Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Największe przypadki idiotyzmu jakie spotkaliście na BF:P4F

Kirito.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Zapewne nie raz zostaliście zwyzywani i zbluzgani od cheaterów, aimboterów i innych wallhackowców, bo macie skila.

Normalnie sobie odpuszczałem, bo nie było to warte mojego jakże cennego czasu, ale dziś głupota przeszła wszelkie granice.

Najlepsze jest to, że jak Anglikowi/Niemcowi czy innemu kebabowi się odpisze, że ma się np takie dodatki, to dają sobie spokój, ale nie Polak.

Ten typ musi sobie ponarzekać, bo nie dopuszcza do siebie faktu, że na tej ziemi chodzą ludzie lepsi od niego.

Tak zwane "ja jestem najlepszy, a jak ktoś inny jest lepszy to aim"

A więc do rzeczy.

Gracz AleGlupota zaczął mnie wyzywać od cytuję "cheater, aim noob"

Odpisałem mu, czemu się dziwi, że sniper go zabił z 270m a on, że tym shitem nie da się tyle strzelić, bo to ma mniejszy zasięg od berrety.

No dobra, dziecko dalej nie pojmuje, że w tej grze jest coś takiego jak precyzyjna lufa, ale mniejsza z tym.

Dalszą argumentację prowadził tak, że jestem cheateram bo mam hs ratio powyżej 30%!!!

30% to jest tak zaebiście dużo, że to na 99% musi być aim.

Pozdro dla ponoć dorosłego faceta, bo wyzywał mnie od dzieci.

Wszystko się zaczęło od czegoś takiego:

74yxjbhzmzsr.png

Było to bodajże 269m hed.

7dudpgnndk5d.jpg

Na pytanie, czy nie chce, żebym mu przesłał ss z tą rozmową odpisał, że mam iść spać... Ok.

xdww939pe9o0.jpg

oczywiście nie mogłem się powstrzymać od komentarza.

Dyskusja trochę trwała, ale pewnie się zastanawiacie po co to tu wrzucam.

A no po to, że po pierwsze chciałem się wyżalić, po drugie obiecałem mu, że napisze tutaj o nim specjalnie temat.

Ogólnie chciałbym, żebyście podzielili się swoimi historyjkami i stworzyć taką swoistą mpctową blacklistę idiotów.

Jak temat wydaje Ci się zbędny to sorry, pomiń go i przewijaj dalej.

436951440626370320491.png

Opublikowano

hah nie mam żadnych screenów ale ten sam gracz AleGlupota też mnie wyzywał jakieś 2 tygodnie temu od cheaterów jak z famasem na sharqi latałem :D Zbieg okoliczności ;p

Opublikowano

Czy wy sobie żarty robicie? Bez jaj, chyba 3 dni temu położyłem go Famasem na Sharqi szturm (miał nick bodajże AleGlupota[PL], ale to pewnie drugie konto) i stwierdził, że mam aima... Zaraz się okaże, że pół forum go zna :D Potem do dyskusji dołączył się jakiś inny gościu, którego wyśmiałem, pisząc, że nie zna polskiego ("polakuw", "tesz", "zaras"). Na to on, że jest "mondrzejszy ode mnie, bo zna polski i rosyjski" :D Napisał też, że słabo gram, choć na lagach wyciągnąłem 21/4... on miał staty 7/8 :)

Nie mam skrina, ale ostatnio widziałem, jak ktoś z Niemiec wyzwał innego: "lag noob" :D

PS. Na jakim serwie to było? Bo u mnie na LeetServers.

A, Surasmen, to jest właśnie ta słynna pustynna, right? :D

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Wgl najlepsze jest to, że on pisał jakim to ja nie jestem hakerem i czitem, a jak mu napisałem, żeby na mpc forum sobie wszedł, to napisał to te forum o cheatach?

Ciekawe skąd to wiedział, skoro jest taki święty.

Opublikowano

Dobre pytanie ^^

Swoją drogą dobry temat na odstresowanie się.

Btw. myślę, że na bank spotkaliście podczas czekania na heli kogoś w IGLI, zrzucającego was z lotniskowca... szczyt debilizmu...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Albo podlatuje taki hooyek transportowcem obsadzonym C4 i wydupia was, żebyście przypadkiem apacha nie wzięli...

Tak to ta pustynna ^^

Miałem staty coś 20/2 z sv98 i nie umiał tego przeboleć, dupę mu rozrywało, że ktoś może tyle wycisnąć i jak się go spytałem jak się nazywa cheat na zwiększenie zasięgu broni i na ogarnięcie bulletdropu, to zaś pocisnął mnie jakże bolesnym tekstem idź spać dzieciaku.

