Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Darius-OP

Tychus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram sobie na PBE na botach zrobiłem pierwszą krew i 2 trupy na początku rundy póżniej chyba od 10 lvl quadrę a już jak miałem full build czyli: merkurki,czarny tasak, krwiopijec, lodowy młot, krwiopijec, czarny tasak miałem sone na samo Q WTF!? a cho gatha na q,w,r (TANKA!!) więc czemu ten darius tak dupe urywa ?? że wszelkie adcarry,apcarry i supporty ma na Q z full buildem ? i jeszcze tanka na 3 skille..

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Słaby troll ~~

@topic żeby nie było

Nie graj na PBE, bo tam tylko grają pro gejmerzy którzy nie potrafią zebrać na postacie <3

Opublikowano

Haha jak przeczytałem ,,Grałem na botach" a potem reszte to wybuchnołem smiechem hahah xDD... Na botach każda postać niszczy, a Darius po nerfie już nie jest taki dobry.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Haha jak przeczytałem ,,Grałem na botach" a potem reszte to wybuchnołem smiechem hahah xDD... Na botach każda postać niszczy, a Darius po nerfie już nie jest taki dobry.

Był dobry? Chyba w 800 elo

Opublikowano

@up darius nigdy nie był dobry

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

Nie, wcale nie jest dobry, 1K DMG z ulta w late to przeciez gówno, chuj, że potrafi wyccarować grę i rozpierdala TF'y

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Darius to gówno i postać dla 10 lvli, wbij platyne to Cie rozpierdolą odrazu bo większość umie już go kontrować. Owszem ma dmg jak sie nafeeduje ale nawet soraką moge niszczyć jak się nafeeduje. Pozdro ;)

Opublikowano

Darius jest dobry, ale nie op. Postać ta jest dla początkujących graczy, więc musi być dobra. Ja jadę darka jak chce, wystarczy umieć grać...

Opublikowano

Nie, wcale nie jest dobry, 1K DMG z ulta w late to przeciez gówno, chuj, że potrafi wyccarować grę i rozpierdala TF'y

Rozpierdala tym tf'y że nie może do nikogo oprócz tanka podejść, jest podatny na kite, aby zadać 1k true dmg trzeba mieć z 300 ad i nabić 5 stacków, dodakowo nerf snowballu na topie, nie, darius nie jest op.

652601399840421198520.png

Opublikowano

darius jest słaby ja jade go irelią oraz olafem

Irelia to główny counter na niego, pomijając Yoricka.

Darius nie jest op mimo silnego ulta, tylko to go trzyma, bo W już mało robi jak ludzie robią runy z armorami.

Jedynie Q i R chociaż wcześniej dało się pente na jednym ulcie praktycznie zrobić. Teraz max double.

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

clip3rk.jpg

A no tak, ty i tak powiesz ze darius to useless gowno latwe do kontry i niemozliwe jest carrowanie nim gier.

Powiem wam tyle, uwazajcie ze darius to useless champ, miejcie 1200 elo

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Nie wiem, albo trafiam na noobów, albo Cho'Gath jest lepszy.

Na rankedach gdy mam Dariusa, ja biorę Cho'Gatha i przeważnie kończę ze statami 8/2...

Ale na botach to każda postać jest OP. Bekaa.

A teraz dowód, moje "pro elo staty" NA BOTACH:

screen201x.pngscreen200.pngscreen187u.pngscreen175.pngscreen174.pngscreen173f.pngscreen90c.png

Ot, jutro zaczynam streamować.

Aha, i jak ktoś zamierza hejtować że "PIEŃĆ TRUPUW" a nie "PENTA KILL" to może sobie odpuścić ;)

Game Over

Opublikowano

darius łatwy do skontrowania, nie wiem czym tu sie podniecac, postać dla początkujacych.

Opublikowano

Darius to gówno i postać dla 10 lvli, wbij platyne to Cie rozpierdolą

odrazu bo większość umie już go kontrować. Owszem ma dmg jak sie

nafeeduje ale nawet soraką moge niszczyć jak się nafeeduje. Pozdro

platyna ;_; srsly

darius zawsze byl solidnym pickiem, jednym z rozwiazan na niego jest camp junglera albo swap lini na pewno nikomu sie nie usmiecha lanowac na niego

Opublikowano

Darius to gówno i postać dla 10 lvli, wbij platyne to Cie rozpierdolą odrazu bo większość umie już go kontrować. Owszem ma dmg jak sie nafeeduje ale nawet soraką moge niszczyć jak się nafeeduje. Pozdro ;)

Napisz mi na pw, załatwie CI 1vs1 darius vs soraka chce zobaczyć jak miażdzysz ...

@up Łatwy do kontrowania, ale jak ktoś się nauczy grać to niszczy ...

@topic Każda postać jest dobra jeżeli umiemy ją grać. Ostatnio widziałem karthusa vs darius i darius schodził. Natomiast widziałem dariusa vs rumble/irelia (double solo) i darius ich miażdzył.

Podsumowując - umiesz grać to nic Cie nie skontruje.

Opublikowano

Darius ładnie daje na 3v3 rade, kiedy jest potrzebne szybkie wybijanie, a on może machać w kółko ultem :D Na 5v5 jak nie dostaniesz kontry pokroju Jayce/Yoricka to śmiało, niszcz :D

Opublikowano

Darius jest silnym champem.. Moim zdaniem najlepiej kontrować go Kayle i Elise <3 Naprawde wychodzi to super, to samo z "OP" garenem.

Opublikowano

KYR SP33DY, dnia 19 Marz 2013 - 18:27, napisał: snapback.png

Darius
to gówno i postać dla 10 lvli, wbij platyne to Cie rozpierdolą odrazu
bo większość umie już go kontrować. Owszem ma dmg jak sie nafeeduje ale
nawet soraką moge niszczyć jak się nafeeduje. Pozdro ;)

Napisz mi na pw, załatwie CI 1vs1 darius vs soraka chce zobaczyć jak miażdzysz ...

@up Łatwy do kontrowania, ale jak ktoś się nauczy grać to niszczy ...

@topic Każda postać jest dobra jeżeli umiemy ją grać. Ostatnio
widziałem karthusa vs darius i darius schodził. Natomiast widziałem
dariusa vs rumble/irelia (double solo) i darius ich miażdzył.

~~ Potwierdzam.

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Opublikowano

Darius juz nie jest taki OP. Teraz OP to jest Garen :D Ostatnio caly czas blokowany na Rankedach.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jak dla mnie darius to g*wno - łatwo go skontrowac kolczastą kolczugą albo czymś podobnym

"Żyje by grać, gram by żyć" - Oto moja dewiza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...