Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Autorskie pluginy!] [Ogarnięta administracja!] [Dedyk, 24/7] [0 LAGÓW!] [LogBlock] --> Kanciasta Kraina! Nie znajdziesz drugiego takiego serwera!

HevyNation

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: gDeise
Dlaczego mamy cię dodać?: Jestem ogarnięty, mam humor, jestem miły i nigdy nie zaczynam żadnych kłótni ;)
Email: [email protected]

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Nick: TheMusstek

Dlaczego
mamy cię dodać?:Lubię pracę zespołową , ponieważ ogarniam dobrze bukkit mogę pomóc z serwerem , chciałbym zagrać na tego typu serwerze.

Email: [email protected]( nie przyjmuje spamu.)

Pomagam w pisaniu skryptów/programów itd..

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Nick : RapidBill

Dlaczego mamy Cię dodać? - Chcę pograć wraz z ogarniętymi ludźmi , czerpać z tego satysfakcję , no i dobrze się bawić :)

email : [email protected]

Opublikowano
Nick: MrChucki

Dlaczego mamy cię dodać?: Szukam serwera na dłuższą metę gdzie będę mógł sobie pograć w miłej atmosferze ;)

Posiadam premium do Minecrafta, zachowuję się jak cywilizowany człowiek oraz nie greeduję. Chcę sobie pograć na jakimś serwerze gdzie (jak sądzę) jest miła atmosfera oraz zgrany team.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Nick: WladcaStone

Dlaczego mamy cię dodać?:Jestem kreatywny , bardzo lubię budować jestem na bieżąco z km 4 . Uwielbiam takie serwery , reszte przekonacie się w praniu ;)

[jp]~YOLO~
FFS GAMING for MTA

PRO RACER

Wanna fight ?!

Opublikowano
Sloty: 20 10 (lecz osób może wbić więcej)

Typ: Survival+
Sloty 10 bo administrator nie ma więcej pieniędzy. Wszędzie prosi o dotacje. Za wejście na serwer trzeba zapłacić wysyła spam do każdej osoby o to żeby wysłala SMS.

Pomagam w pisaniu skryptów/programów itd..

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Refresh.

@Do kamilekk: Coś ci się chyba po***ało bo ja nigdzie nie proszę o dotację tylko na forum serwera (nie będę dawał adresu bo jest zakaz) pisze, że jest możliwość kupienia rangi Donator. Nigdzie indziej niż w jednym temacie na forum [serwera] nie proszę o żadne dotacje i wiele osób (ponad 10) ci to potwiedzi. Po drugie nawet nie grałeś na serwerze więc nie masz nic do powiedzenia.

Pozdro.

Opublikowano

SkyFall_PL, Szokko, Sleeh dodani.

@Do FastFlash: Nie piszesz poprawnie po polsku bo napisałeś: "pisze poprawnie po polsku", a powinno być: "piszę poprawnie po polsku" ;D

Opublikowano
Nick:Baxio

Dlaczego mamy cię dodać?:Lubie servery takiego typu, nie gralem juz na takich typach serverów bardzo dlugo i chcial bym zagrac znowu.
mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...