Pewnie nawet nie wiedział co do niego napisałem...

Opublikowano

Mnie wkurzają ci w transportowych, kiedy korzystam z trzymania E przy czekaniu, i wlatują prosto we mnie... Mogę tylko czekać, aż się taki rozbije lub wyskoczyć do oceanu, ale to po części moja wina ;)

Czasem znajdzie się ktoś rozwalający claymore'y kolegów z drużyny... przykłady można by mnożyć.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Najgorsze jest to że jak gram na Omanie,Dalianie i Dragon Valley to wstrętne nooby które zamiast biec do flag biorą mi HELIKOPTER !

A i najgorzej jest jak wróg przejmie wszystkie flagi to wszyscy siedzą w bazie i biorą maszyny latające doświadczonym graczom.

Opublikowano

O co chodzi?

Gram sobie gram aż tu jakiś napis w grze Congratulations why.. this is your 24 hackusation?

@Edit.

Dobra, już wiem.

Pisałem koledze o tym i musiałem za dużo razy napisać hack :P

Opublikowano

Ha to ja ostatnio na Omanie czekam sobie na heli ( Nie jestem jakimś pro pilotem tylko chciałem sie poduczyć) a tu jakiś gościu sunie na mnie samochodzikiem :D
Udało mi się uniknąć bliskiego spotkania z maską a facet do mnie z tekstem, cytuje
'"ScrewTheSystem if you go F1 GO F2 or you will got ban"
Nie udało mi się przejąć heli więc czekam dalej a po jakiś 30 sec ten sam facet znowu czeka na Heli :P

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

@UP
Nie kojarze go...
Kicak widziałem jak ludzie zrzucają innych z lotniskowca przy pomocy IGLI i sam chciałem spróbować i jak przysadziłem komuś z rakietki i poleciał popływać to dostałem kicka z Serva :D
I już tak nie robię :)

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

Mam 13 lvl oraz na jeden dzień kupiłem slota na broń i dałem tam Saige.
Ładnie sobie gram na Omanie napieprzam aż miło aż tu taki ADBUSTER1999

piszę, że mam cheaty i że bana wyrwe bo jestem nooobem.
Ja mu mówie że ciota jest a potem jego zbanowali :D
Swoją drogą precz z Noobstwem ;_;

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

Wyzywanie od noobów, aimboterów cheaterów jest nagminne i faktycznie najczęściej zdarza się to Polakom. Teraz olewam już system i gram dalej.

Gość próbuje mnie trafić z IGLI na lotniskowcu, pytam czemu to robi a on na to, że fajnie wygląda jak ktoś leci w powietrze i o co mi chodzi, przecież mnie nie trafił, nic nie poradzisz, debile są wśród nas. Strącanie transportowcem, czy nawet jetem też normalka.

Na serwerze na którym gram za zabicie kogoś z drużyny dostajesz kicka a potem bana, jest to jakieś rozwiązanie. Za trollowanie na helipadzie też można złapać nagrodę w postaci bana.

Ja tam gram bez cheatów a siedzę tutaj na forum bo można się dowiedzieć wiele ciekawych rzeczy i uzyskać pomoc, wcale nie musi to oznaczać że gość też cheatuje.

Opublikowano

Wyzywanie od noobów, aimboterów cheaterów jest nagminne i faktycznie najczęściej zdarza się to Polakom. Teraz olewam już system i gram dalej.

Gość próbuje mnie trafić z IGLI na lotniskowcu, pytam czemu to robi a on na to, że fajnie wygląda jak ktoś leci w powietrze i o co mi chodzi, przecież mnie nie trafił, nic nie poradzisz, debile są wśród nas. Strącanie transportowcem, czy nawet jetem też normalka.

Na serwerze na którym gram za zabicie kogoś z drużyny dostajesz kicka a potem bana, jest to jakieś rozwiązanie. Za trollowanie na helipadzie też można złapać nagrodę w postaci bana.

Ja tam gram bez cheatów a siedzę tutaj na forum bo można się dowiedzieć wiele ciekawych rzeczy i uzyskać pomoc, wcale nie musi to oznaczać że gość też cheatuje.

ja osobiście nie spotkałem się z polakami którzy by to pisali lecz np niemcy lub typy z innych krajów robią to nagminnie czasami nawet jestem wywalany z serwera jak mam staty za dobre a tak po za tym ja nie spotkałem ludzi z którymi miał bym problem taki by tu pisać

Opublikowano

Wgl. najbardziej mnie rozebalo dziecko, co myśli, że jak jest adminem, to wszystko mu wolno.

