Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Tuor = Oficjalna dyskusja.

MementoFinis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, nie znalazłem żadnego tematu to robię ten. Ogólna dyskusja na temat tego co dziś wydarzyło się na krótko przed 16:00. Co o tym sądzicie? Czy robili ludzi w bambuko? Czy może to prawda? Znowu z innego punktu widzenia są trzy informacje.

1 - Sewer ruszy od 2 do 5 dni.

2 - Został zamknięty na stałe.

3 - Ruszy na nowej maszynie i bazie danej co wiąże się z graniem od nowa. Można by było mu dać drugą szansę.

Tylko dziwą mnie te informację na Facebooku. Przecież nie zgadzają się. Chyba że Tabago mu się tam włamał. Ale poprawił bym i usunął by tamten post. Dziwna sprawa.

Opublikowano

Witam Tu Enzo Serwer Został zamkniety z wiadomych powodów ...
Proboszcz nasz kochany zwina 4tys uswajac baze danych przy tym...
Z tego co rozmawiałem z 360 i reszta ekipy serwer stawiają od nowa z nowa fabula ....
Konta bede lecz bez postaci ...
Lecz nie martwcie sie sm zakupione beda na kontach ...
to dobra wola 360 i reszty bo zostali na lodzie bez kasy lecz nie zostawia was na lodzie
Niestety przegranego czasu na Tuor Nie moga nam oddac....
Pozostaje nam czekac na dalsze info .....

bannermaly.png

Opublikowano

Siema, Enzo z tej strony ScoobyDoo. Dobrze że tu napisałem chociaż coś się dowiedziałem. To czekam by wbić na nowo na serwer. Mam nadzieję że wszystko będzie na nim to samo? Czyli po staremu? Coś na ten temat wiesz? A tego Proboszcza albo dać na policję albo w ciemnym lesie wiadomo co mu zrobić ^^.

Opublikowano

Powiem Tak Serwer Bedzie inny ...
Chłopaki nie chca mieć Nic wspólnego z proboszczem ( tyczy sie tez plikow serwerowych )
Wiec Jak na to wychodzi serwer będzie Nowy ... Nowa fabuła itp ....
Pliczki robi 360 własne juz dłuższy czas ...
Wiec Pora na wykorzystanie ich ....
(To konto na mpc Kumpla Moze załoze Niedługo swoje :P)

bannermaly.png

Opublikowano

Aha no ok. Byle było by to eq co teraz bo było git i do tego lvl 200 te mapy i do tego te raty. No ale chyba tak nie będzie ;//. A za jaki czas może powstać serwer coś Ci 360 mówił na ten temat Enzo?

Opublikowano

Czyli postaci nie bedzie, same konta tylko ?;x Czyli eq poszło sie yebać dziekuje dowidzenia ;x Moze zagram jeszcze jak mi czas pozwoli :x Pozdrawiam TrzyI3it/Buszeek <3;DD

Opublikowano

oby był start w piątek to nockę się zarwie i wbije się 120 1 dnia :D ale tam najpierw niech ruszy ;p a co do Proboszcza to można by było jakoś nie wiem np. zepsuć mu reputacje na all forach ?:D

imetin_logo.png

Opublikowano

Ciekawe czy wgl ruszy serwer. A co do eq chyba oczywiście że nie dostaniemy bo nie ma bazy danych i nie wiadomo kto co miał. Co jakoś nie ma informacji na facebooku a chyba 360 by coś dodał..

Opublikowano

Trochę lipa, z kumplami pograliśmy trochę czasu zawaliłem bo kilka nocek poszło no ale niech napisze 360 jakąś zapowiedź serwera by nam przybliżyć troszkę co mają w planach bo jak robią serwer podobny do tuora to możemy się spodziewać efektu jaki będzie...

- zapowiedź

-beta

-ankieta co jak gdzie i czy to ma być

-poprawki

-start

= kasa

Pozdro Yellow, Enzo dzięki za hwanga ale teraz już poszedł się yebbbbutać...

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Ja mam to gdzieś nie po to się męczyłem abym wszystko stracił.

Mam zrobione ss całego eq + lv (177).

Jeżeli nie zwrócą to niech dadzą za to chociaż jakieś inne wynagrodzenie za trud włożony w wyexpienie postaci.

Jeśli nie to będą mieli o jednego gracza mniej.

Opublikowano

Ja mam to gdzieś nie po to się męczyłem abym wszystko stracił.

Mam zrobione ss całego eq + lv (177).

Jeżeli nie zwrócą to niech dadzą za to chociaż jakieś inne wynagrodzenie za trud włożony w wyexpienie postaci.

Jeśli nie to będą mieli o jednego gracza mniej.

Wątpię że coś Ci oddadzą skoro nowy serwer stawiają, Enzo pisał, że na nowych plikach robionych przez 360. Może dadzą jakieś SM na start starym graczom gdyż jak pisał Enzo konta mają być te same ale nie wiem zobaczymy jak się sprawy dalej potoczą...

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Jeżeli ProBoszcz zrobi Tuor'a to będzie, lecz wątpie czy ktokolwiek będzie chciał tam grać.

Zapowiedź będzie, beta na kilkanaście osób.

P.S Dla chętnych na PW SF Tuor'a zrobionego przez ProBoszcza :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

ale kiedy start w tym tygu?? i czy gracze z tuora cos dostana?

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

O 360 nawet sie wypowiedział jak serwer padł.

Szkoda, że jak działał były bugi itp to zamknął morde i przez 3 dni nic w prezce nie napisał chociaż do niej wchodził.

Ja juz pierdole ten serwer i ProBoszcza i 360 nie wiadomo który mówi prawde i jak to do końca było. Na tym serwerze cały czas lecieli w kulki dużo było gadane a nic robione.

PS. To co napisał ProBoszcz na Facebooku:

A wiec tak małe wyprostowanie to do tego co
się stało. Otusz 360™ i Vasker zmienili Kody w IS na swoje czyli ja juz
nie miałem zadnych dochodów z serwera. Chcę przypomnieć ze ja i tylko
ja postawiłem od 0 ten serwer a oni dołączyli dopiero 2 dni przed
startem. Tak ze pozdrowienia dla tych 2 panów. Nikt sie nie da oszukać
ludzie a oni próbowali oszukać mnie. Pozdrawiam

Skoro tak było to 360 tez świety nie jesteś. Nie chce mieć juz z waszymi serwerami nic wspólnego straciłem kilka dni i pierdole juz to wole isc na jakiś stabilny serwer bez bugów a wasze takie nie są.

W ogóle 360 czemu nas kłamałeś, że ProBoszcza nie ma w team skoro był ?? Nawet na Facebooku było info, że ProBoszcz został wyrzucony. Kłamstw ciąg dalszy xD

EthanaEU2.png

Opublikowano

Jarek, ty mowisz ze sie meczyles z 177lv, co mają powiedzieć ci co nabili 200?

Dla twojej wiadomości miałem z 10 pd na postaci i wbicie 200 od 177 zajęło by mi z 2/3h.

Opublikowano

przecież ProBoszcza miało nie być w Teamie ? hmm jak to się stało czyżby 360 nas okłamał że go wyrzuciliście z teamu ? nie ładnie nie ładnie :)

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...