Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] SponsorPay

konrad132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy przy podawaniu swoich numerów na SponsorPay nie włączą mi sie żadne płatne usługi? Nie wiem czy to jest kontrolowane, dozwolone czy nie. Już raz miałem taką sytuację, ale nie ze SponsorPayem. Potrzebuje NosDolarów, ale nie chcę stracić pieniędzy z konta za jakieś płatne SMSy. Ktoś mi powie jak to z tym jest? Firmy mają wolną rękę?

Opublikowano

Uruchamiasz wtedy platna usluge, oni wysylaja do ciebie ograniczona ilosc smsow dziennie, kazdy na ogol 6.15zl lub cos kolo 6zl+. Usluge te mozna wylaczyc darmowym smsem, ale zawsze ten 1 sms sciaga ci z konta kase. To takie nabijanie ludzi w butelke, ze niby za darmo, ale malym druczkiem w dluuuugin tekscie jest wzmianka wlasnie o tych smsach, ile kosztuje i ile ci przysylaja.

Radze ci od tego trzymac zdaleka myszke.

Opublikowano

Tak - 2/3/4/5 zł na jeden dzień biorą, jest to usługa subskrypcyjna.

Ale da się je przechytrzyć, poczytaj na dole strony jak anulować daną subskrypcję.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Mój kolega robił tak że wysyłał SMS, i potem darmowy że anuluje. Niby nic mu z konta nie schodziło, do odważnych świat należy ;P ale ja taki nie jestem, fon na abonament więc wole nie ryzykowac xD

1375198444-U163133.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...