Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Największe przypadki idiotyzmu jakie spotkaliście na BF:P4F

Kirito.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

nic specjanego w tym nie widzie -,- tyko to dowodzi o waszym idiotyzmie jak byo was 6 i nikt nie mia tego pistoetu co przywouje czy fary u medyka -,- zresztą to nie nowość że ide na 1 punkt sam a tam 5 idzie + się respią.... -,-

@UPUPUP

też nic specjanego... g3A jest do ogarnięcia... i to nie sztuka mieć najepszy wynik w rundzie z tą bronią -,-

dzisiaj na jakimś servie zostaem zbanowany za deaga 50 ...... no czacha rozjebana -,- jakim trza być.... żeby uwazać deaga za OP no poprostu.....-,-

YAY

Opublikowano

mnie denerwują "sępy" , co stoją i czekają na heli , problem w tym że wiekszość dopiero sie uczy latać i czasem taki nawet nie jest w stanie wylecieć z bazy ,

albo daj mi heli jestem lepszy , jak bym tak każdemu oddawał to bym chyba może raz na tydzien sobie polatał , a ostatnio robiłem snajpera to wbiłem milion coś xp , na heli, btr, lav

niektorzy myślą że są lepsi i podzszywa sie taki pod admina na oficjalnym serwerze : oddaj heli bo ban , zazwyczaj odpisuje ok , i czekam co dalej wymyśli , a jak jestem pewny że to polak to : spier..... .

ostatnio na jakimś klanowym ubiłem pilota i przejąłem heli , i biłem ich że ho ho , to mnie wykopali :(

Opublikowano

@up mi też sie zdarzają takie sytuacje :D

Ostatnio jakiś gościu czekał na heli, ja też i umiem latać tym. Dałem mu i patrze jak mu idzie. Podniósł się do góry i uderzył przodem o ziemie.

Oczywiście wybuchł heli a wraz z nim pilot. Potem powiedziałem że ja mogłem lecieć.

Opublikowano

Idiotyzm? Idiotyzmem jest nieusuwanie bugów przez EA gdzie przeciwnik jest duchem albo czasami mi się przytrafia brak rąk i broni i interfejsu...

E8400 E0 @4,2GHz 1,4V Co Scythe Mugen II

4x2GB DDR2 Hyperx Black Edition @1240mhz -- Gigabyte EP45-UD3R

Saphire HD7770 1GB @1400mhz AccereloExtreme

OCZ VERTEX 2 128GB i 750GB WD Black 64mb

Tagan 600W -- Silentum PC Gladius 800 FAKE

Opublikowano

@Up, wtedy jesteś ty duchem i możesz spokojnie wszystkich z noża ściągać :D

A co do bugów to one są były i będą, nie ma co płakać, wnerwiające jest to prawda,

ale oni tego nigdy nie zlikwidują, bo w ten sposób robią sobie kolejne zajęcie do zbijania hajsu.

Co się polepszy to się popieprzy...

436951440626370320491.png

Opublikowano

@UP

nic specjanego w tym nie widzie -,- tyko to dowodzi o waszym idiotyzmie jak byo was 6 i nikt nie mia tego pistoetu co przywouje czy fary u medyka -,- zresztą to nie nowość że ide na 1 punkt sam a tam 5 idzie + się respią.... -,-

@UPUPUP

też nic specjanego... g3A jest do ogarnięcia... i to nie sztuka mieć najepszy wynik w rundzie z tą bronią -,-

dzisiaj na jakimś servie zostaem zbanowany za deaga 50 ...... no czacha rozjebana -,- jakim trza być.... żeby uwazać deaga za OP no poprostu.....-,-

Mowi ten kogo zbanowali za deagla 50 :>

1367750039-U864681.jpg

card.png

Opublikowano

No i właśnie dużo sytuacji jest takich,że każdy jest rozbiegany i pomimo,że ciągle cały czas twój team deda to ja już myślę logiczne,że trzeba znaleźć inną drogę i zajść wrogów i jak widzę,że wrogów jest 4-6 to chyba nie pójdę sam 1 w cztery oczy na ich tylu,więc co robię uciekam trochę od wrogów i się kryje za czymś i powoli sam ich wybijam i później znajdzie się jakaś pała i ma do mnie pretensje,że jestem noobem i camperem ja pierdole jak mnie to wkurwia ciekawo czy na prawdziwej wojnie jak by był sam czy by szedł w cztery oczy na tylu przeciwników,a tym bardziej,że to jakaś głupia gra,a zasady co niektórzy biorą z jakieś ciemnej dupy.W realu by nikt z tobą się nie cackał i nawalał z byle jakiej broni czy z bazooki,a tu jakieś tylko co chwile płaczki,a to broń nie taka,a to z noża z zaskoczenia no k*** co to ma być ja się pytam....

A to noob bo użył granata,a to hacker,bo zabił kilku z granata.

Po częsci trochę mnie wkurwi taka osoba,ale po chwili to ja się śmieje i wyobrażam sobie jak tam ta osoba po drugiej stronie kompa jak się musi na mnie wkurwiać i rozpierdala przy tym swoją myszkę i klawiaturę ze złości buehahah

Opublikowano

Wiesz co ja zawsze się z tego śmieje i zawsze powtarzam, że gra gdzie mnie nie wyzywają od cheaterów jest grą straconą, bo tak przynajmniej mam satysfakcję z tego, że inni myślą, że jadę na cheatach czyli coś ponad ich możliwości ^^

A co do tego wpierdzielania się, to kilka razy dziennie robię takie epickie akcje, jak np wbijam się sniperem do pociągu i 8 na raz rozpieprzam, albo przycampie 50m od punktu i z snipery czyszczę punkty, a wtedy mówię koledze, żeby przejmował flagę, czy sam przejmuję.

