Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Tuor = Oficjalna dyskusja.

MementoFinis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O 360 nawet sie wypowiedział jak serwer padł.

Szkoda, że jak działał były bugi itp to zamknął morde i przez 3 dni nic w prezce nie napisał chociaż do niej wchodził.

Ja juz pierdole ten serwer i ProBoszcza i 360 nie wiadomo który mówi prawde i jak to do końca było. Na tym serwerze cały czas lecieli w kulki dużo było gadane a nic robione.

PS. To co napisał ProBoszcz na Facebooku:

A wiec tak małe wyprostowanie to do tego co

się stało. Otusz 360™ i Vasker zmienili Kody w IS na swoje czyli ja juz

nie miałem zadnych dochodów z serwera. Chcę przypomnieć ze ja i tylko

ja postawiłem od 0 ten serwer a oni dołączyli dopiero 2 dni przed

startem. Tak ze pozdrowienia dla tych 2 panów. Nikt sie nie da oszukać

ludzie a oni próbowali oszukać mnie. Pozdrawiam

Skoro tak było to 360 tez świety nie jesteś. Nie chce mieć juz z waszymi serwerami nic wspólnego straciłem kilka dni i pierdole juz to wole isc na jakiś stabilny serwer bez bugów a wasze takie nie są.

W ogóle 360 czemu nas kłamałeś, że ProBoszcza nie ma w team skoro był ?? Nawet na Facebooku było info, że ProBoszcz został wyrzucony. Kłamstw ciąg dalszy xD

ProBoszcz i 360 to takie same pazery na PLN

nie zdziwiłbym się jakby to wszystko ukartowali serwer już zysków nie przynosił (takich jak na początku) to postanowili wyłączyć serwer i wam powiedzieć że rzekomo ProBoszcz zabrał PLN i usunął baze :)

a za 2-5 dni postawią znowu "bez ProBoszcza" nie dajcie się nabrać

PS

przed startem serwera 360 pisał że ProBoszcz został wyrzucony z Teamu tylko ponoć to serwer ProBoszcza to jak go mogliście wyrzucić ? z własnego serwer

nie polecam Team oszusty NISMO miał racje co do nich tylko dlaczego nie ujawnił prędzej że ProBoszcz jest dalej w Teamie

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Tuor był proboszcza, jest i będzie proboszcza.

Ja doszedłem do teamu dwa dni przed startem.

Tylko dziwnym trafem on zawinął pieniadze z serwera, ale to ja jestem złodziejem żałosne.

Nie chcecie nie grajcie ja nikogo nie zmuszam :)

Jeszcze raz ktoś napisze że kogoś okradlem to w tym temacie już mnie nie zobaczycie.

Ja od tuora umywam rece, tylko teraz nasowa się pytanie czy chociaż rozliczy się ze sponsorem ;)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@EDIT: Serwer wystartuje na naszych plikach konta zostana przywrĂłcone wraz z SMami.

z tego wynika że całe konta będą przywrócone ale nie wiem jak to dokładnie będzie

Opublikowano

Tylko dziwnym trafem on zawinął pieniadze z serwera, ale to ja jestem złodziejem żałosne.

Jeszcze raz ktoś napisze że kogoś okradlem to w tym temacie już mnie nie zobaczycie.

Ja od tuora umywam rece, tylko teraz nasowa się pytanie czy chociaż rozliczy się ze sponsorem ;)

Umywasz ręce od tuora, to w końcu ten serwer powstanie z normalnymi ludźmi czy nie?

Czy może serwer powstanie tylko wtedy, gdy postawi go ProBoszcz?

Już nie rozumiem tych wypowiedzi, pogmatwane to jakoś jest.

Pozdrawiam.

