Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Autorskie pluginy!] [Ogarnięta administracja!] [Dedyk, 24/7] [0 LAGÓW!] [LogBlock] --> Kanciasta Kraina! Nie znajdziesz drugiego takiego serwera!

HevyNation

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP Podczas podania masz się pokazać z jak najlepszej strony, a ty tylko napisałeś "Bo lubię takie serwer." Jeszcze z błędem -,-

Podanie odrzucone.

Opublikowano
Nick: Bumek662

Wiek: 13 (Proszę nie oceniać po wieku, gdyż niektórzy nawet 18 lat mi dają z charakteru ;) )

Dlaczego mamy cię dodać?: Lubię takie serwery, staram się ogarniać, mam premium, grałem na takich serwerach.

Nie griefuje, uczę się Javy, AutoIT3, c++, c#. Miałem własne serwery. Jestem pomocny i otwarty na pomysły ;)

PS. Chwilowo nie działa mi mikro nie wiem czemu chyba coś z systemem bo wszystkie mi nie działają (mam 2) ;x

To tak do tego:

Premium: Tak

Ts3: Tak, jak ogarnę mikro.

Staż w MC: Od Alphy (czasem przerwy)

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

Chcesz wyciągnąć maksymalną ilość fps w minecraft? Kliknij

tu!

Opublikowano
Nick: Grzywa_3

Dlaczego mamy cię dodać?: A wiec tak, lubię sobie czasami popykać w Mc. Grywam już sobie dosyć długo na serverach typu survival . Posiadam ts/skype a nawet mumble jeżeli trzeba. Chcecie wiedzieć więcej zapraszam na ts/skype. PS: Ostatnio zakupilem sobie premimum .

Opublikowano
Nick: miner

Dlaczego mamy cię dodać?: Jestem ogarnięty, ortografia to dla mnie 2 + 2 :>

Lubię grać z innymi, poznawać innych, jestem towarzyski. Czasem se coś nagram :D Pomogę, gdy problem.

A właśnie, będę mógł nagrywać?

Jeszcze dodam, że w MC gram od wersji beta 1.2_02 :>

;)

Opublikowano

Wiem ze nie powinienem tutaj, ale mozesz mnie odrodzic? ;x

Bumek662

Zabiłeś mnie wczoraj a potem spadłem i end żyć ;d

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

Chcesz wyciągnąć maksymalną ilość fps w minecraft? Kliknij

tu!

Opublikowano

@UP Piszesz wszędzie gdzie się da, mimo że przeczytałem już twoją wiadomość 1000 razy i cię ożywiłem. Jesteś ożywiony ;) Ale proszę nie spam.

Opublikowano

Nick : S43K

Dlaczego mamy CIę dodać? - Ponieważ nie kradnę , nie zabijam ,chcę pomagać innym i mieć satysfakcję z tego <3

email : [email protected]

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Nick: Kedroshi
Dlaczego mamy cię dodać?: Bo lubie serwery tego typu
Email: Moge podac na pywatnej wiadomosci, bo posiadam tylko prywatny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...