Zapieprzałem go za każdym razem i w końcu dał mi kicka, powód?

Sami zobaczcie...w385dk6j9cbe.jpg

Opublikowano

Hahah ;D teraz moja historia

Dobra więc zaczynamy

Dziś kupiłem zestaw Jtriger wchodzę do gry jest fajnie itp znalazłem fajna pozycje

miałem kolesia a taki jeden z moje drużyny wszedł mi w celownik *.* co gorsze on później uciekł a mnie dednięto :(

Druga sprawa była taka ze z mojego ukochanego Karabinu snajperskiego trafiłem heda z 206m (Słabo :D)

A koleś oczywiście od razu powyzywał mnie później próbował mnie zabić ale mu to nie wychodziło więc spamował na czacie za mam Wh i Aima ja mu odpisałem żeby się zamkną a ten napisał : Admin ban this hacker :) później już nie zwracałem na niego uwagi w końcu idę grać żeby się odprężyć a nie psuć sobie nerwy :)

Opublikowano

Ostatnio grałem na sharqi rush, przy punkcie B na tym budynku ostatnim jakiś gościu naprawiał sobie LAV-25.

Jak to każdego wroga zabiłem go, okazało się że to admin i mnie zbanował.

Powód: Cheating

Gdzie tu jest głowa >.<

Opublikowano

To jak ja wchodzę medykiem na niemiecki serwer a dokładnie UHU to na sharqi mam prawie zawsze ponad 5k pkt a reszta max po 3k to 3 rundy i mnie wykopują.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

Nowa Historyjka xD

Gram sobie szturmowcem (konto tak dla fanu) Na Karkandzie a dokładnie Rushu jakiś koleś nie pamiętam wyzywał każdego, że jest śmieciem itp po Angielsku też ale mu to nie wychodziło.
ja mu napisałem żeby przestał płakać to zaczął na mnie najeżdżać wyzywać i na rodziców wchodził.
Wkurwiłem się wszedłem sobie na Recona gdzie wymiatam i potem wyszedł z serwera bo staty jakie miał (4/2) spadły bardzo (4/10)
Nie pamiętam jaki nick miał zrobiłem mu screena:
2tYcgxA.jpg

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

hahaa gralem z tym ale glupota wyzywal mnie od hackerow jak zabijalem go z mk3a1 na odleglosc a ten shotgun jest najcelniejszy ze wszystkich :D

Opublikowano

bosh.... byo wiee sytuacji jak mnie wyzywai od cheaterów.... nawet na offensiv mnie wyzywai od cheaterów bo zabiem typa z QBB z 100 metrów-WTF ..... ae najepsza sytuacja jaka mi się zdarzya to jak gość mnie wyzywa od cheterów bo zabiem gdzieś z 5 pod rząd .... a ten co wyzywa by z mojej drużyny .... pisa mi że on przejmie RESP na A na shuq spokojnie .... specjanie poszedem i czekaem a gość idzie pada.... podnosze .... znów pada .... podnosze .... znów pada.... i tak z 5 razy ..... boshe jaka to beka bya xD w gruncie rzeczy i tak nie przeją tego punktu bo go nie podniosem....xD

YAY

Opublikowano

miałem wiele noob'skich przypadków ale opiszę tylko 1 :D

gram sobie medykiem na Karkand Rush i nagle spotykam takiego kolesia (żołnierz) z przeciwnej drużyny ciągle mnie zabijał nie wiem jak a miał podstawową broń :O (G3A4) pewniemiał jakieś dodatki ale do rzeczy zabił mnie z 7 razy to napisałem /adminkick [nicku nie pamiętam] a okazało się że to był admin o.O

Opublikowano

@up nic specjalnego.

Broń to nie wszystko, trzeba mieć skilla jeszcze.

Dasz dzieciakowi co ma 9 lat np. MG36 to wątpie że będzie umiał grać.

Ale jak komuś ze skillem dasz te G3A4 nawet bez dodatków będzie wymiatał.

Opublikowano

1.Gosciu wlazl mi do samochodu BYLO ICH KURDE 3000 ALE NIE BO ON SOBIE STRZELAL W DRZEWA PACAN WALONY -.-

2.Gralem sobie reconem na omanie. 6 osob zemna poszedli na srodek mapy i takich gosci z przeciwnego teamu bylo 2 Wybili nas 6 a mielismy przewage liczebna :c

1367750039-U864681.jpg

card.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...