Najgorsze jest to, że jak np piszę D and B clear to nikt dupy nie ruszy, bo po co jak można popadać na A :D

Takie lekkie bluzgi czasem nawet przyjacielskie to lubię, ale nie taką polaczkowatość (nie znoszę tego słowa, bo to jednocześnie obraza dla mnie, no ale nic innego nie da się użyć) tzn wiem, że nie cheatuje ale go zbluzgam na zapas, albo kurde pomyliłem się, co tu zrobić?

Przyznać się do winy, czy wmówić mu, że pisałem coś innego, albo zrobić z niego debila...

Opublikowano

Wczoraj na snajperze pocisnąłem kilka razy jakiegoś angola ze scatterguna i oczywiście na czacie zaczął cisnąć mnie od noobów i hackerów.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

Mnie ciagle wkurzaja takie sytuacje:

-Caly team jezdzi pojazdami. Oczywiscie zadnego punktu nie zdobylismy, bo zamiast pomoc mechanikowi rozwalic wrogi czolg przed baza to wsiadaja w maly samochodzik i płaczą, że go zdejmuja na strzał.

-Podobnie jak wyżej, z tym że bez czołgu. W bazie nie ma zadnego samochodu. Co z tego, że do frontu 200m, przebiegniesz sie, a ja SAM pojade 3/4 osobowym pojazdem i nie poczekam na ciebie.

-Pomykam sobie ciezszym sprzetem - czolgiem/transporterem czy inna wyrzutnia. No i troche malo mam hp, to sobie wyjde i naprawie. Wiec podchodzi debil i zabiera mi pojazd. Nawet nie poczeka, zebym chociaz na dzialko wszedl. Raz sie spotkalem z mega spoko gosciem - medykiem. Rzucil kolo czolgu apteczke, wsiadl do czolgu i on sie leczyl, a mi lecialy punkty. Jak naprawilem oddal mi czolg :). Żeby tylko tacy ludzie grali w bf :D

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

Raz sie spotkalem z mega spoko gosciem - medykiem. Rzucil kolo czolgu

apteczke, wsiadl do czolgu i on sie leczyl, a mi lecialy punkty. Jak

naprawilem oddal mi czolg

może to ja byłem ? :) , tak robie

troche malo mam hp, to sobie wyjde i naprawie. Wiec podchodzi debil i zabiera mi pojazd. Nawet nie poczeka

aż skończe naprawe , ech to niestety często mi sie zdaza :(

albo zaczynam naprawiać , a ten rusza , nie bede za nim ganial po mapie o.O

Opublikowano

Ja po doświadczeniach w CoD4 mało kiedy już grałem z tzw " polaczkami " bo człowiekowi tylko nerwów narobią i tyle to warte. W BF mam akurat dobre wspomnienia z Polakami ale to chyba dlatego, że z chłopakami z forum grałem :D Zazwyczaj jak ktoś sapał to jakiś anglik ale mało kiedy się to zdarzało więc chyba nie jest aż tak źle jeszcze z P4F. Chociaż liczba cheaterów jest przerażająca na niektórych serwerach.

34119.jpg

35353.png

35205.jpg

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

Opublikowano

akcja 5 minut temu

wbijam sobie na serwer moim mechiem, team słaby i przegrywa bardzo więc stwierdzam że sobie pofraguje, zdobywam punk D (mapa Karkanad) wszystko cacy no i pojawia się jakaś pipa z l85 i spawnkiling sobie urządza no więc ja trochę tym wnerwiony piszę na czacie 5 literowe słowo do tego typa i po 4s dostaje kicka i jak sie okazuje od tej pipy z l85, a w regulaminie jak byk pisze no spawnkilling, no ale nie wiem dlaczego takie i podobne sytuacje trafiają mi się tylko i wyłącznie na serwerach niemieckich

277bef7afe9fd00efc21b3bab23ede1b096f13a8.png
Opublikowano

Niemcy się odgrywają za Grunwald i tyle...

Posrany naród.

Jedyny normalny niemiec admin jakiego znam to LazzDaMadafaka na 13th menu czy jakoś tak.

Weź coś napisz po Polsku u niemców kikck i ban od razu.

Opublikowano

Miałem już nie pisać w tym temacie ale zostałem silnie zdenerwowany . Największy przypadek idiotyzmu na polskim serwie nawet podam jego nazwę ,, POLSKA#BATTLEFIELD-PLAY4FREE.PL '' admini serwa zazdroszczą mi najwyraźniej statow i tego że ich deda i co wbije ładny wynik zostaje wywalony z serwera . Odradzam gry na nim i kasuje go z ulubionych bo widać to banda noobow

Opublikowano

Niemcy się odgrywają za Grunwald i tyle...

Posrany naród.

Jedyny normalny niemiec admin jakiego znam to LazzDaMadafaka na 13th menu czy jakoś tak.

Weź coś napisz po Polsku u niemców kikck i ban od razu.

Lazzda jest Węgrem także Twoja teoria odnośnie Niemców bez zmian heh :)
Opublikowano

Pamiętam jak Grałem z takim kolesiami Bohuuu oraz Capt. X pierwszy był z Niemiec drugi z Szwajcarii. Obydwoje pociskali ostro.
I za każdym razem gdy ich zabijałem gratulowali mi a ja im, aż wkońcu zebraliśmy się na jednym serwie (nie pamiętam jaki) ostra gra była i jakieś dziecko admin zaczeło wyzywać nas i potem kicki poleciały :D

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

Lazzda zna dużo więcej słów po polsku hehhe, wszystkie niecenzuralne, ale też zauważyłem, że większość Węgrów i nie tylko, pisze kurva/kurwa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...