Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Autorskie pluginy!] [Ogarnięta administracja!] [Dedyk, 24/7] [0 LAGÓW!] [LogBlock] --> Kanciasta Kraina! Nie znajdziesz drugiego takiego serwera!

HevyNation

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiamy serwer: Kanciasta Kraina

1.png

IP: s125.csrv.pl:30495

Sloty: 20 10 (lecz osób może wbić więcej)

Typ: Survival+

PvP: Tak

Premium: Nie

Nether: Tak

Potwory: Tak

Zwierzęta: Tak

Whitelist: Tak

4.png

Nasz serwer - Kanciasta Kraina jest podobny do sezonu 4 Kwadratowej Masakry jednak to nie to samo.

Posiadamy autorskie pluginy urozmaicające rozgrywkę na serwerze:

Loggin - Działa podobnie jak AuthMe, umożliwia rejestrację i logowanie graczom bez oryginalnego Minecraft'a.

RTT - Dzięki temu pluginowi, a raczej dodatkowi do WorldGuard'a, po 300 kratkach nie można stawiać skrzynek, pieców, craftingów, drzwi itp.

Lifee - Prosty plugin na życia które sprawdzamy komendą /zycia. Na początku dostajesz 3 życia, gdy zginiesz - tracisz jedno; gdy stracisz wszystkie, nie będziesz mógł wejść na serwer dopóki ktoś cię nie ożywi komendą /ozyw.

Wzór na whitelistę:

Nick:

Dlaczego mamy cię dodać?:

Email:

Jeśli masz mniej niż 100 postów i nie możesz napisać podania, złóż je na email: [email protected] lub na PW (MPCForum). Obiecuję, że przyjmę je jak najszybciej.

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Nick: Shaviq

Dlaczego mamy cię dodać?: Już od bardzo dawna szukam porządnego typu serwera

Kwadratowa Masakra. Bardzo lubię budować, lecz nie znoszę FreeBuildów.

Uwielbiam ten typ serwera. Jeśli serwer będzie bardzo dobry i będzie full i miła będzie tam atmosfera, to możliwe, że dofinansuje serwer.

Proszę, droga administracjo o zdjęcie kilku %. Bardzo się staram :)

Opublikowano
Nick: MrMuniez

Dlaczego mamy cię dodać?: Chciałbym powrócić do takich serwerów. Mam kilka koncepcji na fajne domki. Lubie grać z ludźmi i rozmawiać na skype/TS (ps. mikro posiadam :D ). Myślę że tutaj zatrzymam się na dłuższy czas.

hcq0.png

Opublikowano

Mogę jeszcze raz spróbować? (bardzo mi zależy )

Nick: THEkondiMAN
Dlaczego mamy cię dodać?: Mam konto na yt, 50 widzów więc mogę nagrywać z serwer , nie znoszę griefingu. Od zawsze szukałem serwera typu "Kwadratowa Masakra". To może być dla mnie dobra okazja. Uwielbiam budować, ale nie na wyznaczonym terenie, ale gdzie chce.Nie znoszę również trollingu (mnie jak i innych).Może nie jestem mistrzem ortografii, ale myślę, że na podstawowym poziomie jest.

... -.-

Opublikowano
Jbc.pisze za kolege,poniewaz nie ma konta na MPC , a jak przegladał servery,to bardzo mu się ten spodobał

Nick: barti10

Dlaczego mamy cię dodać?: Lubie prace zespołową, mogę pomagać innym jak bd tego potrzebowali, lubie trolling. Napewno nie kradne. Gram aktywnie w koszykówkę,jak i na kompie :D

Barti,z góry dziekuje :)
Opublikowano
Nick: callo123

Dlaczego mamy cię dodać?: Kocham takie serwery:* Na serwer mogę wprowadzić elementy redstone, które się każdemu spodobają.

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Nick: Godi, Minecrafcik
Dlaczego mamy cie dodać?: Lubie serwery minecraft bazowane na przykładzie kwadratowej :D
email: [email protected]

Kuzyn chce też grać tylko nie ma tu konta

Opublikowano
Znowu kolega,nie ma konta,jako iż jestem dobrym kolegą xDD to pisze za kolege,dyktował co mam pisac przez skypa :D Pozdrawiam

Nick: miko6d

Dlaczego mamy cię dodać?: Jestem ogarniety,nie kradne,uwielbiam redstone,lubie grac w piłkę,kocham takie servery,mam z takimi doświadczenie.Jestem chetny do pomocy.

Znawca
Opublikowano
Nick: goldpliz

Dlaczego mamy cię dodać?: Lubie tego typu serwery, jestem ogarnięty i nie kradne. Umiem pisać ''po polsku''. Mam duzo czasu na gre

Email: [email protected] lub gg:11264289

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...