Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdy chce załadować teksturę w formacie .gr2 na model to otrzymuję błąd "Error creating Direct 3D Device"

Wystarczy że skopiujesz 2 pliki z folderu stdplugs/dxplugins które się znajdują w 3d max i z tamtąd skopiuj plik dds.bmi i dxDDS.bmi do folderu stdplugs a z dxplugins je usuń i będzie ci śmigać :) Jeśli przy odpalaniu bedzie ci pisało ze brakuje jakis plików to nie zwracaj na to uwagi a jesli wyskoczy okienko Tak i Nie do wybrania to daj NIE ;)

Opublikowano

Bardzo dobry tut +

PS

Jest możliwość żebyś wysłał mi program do edytowania tych modeli czy coś ? na pw był bym wdzięczny.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

przydał by się wideo-poradnik

Crysis-800x200.jpg

Przed użyciem zapoznaj się z ulotką dołączonej do opakowania , bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą , gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, dobry poradnik, ale mam mały problem z grą i 3ds Max Czy ktoś wie co należy zrobić? Problem: Zrobię grę novyh potwora z wszystkich animacji, ale gdy próbuję Ware atakowanie pisowni np. "galop". Klient mnie kopnąć. Czy ktoś w czym jest problem? Dziękuję. 

Normal.

zwbzap.png

Bug

i5bq5e.png

Opublikowano

Witam, dobry poradnik, ale mam mały problem z grą i 3ds Max Czy ktoś wie co należy zrobić? Problem: Zrobię grę novyh potwora z wszystkich animacji, ale gdy próbuję Ware atakowanie pisowni np. "galop". Klient mnie kopnąć. Czy ktoś w czym jest problem? Dziękuję. 

Normal.

zwbzap.png

Bug

i5bq5e.png

Give file syserr.txt of client game

PL: Daj plik syserr.txt z klienta

8910814572903361049127.png

• 4 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Ma ktoś te kody do tego bo mi nie chce działać ;/ w wersji free 

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...