Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Wasz ulubiony asasyn ?

JokerMr

Ulubiony Asasyn  

142 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto jest waszym ulubionym asasynem ?

• Altair Ibn La Ahad
      36
    • Ezio Auditore da Firenze
      98
    • Conor Kenway
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kupiłem sobie jakiś czas temu wszystkie części Assassina i po zagraniu godzinkę w I część, przesiadłem na II i nie zamierzałem wracać do I. Na początku gry bardzo zirytował mnie Altair, będąc taki lekkomyślny i narwany, łamiąc wszystkie zasady kodeksu i nie wykonując misji jak trzeba, w późniejszej części gry chciał ciągle iść na łatwiznę... Powie mi ktoś, co się potem dzieje? Jakaś magiczna przemiana i staje się super przywódcą i super rozważnym Assassinem? (Jeśli potem coś się dzieje z Altairem, i dochodzi do tego jakie błędy popełniał,czy coś, to napiszcie mi, bo może niesłusznie ominąłem jedynkę). Aktualnie jestem za Ezio, nie wiem co wy macie do Connorka, fajny chłopak. :P

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Moim zdaniem lajlepszy jest Ezio

może dla tego że AC1 wydawała się nudna

Opublikowano

Altair... jako jedyny był prawdziwym Assassynem który służył zakonowi a nie działał pod wpływem impulsu (zemsta).

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Heh, trudny wybór bo Altair, Ezio i Connor mają każdą z cech Assassina ale każdy z nich jest lepszy tylko w jednej.

Altair-wiedza

Ezio-umiejętnośći

Connor-wykorzystanie uzbrojenia

Cenie każdego z nich za te cechy. Ale wolę Connora, dużo przeżył-zdrada, śmierć bliskich, trudności życia, zawsze po górkę. Jedynym jego minusem jest naiwność.

55jk0m.jpg

Opublikowano

Altair jako pierwszy ze względu na to, że AC1 jest moją ulubioną częścią.

Oczywiście Ezio zapadł mi w pamięć, ale to nie to samo :)

WBIOJVy.png

Opublikowano

Desmond (on też był assassynem..)

Nie do końca... jego przodkowie byli Assassinami, ale on poprzez to,

że był w Animusie, zyskał ich zdolności.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Altair, jako że podobał mi się bardzo klimat pierwszej części. Jego tajemniczość jak i całego zakonu osadzonego w czasie średniowiecza

ichigonapisblb.png

Opublikowano

Jak dla mnie to jest Ezio. :D

Pomogłem? Daj plusika +

Zawsze z chęcią pomogę, bez wahania można się do mnie zwrócić o pomoc

PS Umie ktoś robić pro sygnaturki? Jeśli tak prosiłbym o kontakt PW Z góry wielkie dzięki.

Pozdrawiam YourWorstEnemy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...