Opublikowano

to po chu* nam mydliłeś oczy przed starem że ProBoszcz został wyrzucony z Teamu ?

a jak się będziesz zapierał to odkopie posty z zapowiedzi i wstawię ss

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

ProBoszcz to skurwysyn zabrał 4000zł ? no ładnie teraz będzie miał na na gumowe lalki bo Sylwia juz mu nie wystarcza

7677c2d099021b833a41caee5dccf471150.254.196.253images.jpeg

Zakoduj se Romanie nigdy tobie nie wybaczę

Za to propagowanie tych kłamliwych przeinaczeń

Za to, że ludzie, których szanuję prosto z serca

Nie wiedza już co myśleć boś ich sprytnie ponakręcał

Opublikowano

Jeśli udostępnisz te pliki, do których nie przyłożyłeś nawet palca, w neta leci stronka tuora, ciao ;)

Opublikowano

Powstanie ale nie tuor bo to on jest stworzony przez niego.

@2up sylwia w angli to lalka mu się przyda.

@nismo. Dzisiaj będą ;*, tak samo jak wszystkie wasze strony ;)

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@nismo. Dzisiaj będą ;*

o której te pliki będą ?

NISMO strona ma prawa autorskie :) więc będziesz miał przejeabn*

pliki praw ani licencji nie maja więc powodzenia

Opublikowano

@nismo. Dzisiaj będą ;*, tak samo jak wszystkie wasze strony ;)

"..strony mają prawa autorskie.."

Ciekawi mnie jedynie, kiedy wystartuje draconis? A tak w wakacje i niby będzie fortecą. Hehe, jak ty jednego nie umiesz porządnie zrobić. I nie wysyłaj mi buziaczków, bo zaczynam się utwierdzać w przekonaniu, że jesteś dość ciepły (no ciepła strefa ok)

o której te pliki będą ?

NISMO strona ma prawa autorskie :) więc będziesz miał przejeabn*

pliki praw ani licencji nie maja więc powodzenia

Did You know, że pliki są nielegalne i ich publikacja również? :) Poza tym są tam moje autorskie questy, co zaliczamy również pod aplikację. To tak jakbyś udostępnił skrypty php strony ^^

Opublikowano

"..strony mają prawa autorskie.."

Ciekawi mnie jedynie, kiedy wystartuje draconis? A tak w wakacje i niby będzie fortecą. Hehe, jak ty jednego nie umiesz porządnie zrobić. I nie wysyłaj mi buziaczków, bo zaczynam się utwierdzać w przekonaniu, że jesteś dość ciepły (no ciepła strefa ok)

Did You know, że pliki są nielegalne i ich publikacja również? :) Poza tym są tam moje autorskie questy, co zaliczamy również pod aplikację. To tak jakbyś udostępnił skrypty php strony ^^

podaj sobie reke z ProBoszczem pewnie razem ojebaliście Tuor'a więc gotówka ci się zwróciła za questy

Ps te guesty i tak sa ujowe nic tam ciekawego nie ma lepsze znajde na MPC

CZEKAMY NA PLIKI

Opublikowano

podaj sobie reke z ProBoszczem pewnie razem ojebaliście Tuor'a więc gotówka ci się zwróciła za questy

Ps te guesty i tak sa ujowe nic tam ciekawego nie ma lepsze znajde na MPC

CZEKAMY NA PLIKI

No beka w chuj, jacy ludzie są fałszywi i pazerni ;) Z tego serwera nie dostałem ani grosza, więc co ty możesz wiedzieć? Po starcie miałem kontakt jedynie z Orientalem, który też nic z tego nie ma. Chujowe? Napisz lepsze, zacznij działać niż pierdolić :)

Opublikowano

Spoko nismo wrzuc vaskera skrypty wraz z grafika rdn to zobaczysz co to znaczy prawdziwą rzeź.

A pamietasz jak mi prawie w dupe wchodziles zebym użył teego laya? Zalosny dzieciaku.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

*RDN

stronę i tak spierdoliliście po całości, oryginalny psd wyglądał nieco inaczej.

#ej bonusik, ja go tylko zakodować chciałem, w całą pracę mam wyjebane. Masz nie więcej jak 16 lat i jeszcze szczekasz, taki drugi nellyz.

Opublikowano

Jak ci nie odpowiada to się nie patrz.

A co do twoich pro questow zaraz ci je wrzuce i w dupe sobie je wsadz ;)

Ta wasza strona ma takie prawa autorskie ze zielsko kazał wam zapłacić jeszcze 200zl za użycie jej :D

Kiedy startujesz serwer się pochwał :)

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...