Opublikowano
To ma być launcher z kilkoma dodatkami a nie profesjonalne narzędzie do rozkładania gry na części pierwsze :)

Co do backupów fajnie by było jak można dodać komentarz do backupa. Zamiast tego już wykrywacza wersji xD

Opublikowano

Co do backupów fajnie by było jak można dodać komentarz do backupa. Zamiast tego już wykrywacza wersji xD

Bożeee :D

apple.png

Opublikowano

WOOOOOW! Ładnie! Według mnie duzo lepszy od tego launchera Geoninga . Masa opcji , wspaniałe.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...